Если кратко, в ближайшее время возможно повторение Харьковского разгрома, но уже в Луганской области. Орки будут рваться в Бахмут не глядя на потери. Возможно предпримут авантюру на Юге. Херсон постараются продержать до декабря, Берислав и все села, что восточнее реки Ингулец могут быть освобождены ВСУ уже к середине ноября. Так что ждемс...
А кстати, собирать вполне можно, янки собирали вещи Райха и везли домой трофеи, правда тогда они сколько не стоили. Свастика то и свастика, это в совке за свастику "того" могли. И самураев вещи собирали. А вот в Райхе пентаграма была под запретом, как и в совке свастика. Так что пусть люди собирают. Мне оно не надо, того я на это деньги не трачу. Так что меньше эмоций.
Пане Залужний, здравія Бажаю! А якщо серйозно, то ви дуже талановита людина, і в політиці ви експерт, і в військовому ділі, і в колекціюванні, і часу у вас вільного вагін (напевне ви щей не бідна людина). Такого громадянина Україна втратила.
Якщо пан не розуміє що опозиція існувала і існувати буде у будь якої влади, і у будь який час ,то це вже проблеми пана. Опозиція для того і діє ,щоб влада не закрутила гайки повністю. Щось не дуже Арестовича слухати коли він про ЕС і NATO говорить лише 5 хвилин, і то як про щось окреме і далеке від України, зате по пів години про рашу і як її після розвалу Україна адмініструвати буде. Звичайно, там за права людини, евростандарти, норми і рекомендації ніхто не спитає. Тай таке, сумнівний шлях як на мене.
У ЄС вже багато не базарять з лічностями.. Любить россию стало очень дорого: в Германии россиянина-пенсионера оштрафовали на полторы тысячи евро за пророссийские лозунги. ПОДПИСАТЬСЯ ✅ Прислать контент
Причому тут це? Я за дійсні права і можливості. Право на будь які авто не залежно від руля положення і віку, право на перетен кордонів зі будь якою формою власності окрім наркоти, акцизних товарів, і зброї, право на власну індефікацію, право на відшкодування збитків, право на дійсний правовий захист і тд. І так, тут нікого з сепарів досі не штрафують. Навідників садять, а тих хто пуйло в ТікТок кличе лише вибачення просити заставляють. Ну одну з універа ще поперли. І все.
Ой не тринди . Треба дивитися у телеграмі Українські канали,а не сепарські та напівсепарські. Отож такі як ти надивляиься та начитаються там лайна свинопсячого,потім їм Україна погана.. Та валіть усі звідси,тут тільки краще життя стане без людей-шлунків.. А от за ті Європейські цінності,про які ти кажеш,зараз наші хлопці та дівчата свої життя кладуть,та щоб після війни жодна підкацапна мразота не змогла свого поганого рота відкрити..
Та от я дивлюсь будь які новини, і блогерів Пороха теж до речі. І вони ж праві, де евакуація? І чому зелені ТГ канали не вісвітлюють її, а порохові канали показують фото як чиновники з ОП їздять по Киеву на крадених авто для евакуації населення. Покажи как мені ці авто на Донбасі чи на Херсонщині. Бо біля різних генделеків і держ установ Киева вони давно засвітились... А от у каців пропаганда як у зелені. Точно все під одну копірку. Все гуд, або майже гуд як їх послухати.
Пранік,ось інструмент,колодязь думаю десь на закинутих дачах знайдеться для кардинального вирішення питання з КО
Да, вопрос решать надо срочно. Какая жесть, я подписан на каналы где совсем чуть подписчиков, и которые в отличие от Трухи, Нексты, х@вых Херсонов и прочей шелухи хоть какую-то пользу приносят. Ужас!
Так на ветке парадигмы об этом и писали, но пуйло исключает протест своей агрессией. Вот и все, главное что за этим кроется. А кроется спасение режимов в огнях войны.
А как по мне вполне аргументировано с ссылками и фактами. Только проблема в том, что "Коллективный Запад" борется не за зелю и даже не за Украину в этой войне, а за торжество демократии во главе с США (как страны-идеолога) и полное уничтожение рф и прочих диктатур вроде Ирана судя с последних событий как весомых игроков на мировой арене. Никто больше не верит ни Кремлю, ни прочим узорпаторам. Весь мир понял, что тирания и диктатура должна быть уничтожена "под корень". А вот к зеле так это и не дошло еще судя с его действий...