Ну и где справедливость?По очкам 115-112..Дал Фьюри на 3 плюшки больше и все чемпион! Да за такие бабки (7 лямов - Фьюри , 22.5 ляма - Кличко) нужно было требовать (и давать) дополнительные раунды! Пока кого нибудь с ринга бы не- вынесли! И было бы без базару ясно, кто победитель....
Я ж и не настаиваю чтоб по очереди. Главное чтоб попали, а то 50 ударов за 12 раундов - это бой ниочем..
Цыган же, и наверняка никакой не ирландский! Русский и точно в родстве с Будулаем и Лучко состоит!!!!)))))) А Будулай за москалей против немцев-освободителей воевал)))))
Який допінг ? Допінг то в спорті який під МОК ходить . Проф бокс , нхл , нба , бейсбол , американський футбол , майже весь пауерліфтинг клали з прибором на заборону допінга .
Фьюри конечно молодец (техника и все такое ), но поведение его мягко сказать "Клоунское" вызывает отвращение . Кличко в этом плане молодец. Я за Кличко - реванш будет за ним !! С ув.. ко всем !!!
Клоуна в ринзі можна корчити якщо тобі це дозволяє противник . Значить Володя дозволяв це робити . Чого не бив коли Фьюрі тримав руки за спиною ? Бо не був готовий , або щось вигадував і до вигадувався що програв по очкам . Хотів би я глянути на цього Фьюрі в ринзі з Девідом Туа зразка кіця 90тих чи Тайсоном зразка кінця 80тих , з такими противниками Фьюрі клоунаду не корчив . Володя зробив мало для того щоб виграти і крапка , а чого так вийшло що він не достатньо виклався , ми можемо тільки здогадуватися .
Спеціально пошукав про допінг в професійному боксі . Все як і в інших федераціях і асоціаціях які не входять в МОК . В цій статті WADA критикує що мол не хочуть проф бокс ліги робити допінг проби по олімпійській методі http://allboxing.ru/archives/2010-01-30_09_09.html Тут те саме http://www.sport-express.ru/boxing/reviews/785997/ тільки ширше , якщо вам цікаво про допінг то почитайте , там пишуть що здають сечу до поєдинка і після . Такий тест дурили ще ГДРовці , методом введення стерильної сечі з допомогою катетора в сечовий міхур . Скажу вам що всі проф спортсмени , чи то олімпійських видів чи інших в яких свої федерації приймають так звані допінги . Бо без них нічого не вийде . І поважаю таких людей як Ленс Армстронг https://ru.wikipedia.org/wiki/Армстронг,_Лэнс Він признався чесно що приймав заборонені препарати , і що жодна людина без хімії не виграє тур де франс . Ну а решта мовчать і вішають лапшу що добилися всього самі . Ось відео про двох штангістів Один з них Клоков олімпійський призер він мовчить про допінг бо в нього заберуть медаль з олімпійських ігор Пекін2008 , а Кокляєву пофіг бо він нічого не вигравав , медалей ніц немає , був дискваліфікований і відкриває всю внутрішню кухню важкої атлетики . Ось можете з 30 хвилини послухати про систему яка спочатку змушує спортсменів приймати заборонені препарати , що мол так треба бо без цього не буде результатів ( їх і справді не буде без хімії ) , а потім неугодного завжди підставляють під допінг тест і дискваліфікація це сказано починаючи з 35 хв 40 секунд . Любий спортсмен із збірної країни не важливо який це спорт ( найбільше хімії якраз не в важкій атлетиці , а в велоспорті і плаванні ) це обов"язково хімік , бо не можна відновитися без препаратів коли в тебе в день два проф тренування ( і це не біцепси чи прес покачати , як у фітнес центрах ) протягом 5 днів , і тільки 1 день вихідний . Ось як карають за допінг в американському футболі http://www.sports.ru/others/amfootball/1021908572.html Заборонять грати 4 гри , це як червона картка в звичайному футболі . І все , грай собі далі бо вони клали на МОК і на WADA , приблизно так діють в НБА , НХЛ , бейсболі , пауерліфтингі ( крім IPF ) , стронгменському спорті , бодібілдингу .
В политику. По стопам старшего. Наверное и вакансия уже есть... Спорт - для молодых, политика для - пожилых и старых. Я думаю так оно и будет. Спортивная династия перерастает в политическую чехарду...
Ошибаетесь, это Володю ставил на 4 кости Сандерс. На 8 марта. Весь день рекламировали по ящику что Володя ,, зробить подарунок всiм жiнкам Украiни,,. I зробив))) Потом Виталик за братуху все 12 раундов морду Сандерсу бил. Рекламировали как ''брат за брата''.
Владимир объявил о бое с Тайсоном в следующем году и пообещал победу. Пожелаем ему удачи и этой самой победы!
Какнул тот, кто выбрал в меры столицы спортсмена с отбитыми мозгами... Может он действительно хозяйственные х.з. с весомым хозяйственным аргументом - джебом... Два аргумента, на мой взгляд, будут более весомее. Только младший его будет применять скорее всего в Одессе (второй кормушки по величине после Киева).
Ребята напомню - БОЙ профессиональный и продать четыре пояса за 22 ляма думаю неплохо. Вовчик выступал за какой то немецкий клуб так пускай проигрыш останиться их косяком. Хотите зрелищные бои смотрите олимпийские игры.