Кому нужна программа QvickLoad 3.8 скачать можно тут https://drive.google.com/folderview?id=0By99_Za

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем АМАРОК, 9 лют 2016.

1. crescente_anethum

crescente_anethum Oberfeldwebel

Повідомлення:
    579
    Адреса:
    Миколаївщина
    який максимальний тиск ви вважаєте доупстимим?

2. Цікаві лоти

1. Продаю ложе фірми MDT під гвинтівку Savage 110 338 Lapua MAG Ложа БВ. Але в чудовому стані (можливі...
      16500 грн.
    2. Саундмодератор A-Tec СММ-6 призначений для застосування зі зброєю наступних калібрів: .22 LR, .22 WM...
      5700 грн.
    3. (в наявності 12 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      1325 грн.
    4. QD антабка сіра. В лоті 4шт. Не були у користуванні, але на покритті є сліди від не надто акуратного...
      555 грн.
    5. (в наявності 1 шт.)
      Планка Пікатінні "Манул" для кулемета ПКМ Для бойового, ММГ, СХП (на airsoft не примірял...
      12600 грн.
  3. Jurist

Jurist Stabsgefreiter

Повідомлення:
    342
    Адреса:
    Ичня
    Та я на програму розраховував, яку скаже максимальну навіску та і буде максимальна.Що напише, те і не буду більше сипати.

4. Jurist

Jurist Stabsgefreiter

Повідомлення:
    342
    Адреса:
    Ичня
    Наприклад варгет на своєму сайті пише на 180 грн кулю 41-45 грейн пороху, а програма каже що більше 42.5 вже передоз і буде перевищення тиску.І як розуміти, і яку вагу правильно обрати!?

5. crescente_anethum

Повідомлення:
    579
    Адреса:
    Миколаївщина
    Для пороху RS52 та куль 165 і 180 SST вже маєте наважки з потолком у 4000 бар на попередній сторінці, для варгета Гордон каже до 45 для 165 SST і до 43 для 180 SST теж близько 4000 бар, при 4150 максимальному за стандартом .308 він У квікі немає конкретно куль SST, вони є тільки в гордоні

Jurist подобається це.
  6. Jurist

Jurist Stabsgefreiter

Повідомлення:
    342
    Адреса:
    Ичня
    Та мені патрон потрібен не для снайпінгу, а щоб швидкість була нормальна і не було шкоди для карабіну.Навіть якщо купа буде не субхвилинна. Патрон для полювання і інколи по мішеням постріляти.

7. crescente_anethum

Повідомлення:
    579
    Адреса:
    Миколаївщина
    Це все ваша відповідальність тому вчіться, відповідь на питання який максимальний тиск (читай як близько до максимуму) ви вважатимете для себе прийнятним не має бути "та я не знаю ..." я навів Вам максимальні навіски орієнтуючись на які сам би спробував, але відповідальність на Вас. І це не значитьт що вам треба доходити до того максимуму, 4-5 навісок від максимуму з кроком 0,5, скажімо умовно 43 максимум, робимо 43 - 42,5 - 42 - 41,5 - 41 , і починааємо їх відстріл з найменшої, якщо на 42 чи 42,5 ви побачите кратера на капсулі або ще що погірше, то все, стоп все що назбирали вище - розбирайте. шукайте нижче.

Мене ще зараз тут тапками забьють за те що раджу шукати спускаючись від максимуму..., а не підніматися від мінімуму....але поперше це не той абсолютиний максимум що передбачений виробником, це так би мовити "безпечний" , "приспущений" максимум на мою думку вище якого особисто я б не ліз якби не перевірив все на практиці, хоча виробники пороху кажуть що можна більше. Використовувати мої розрахунки можете тільки на власний розсуд, страх і ризик, перевірити їх не важко. Найбезпечніший спосіб це дійсно будувати драбинку наважок починааючи з найменшої запропонованої виробником пороху для такої ваги кулі і все.

Останнє редагування: 12 січ 2025
    Jurist подобається це.
  8. Jurist

Jurist Stabsgefreiter

Повідомлення:
    342
    Адреса:
    Ичня
    Саме так я і хочу зробити, бо виробник пише одне, а програма інше.Тому і хочу вийти з максимума по пороху по програмі, і буду впевнений що точно не нашкоджу гвинтівці.Тому і попросив розрахувати дані кулі під дані пороха.І з цими максимумами буду орієнтуватися щоб не пересипати. Дякую за розрахунок, тепер буду збирати і відстрілювати.

9. Jurist

Jurist Stabsgefreiter

Повідомлення:
    342
    Адреса:
    Ичня
    А з програмою взагалі не знаю що, носив ноутбук до комп'ютерщика, не зміг і він встановити.Він навіть на свій комп'ютер пробував встановити, не вийшло.При встановленні вибиває що не вистачає файлу якогось і все

10. Jurist

Jurist Stabsgefreiter

Повідомлення:
    342
    Адреса:
    Ичня
    Ще трішки понаглію, і попрошу допомоги. Допоможіть підібрати порох і навіску для кулі мега 185 гр через ваші програми. Зараз в мене є тільки порох Варгет. Чи можна її на ньому запустити? Чи потрібен для неї вже інший порох. Якщо інший треба, то на якому зараз доступному можна її зібрати?Дякую за відповідь і допомогу)

11. Каменяр

Каменяр Gefreiter

Повідомлення:
    58
    Адреса:
    Рівне
    Хто має програму потрібна допомога, перевірте набій: куля 175грн сієра МК, варгет 43 грн, Col 2,81, ствол 20ʼʼ, 11 твіст.

