Компактный травматический пистолет.

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Vadymmm, 12 бер 2017.

1. SANZP

SANZP Obergefreiter

Повідомлення:
    63
    Нічого не потрібно нагрівати. Відкусюється на раз два. Зате буде нормальний комплект з двох пружин. Можна користувати набої 120 дж з шаром 1,1 гр. І не мати попиленого ствола

akms1974 та Nagan1p подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Паучер для 2х магазинов ТТ от фирмы ata gear
      1100 грн.
    2. Продаж усього що на фото
      200 грн.
    3. (в наявності 6 шт.)
      PMAG 40 GEN M3 - це 40-зарядний магазин третього покоління для карабінів, створених на платформі AR1...
      1499 грн.
    4. Продам 6 пластикових коробів на 200 набоїв за вашу ціну. Підходить до кулеметів FN minimi M249 SAW
      353 грн.
    5. (в наявності 1 шт.)
      Магазин ТОЗ-8,изготовлена из крепкого пластика .Тут продается только шахта с магазином(кит набор маг...
      950 грн.
  3. Bossak

Bossak Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    352
    Адреса:
    Україна
    Беріть у Texno37, і нічого більше не треба. 80-90 дж для СО, для тренування хватить ВІЙ, для проби, або на пожежний випадок можна 110-120 дж. Все це на пружині Техно.
    Ну і для повного щастя, можна розвернути трубку на 6.5 мм.

4. SANZP

SANZP Obergefreiter

Повідомлення:
    63
    І окрім щастя після розвернення ствола до 6,5 буде ще й не щастя у вигляді зменшення швидкості шара і відповідно зменшення отих джоулів, яких і так небагато у магазинних набоях ). Хоча можна буде користувати і трохи потужніші за 120дж

5. Nagan1p

Nagan1p Schütze

Повідомлення:
    11
    Адреса:
    Київ
    Для тренування у мене є сертифікат. "пожежний випадок" чим відрізняється від СО? Які саме патрони для СО радите придбати? Наприклад, ось у цього продавця ? https://reibert.info/threads/prodam...30-180dzh-gazovye-patroni-i-xolostye.1219417/
    Ось є мастер , якій доробляє ФОРТ9:

У нього пружина стоїть 1000 грн.

6. Nagan1p

Nagan1p Schütze

Повідомлення:
    11
    Адреса:
    Київ
    Та не хочу я робити розвертку. По перше, недешево, 4500 грн просить мастер за розвертку під конус. По-друге, мені і не треба більше 100 Дж.
    Шліфовка-поліровка патронника -1500 грн.

7. SANZP

SANZP Obergefreiter

Повідомлення:
    63
    Ну то беріть хантера магазинного пружину у техно і не заморочуйтесь. І не звертайте увагу на отого одеського горе майстра шо на відосі альфа сокол вася пупкін травмат прав. Разводило звичайний. То його хіба що під кофе утром подивитися

8. Nagan1p

Nagan1p Schütze

Повідомлення:
    11
    Адреса:
    Київ
    У мене є для тренувань пачка ось таких набоїв з шариком 0,9 гр.
    https://www.travmatik.com/ru/2010/03/patron-teren-3fp/#more-796
    Поки що думаю замовити пружину у техно та пошукати десь набої 100 дж для носіння...

akms1974 подобається це.
  9. Nagan1p

Nagan1p Schütze

Повідомлення:
    11
    Адреса:
    Київ
    Ось ці? https://www.hunterarms.com.ua/catalog
    У мене є на службі можливість виміряти швидкість кулі хронометром.

akms1974 подобається це.
  10. SANZP

SANZP Obergefreiter

Повідомлення:
    63
    Так. Але уточніть у продавця то хантер звичайний чи посилений. Кажуть шо звичайний слабкувати, хоча мені такі не зустрічались. Перед придбанням просто запитати чи на цьому хантері буде працювати ГП т910, як що так то значить нормуль, можна брать. У мене три форти 9, 12 та 17 і всі гарно на хантері працюють

11. Nagan1p

Nagan1p Schütze

Повідомлення:
    11
    Адреса:
    Київ
    12 та 17 майже однакові... Навіщо два? У мене є Скат -1 р, без переробок пуляє 150 Дж добре, але ж важкий та великий...

Images:

IMG_5485.JPEG
    akms1974 та SANZP подобається це.
  12. SANZP

SANZP Obergefreiter

Повідомлення:
    63
    12 в мене 2010 року фрезерований ще, доработаний та працює на гарних набоях. А 17 купив у минулому році перед підняттям цін. Забрав тоді на заводі останній з партії за 18 тис. Він легше 12 та більш приємний у руці. А 9 залишив бо маленький. Чогось жалко продавати.

13. LST

LST Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    6
      продані:
    11
    Повідомлення:
    493
    Адреса:
    Киев, Цитадель.
    он Легенда!
    Самый эпичный горемайстер которого однажды даже "органы прессанули". Но он оказался не робкого числа, не испугался и все дальше работает про принципу "лох не мамонт, не вымрет".

akms1974 та SANZP подобається це.
  14. SANZP

SANZP Obergefreiter

Повідомлення:
    63
    Всегда удивлялся как люди непойми кому, почтой, шлют свои железяки вместе со своими же деньгами для производства с ними хер пойми каких манипуляций с непредсказуемым результатом.

akms1974, Kineas та LST подобається це.