Кітель kriegsmarine.

Тема у розділі 'Що це таке?', створена користувачем ХимераКР, 18 тра 2020.

1. ХимераКР

ХимераКР Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    47
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    95
    Повідомлення:
    3.290
    Адреса:
    Україна
    Отже давате підібємо підсумки і трохи розставимо крапки над і.
    1. На предметі весь матеріал, крій і штампи відповідає періоду ДСВ.Крім галунів звісно.
    2. Приклади з інших форумів і мережі інтернет я надав.
    3. Крім думок і слів стосовно предмету, а також інші докази які б підтверджували що це сучасна річ відсутні.
    Для уніформи КМ використовували багато фабрик і матеріалів у захоплених країнах.

Тепер висновки:
    Предмет на мою думку є оригінальним, зпороти псевдо галун і обшити і буде чудовий предмет у коллекції.
    Правило "Довіряй але перевіряй!" показано у дії.

P.S.Чесно кажучі для мене загадка чому у учасників обговорення виникло бажання цей предмет віднести у розряд новоробів.
    З Повагою до всіх учасників обговорення!

2. Цікаві лоти

1. Очень не плохой вариант для комплектования карабина.Рабочая коробка для немецкой модели.Контрвинтики...
      2000 грн.
    2. Прицельная планка на образца 1924г.Чех.состояние хорошее.
      3500 грн.
    3. У продажі кришка магазинної коробки до німецького Маузеру. Маркування прийомки і номер присутній. Не...
      850 грн.
    4. 50 грн.
    5. Хорошее состояние.С болота.
      950 грн.
  3. ХимераКР

ХимераКР Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    47
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    95
    Повідомлення:
    3.290
    Адреса:
    Україна
    arbuzz
    Перепрошую, не одразу побачив штамп приймання КМ на Вашому бушлаті.
    Ось фото мого але нажаль він майже затерся.

Images:

DSC_0094.JPG
  4. ХимераКР

ХимераКР Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    47
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    95
    Повідомлення:
    3.290
    Адреса:
    Україна
    Підклад точно так же вшитий як на бушлаті Іллі.

5. ЧУЖОЙ

ЧУЖОЙ Oberstleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    188
    Лоти
      на продажу:
    6
      продані:
    362
    Повідомлення:
    19.212
    Адреса:
    Киев
    Давайте не будем засорять тему цитированиями и мультицитированиями.

Изложите ваши доводы обычным текстом, чтобы было возможно это воспринять.
    Я думаю мы разберемся как и на что вы ответили

Вы перекручиваете все с ног на голову. ЧТО иллюстрирует ваша чернобелая фото? На ней вообще сложно что либо разобрать

Мы обсуждаем конкретный предмет, на принадлежность к Кригсмарине, тоесть военноморскому флоту Германии ДО 1945года

Подклады НЕ соответствуют тем, что использовали на Рейховских. Сукно, подклад диагональкой и ткань в рукавах
    НЕ СООТВЕТСТВУЕТ периоду до 45г.

И ответьте мне на мой вопрос про машинную строчку. Для чего было развивать эту демагогию, если она абсолютно не имеет отношения к обсуждаемому предмету? Осознано засоряете эфир?

Scharc, Егор Задорожный та vanDott подобається це.
  6. ХимераКР

ХимераКР Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    47
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    95
    Повідомлення:
    3.290
    Адреса:
    Україна
    Ок, якщо Вам ліньки то все читати то я кажу одним словом - оригінальний! Всі слова які сказані тут проти предмету не мають жодного реального підтвердження.

Чорнобіле фото це фото ВМ 1957 рік де видно яка там уніформа.

А я кажу що підклада повністю відповідає періоду, як сукно, шерсть так і віскоза. Структура, шов і все інше ідентичне речам до 1945року.

А ви спочатку на моє питання дайте відповідь де Ви стверджували що діагональ не та а потім вже рукав не той, спеціально шукаєте до чого докопатись?
    Я надав фото бушлату де красиво видно діагональ на оригіналі. На початку теми є фото де видно матеріал рукава. Доречі були бушлати і з діагоналі і з двійної діагоналі)

Демагогія, одне повідомлення) Так казав. Тому казав бо мені здається що орел на моєму предметі був пришитий машинним способом.

Здається мені що Ви вважаєте всіх людей як у нас так і закордоном фальсифікаторами, тільки обрані можуть мати правильні речі.

Це ж форум, форум як форум. Люди завжди помиляються і за роки можуть себе дескредитувати...

Не бачу сенсу продовжувати далі цей діалог. Гучні слова не більше.

З Пов. Анатолій.

7. ЧУЖОЙ

ЧУЖОЙ Oberstleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    188
    Лоти
      на продажу:
    6
      продані:
    362
    Повідомлення:
    19.212
    Адреса:
    Киев
    Отлично, Анатолий!
    Я прочитал каждое слово от корки до корки.
    Таким слогом все значительно яснее.

Я не обсуждаю вашу компетентность или честность. Если вы внимательно читали, то я высказал свое мнение. Дело читателей прислушаться к нему или нет.
    Чтобы это подчеркнуть я всегда в таких случаях начинаю, - "НА МОЙ ВЗГЛЯД..."

В итоге мы пришли к тому что вы утверждаете, что предмет оригинальный потому, что "так считаете",а я не знаю тематичнскую материальную часть.
    А я в свою очередь считаю его не имеющим отношения к Кригсмарине,потому, что думаю что обладаю истинными знаниями в этом вопросе.

Читатель рассудит. В спорах рождается истина

Думаю, вы не будете спорить что на сегодняшний день в военном антиквариате, царит засилие фуфла! Как копеечного так и дорогущего.
    Как, неужели фуфло существует? Все это придирки! :eek:

laser, Егор Задорожный, duke6kirill та ще 1-му подобається це.