12. crescente_anethum

Повідомлення:
    579
    Адреса:
    Миколаївщина
    Лапуа Мега 185, гордон каже що можна до 45 Варгета і буде без хрусту (по калькулятору, а як буде в ралі залежатиме ще і від гільзи і взагалі в реалі це не в калькуляторі...), куля хоч і важкенька, але вона більш пузата ніж гостра тому і місця займає не багато в гільзі при стандартній довжині набою. І головне не починайте відстріл з максимальних наважок.

Jurist подобається це.
  13. crescente_anethum

Повідомлення:
    579
    Адреса:
    Миколаївщина
    По Гордону тиск близько 3600 бар, швидкість близько 765 , згорає 96,6% пороху, все наче норм. По Квікі +/- теж саме

Каменяр подобається це.
  14. Jurist

Jurist Stabsgefreiter

Повідомлення:
    342
    Адреса:
    Ичня
    Щиро вдячний.Але тепер для мене взагалі нічого не зрозуміло стало, як виходить що сст 180 гр максимум по порошку 42.5 гр, а важча 185 гр мега 45 максимум!?)

15. crescente_anethum

Повідомлення:
    579
    Адреса:
    Миколаївщина
    Отак що треба вчити мат частину, самостійно. У куль різна довжина, різна жорсткість. Перше впливає на те на скільки куля залізе в гільзу при певній довжині набою, і відповідно вільне місце для пороху, що у свою чергу впливає на його згорання, друге на те як легко куля піде по каналу ствола. Свинцева лита піде максимально легко, мідний солід максимально важко, між ними дохріна варіантів. І головне, у мене спитали що показує калькулятор, якщо не вірите поставте і перевірте.

Каменяр подобається це.
  16. crescente_anethum

Повідомлення:
    579
    Адреса:
    Миколаївщина
    Я міг би зробити скріни але мене це вже втомило

17. Jurist

Jurist Stabsgefreiter

Повідомлення:
    342
    Адреса:
    Ичня
    Та я ж не кажу що я не вірю, а навпаки інформацію ж збираю, вчуся і ррзбираюся.Дякую що ділитеся досвідом, і розповідаєте початківцям )

18. podorozhniy

podorozhniy Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    142
    Адреса:
    м. Львів
    Бажаю здоров'я
    Ще можливо отримати доступ?

19. divon

divon Stabsgefreiter

Повідомлення:
    109
    Адреса:
    Одесса
    Доброго вечора.
    Надав.

podorozhniy подобається це.
  20. podorozhniy

podorozhniy Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    142
    Адреса:
    м. Львів
    Дякую

21. LTeppa

LTeppa Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    via Nenni 3
    Salve, è possibile sapere quando è stato aggiornato l'ultima volta il database QL?
    Per capire la data di rilascio di questa versione
    Funziona su Windows 11?

Grazie

Останнє редагування: 11 лют 2025
  22. divon

divon Stabsgefreiter

Повідомлення:
    109
    Адреса:
    Одесса
    Hola.
    Desafortunadamente, la base de datos en esta configuración QL no se actualizará automáticamente; esto solo se puede actualizar manualmente, reemplazando el archivo de balas y pólvora por uno actualizado.
    No tenía experiencia instalando este programa en la plataforma Windows 11.

Prado подобається це.
  23. divon

divon Stabsgefreiter

Повідомлення:
    109
    Адреса:
    Одесса
    islam-aga, Prado та Unnamed Player подобається це.
  24. LTeppa

LTeppa Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    via Nenni 3
    Purtroppo non riesco a trovare la directory in cui si trovano i file di dati dell'applicazione.
    Sai per caso dove mi trovo?

PS: Ho trovato alcuni database aggiornati al 2020 (dovrebbero essere più recenti di quelli presenti qui). Domani o dopodomani vi darò il link per scaricarli

divon подобається це.
  25. divon

divon Stabsgefreiter

Повідомлення:
    109
    Адреса:
    Одесса
    Después de instalar el programa QL en su computadora personal, debe ir a la raíz del programa (generalmente se encuentra en la ruta: C:\Program Files\QuickLOAD\data)
    Es en la carpeta "datos" donde se encuentra la base de datos de balas y pólvora, que simplemente debe ser reemplazada por una actualizada.

Si tiene la oportunidad de proporcionar una base de datos actualizada de balas y pólvoras para nuestra comunidad, todos estaremos muy agradecidos.

Saludos cordiales Dmitry.

Останнє редагування: 11 лют 2025
  26. LTeppa

LTeppa Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    via Nenni 3

Ecco, guardando i file all'interno del database vedo alcuni punti aggiornati al 2020, mentre nel tuo sono più vecchi.
    Controlla tu stesso prima di sostituire i file.

Ciao

Останнє редагування: 12 лют 2025
    divon подобається це.