Саме там де взяв в полон двох, а ще трохи знищів загарбників. 21 рік хлопчику було. Завтра скину посилання.
Писец, в чем же? В желание привести сюда такие штуки, но увы их не расстаможить. Очень ватно Жека ты хоть доганяешь насколько плохо ты живешь? Или послать это законодательство и в Англии антиквариат держать это признак ватанизма? Так все олигархи так делают
Опаски закончились. Их кстати лучше загадочных для большинства гешек берут. Гешки с Англии по Европам и Америкам рассходятся.
Ватно жить как говорит Жека вероятно... Ну да, ватаны идеологические как Жека. Верят власти и тд, а не ватаны кручу верчу как захочу принцип имеют. Так кто же ватан?
В реальности всё гораздо проще. Я мыслю как наёмник, которому платят за то, что он делает и за то, что находит людей, которые хотят то или иное делать. В таких кругах принято рассуждать не мерками пропаганды и идеологии, а мерками бабла и вольностей. Иными словами Сюзерен меня устраивает лишь если его интересы совпадают с моими.
Платник податків напевно хотів сказати. Якщо я плачу, то і вимагаю на заміну щось. І так дай мені відповідь що зробив уряд для Евроінтеграції. Бо щось дурить лише народ від легалізації КС і до евакуації. Як до чмобіків пуйлівских ставлення. Я даю принаймні розгорнуті відповіді на питання.
То все утопия. Я реалист. Просто глядя на такие указы лицо ухмылкой кривит горькой. В стиле пуйлы, лишь бы что ляпнуть. К сожалению не прикол ,а реальная постанова уряду. Как же это выполнить?
А якщо честно курка лише через пів року нестись починає. Тому при закупівлі курчат на птахофабрики треба чекати.
А ну дай будь ласка посилання на офіційну сторінку Мінагрополітики з цим зобов‘язанням. Щось немає у мене довіри до цієї картинки.
https://minagro.gov.ua/news/minagro...zpechennya-stabilnosti-cin-na-kuryachi-yajcya Виробники яєць у межах Меморандуму взяли на себе зобов’язання наситити внутрішній ринок яйцями, зокрема збільшити чисельність поголів’я курей-несучок та обсягів виробництва яєць.
Так ти читав текст взагалі перед тим як сюди запостити оту ватну маєчню? Ти виглядаєш посміховиськом,іди вже спатки. Тільки почитай про що йдеться на сайті Мінагрополітики.. І зав’язку із цими малороскими висловлюваннями. ####################### Міністерство аграрної політики та продовольства України уклало Меморандум із Асоціацією «Союз птахівників України». Документ спрямований на те, щоб стабілізувати ціни на курячі яйця та не допустити перевищення оптово-відпускних цін реалізації від рівня, за якими яйця постачаються до торговельних мереж. Виробники яєць у межах Меморандуму взяли на себе зобов’язання наситити внутрішній ринок яйцями, зокрема збільшити чисельність поголів’я курей-несучок та обсягів виробництва яєць. Мінагрополітики зі свого боку сприятиме, щоб виробники курячих яєць були забезпечені необхідними умовами та ресурсами для роботи, а також мали змогу залучити доступний кредитний ресурс для своєї виробничої діяльності. Крім того, Міністерство сприятиме стабільності внутрішніх цін на зернофуражні й олійні культури та продукти їх переробки. Меморандум діятиме до 31 грудня цього року, може бути продовженим у разі необхідності та є відкритим до підписаннями виробниками харчових курячих яєць.
Слухай,якщо тебе хвилює нестача яєць,пиши у приват реквізити,я тобі свої перешлю,в мене є,від себе відірву,так би мовити,тільки заспокойся,не ний..
Я на стать кота увагу незвертаю,є кожен день лоток яєць ну і добре,а от коли буде півлотка тоді вже буду питати пораду в Праніка