Это да, хоть есть с кем поговорить, да и документалку интересную можно глянуть, хоть какое то развлечение в это время иначе от скуки завыть можно.
Повертаю цю тему... Зараз дуже багато на Форумі різного ганчір'я від орків, деякі камради намагаються все це вигідно збути. Починає, як на мене, це обурювати чи скоріш нервувати. Ми ці недоноски кидали в ями і спалювали, бо було бридко на них дивитися. Хтось буде це на аук виставляти. Вважаю для цього непотребу створити окремий розділ, щоб не нудило людей від цієї херні. Мене дійсно нудить. Дякую за увагу.
Я наприклад,при перегляді аукціону з тим сміттям, зразу відчуваю сморід і мені даже бридко на те шмаття дивитись.
Тема интересная. Немного нервная. Что сказать- по своего опыта изучения военной формы и знаков различия увидел интересный факт: иногда армия страны -победителя передирает элементы униформы побежденного противника. С пониманием отношусь к некоторым, кто не может смотреть на предметы армии рф. К сожалению к таковым не отношусь. Но, из песни слов не выбросишь. Про музеи сказано интересно,но думаю музеи не сыграют той роли которая им отводиться .
Лучшее всегда передирают, путлер Тро даже передрал у нас. Но это не о форме. Их форму передрать не выйдет. Ткань фуфло которое плавится, снаряна для лобовых штурмов которые мы не признаем и тд. Обувь такую в 1994-м как у них бы уже не одели. А они наше с удовольствием носят и передирают.
Китайская снаряга самого низкого качества. Оригинал британской/американской снаряги ВМВ намного лучше. И даже практичнее в 2022-м году. Факт
Советские каски , противогазы , вещмешки , лопатки и прочий хлам который был никому не нужен. Сколько всего этого впарили под тему вещей орков...
Друзі. Чув таке твердження від людей, що бували на позиціях орків або в місцях їхнього гнуснуго існування, що завжди один й той самий сморід. Що цікаво, неважливо: квартира, дім, або бліндажі та окопи. То хотів спитати - чи це так воно і є? За безлад - сам спостерігаю, а от бувати фізично не приходилось поки що.
Увесь сморід від того, що вони чомусь срали та сцяли там, де спали і жерли. Я кажу за хати та квартири. Вибачте за мій французький )))
А я взагалі цей аук більше просто не моніторю, і Вам не раджу. Є розділ продаж, там такого не зустрічав. Ось там і продаю/купую
Капець. У людей реально планка поїхала. Я б навіть в руки не взяв це. Трактором згрібали в ями. Ця сволота у сусідів собак з'їли. Варили хтозна що в казанку для собак. Понасирали і засцяли кухні в приватних будинках, де і харчувалися. Я вже казав про це. Для мене це каста недоторканих. Опущених. Як там на їхній мові ще називають потвор та скажених псів? Суки.. Фу.. гидота..
Доброго вечера, товариство! Як можна заплатити такі грубі гроші за смердючий шматок тканини? Мені не зрозуміти. З повагою!
К тому же этот шматок не носился как официальный знак! Его предположительно изготавливали в Киеве для ДМБ.
Особисто я не проти колекціонування речей ординців, це вже частина нашої з Вами історії. Проблема в іншому. В розділі "Трофеї УВВ" під шумок почали масово торгувати радянським хламом, який до війни нікому не був потрібний навіть задарма. З повагою!