Всім привіт Перший раз бачу жіночий кітель підрозділу ATS Британія Приїхав з Європи, по бірках і елементах одягу - оригінал Продивляєть рік - грудень 1943 Цікавить думка експертів і скільки може вартувати Наперед дякую за інформацію
Хороший китель. На Западе до 50 фунтов. Тут же ниже ,30 думаю нормально будет. Я свой комплект за 50 фунтов в Англии брал, китель тут за 1000 грн продал отдельно. Но брал когда фунт еще 37 грн стоил. https://reibert.info/lots/forma-velikobritaniya.826749 Интереса к англичанам куда меньше чем к немцам и шмоткам орков.
С одной стороны женская форма реже мужской встречается, с другой будет ли именно к женской британской интерес под вопросом... Хотя в Британии туземные вещи которых там много от отсутствия врага на острове сохранилось у коллекциониров большим спросом чем тут пользуются.
Так, я би в Британії і продавав. Приватна думка. Тільки це вінтаж ,а не раритет. Сам маю справи на Заході тому їх терміни і тут використовувати звик.
Я торгую іншими речами. І збираю також інше. Це тема не зовсім моя. Один взяв так і прогадав. Штані досі продати з лоту що показав не можу. Ось чим я займаюсь. Усе купив в Англії. Спойлер