Репліка Китайские реплики ножей: Spyderco, Широгоров, Microtech, Cold Steel, Strider, Zero Tolerance, FOX...

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем -militarist-, 24 січ 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лис ток

Лис ток Gefreiter

Повідомлення:
    85
    Адреса:
    Киев обл
    Cпасибо! Заказал и оплатил.

2. Цікаві лоти

1. Легкое б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Лю...
      221 грн.
    2. (в наявності 3 шт.)
      Удобный в использовании складной нож Browning, идеально подходящий для широкого спектра бытовых зада...
      155 грн.
    3. Марка сталі 3Cr13MoV. Сталевий. Піхви кордура. Матеріал рукояті Kraton Довжина клинка мм 102 Товщи...
      600 грн.
    4. Легкое б\у , полностью рабочее состояние Вы получите именно тот товар , который на фото в лоте * -Лю...
      270 грн.
    5. Товар новый в коробке В комплекте Мультитул+чехол * Мультитул с 10 инструментами включая твердый под...
      1101 грн.
  3. Gofreem

Gofreem Schütze

Повідомлення:
    5
    Продає бракований товар під видом нового, справного, розраховуючи на неуважність покупця при отриманні. Купив ніж у цього продавця, через брак часу, сподіваючись на порядність продавця не став перевіряти у відділенні Нової пошти, розпакувавши, побачив що упор ножа заходить в кінець, і все одно присутній люфт. Повідомив продавця про виявлений брак, і попросив поміняти ніж, на що отримав відмову. Мотивував відмову продавець тим , що начебто я розбирав ніж, хоча я тільки декілька разів відкривав його, навіть не різав нічого. Залишився без грошей і без товару належної якості. Не рекомендую мати справу з цим продавцем.

4. Продавец -militarist-

-militarist- Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    2.811
    Адреса:
    Зборів
    Щось ви якось "забули" тут написати, що гвинти у поверненого вами ножа мають сліди відкручування. Фото гвинтів додаю - яскраво виражені сліди від викрутки торкс. Кожен ніж перед відправкою перевіряється в обов'язковому порядку, описаний вами дефект на відправку НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ. Ви повернули зіпсований ніж зі слідами розбирання. Таке у нас не проходить. Я вас попередив - ніж буде замінено, якщо він не має слідів розбирання, переточки, пиляння і так далі.
    Ніж вам було надіслано з оплатою при отриманні - є можливість перевірити і тоді оплачувати. Якщо ви виявили дефект - можна замінити, ніяких проблем. Якщо ви беретеся крутити ніж самостійно - залиште його собі. У мене таких "майстрів" ціла колекція - тому в руку не ліг, тому не сподобався, а повертають назад - ріжуча кромка вбита в ноль, точена каменем на коліні, п'ятки спиляні, кінчики клинків відламані, гвинти загублені, фрейми вигнуті навиворіт.

Images:

задній гвинт.jpg
    передні гвинти.jpg
    Tiger Tigren подобається це.
  5. Gofreem

Gofreem Schütze

Повідомлення:
    5
    Це пусті слова. Я навіть викрутки такої не маю вдома. Ви продали мені бракований ніж, сподіваючись на мою неуважність, і тепер з мене робите крайнього. Сподіваюся що люди побачать мій відгук, і не попадуть в таку ситуацію.

6. fgj83

fgj83 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    313
    Это не первый случай. Я спайдерко купил с браком (овальный спайдерхол с одной стороны). Не критично, но все равно - это брак! Данный нож должен был продаваться со скидкой, так как косячный. И покупатель должен был быть о косяке предупрежден.

7. Продавец -militarist-

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    2.811
    Адреса:
    Зборів
    чому не звернулись за заміною? Дефект не зовсім явний, просто могли не догледіти при перевірці.

8. Продавец -militarist-

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    2.811
    Адреса:
    Зборів
    Перепрошую, але пусті слова поки що йдуть лише від вас. Зі своєї сторони я надав вам можливість оглянути ніж перед оплатою та надав фото, які підтверджують мої слова. Нісенітниці про те, що я навмання відправляю брак з надією про те, що його не будуть перевіряти перед оплатою звучать як маразм. Небагато знайдеться на форумі людей, які забирають покупку ціною в 9 сотень гривень, не пересвідчившись у тому, що там хоча б те, що вони замовили.

Tiger Tigren та xenomorf подобається це.
  9. fgj83

fgj83 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    313
    Я и не знал, что можно обратиться насчет замены. Оставил отзыв на вашем сайте, его благополучно удалили.

SVIAT_lv подобається це.
  10. Продавец -militarist-

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    2.811
    Адреса:
    Зборів
    н-да... відгук могли видалити через те, що не ідентифікували вас, як клієнта, що придбав саме цей товар. Так буває, якщо ви не залогінилися і залишаєте його анонімно (анонімно можна залиити відгук лише після оформлення замовлення на сайті через корзину та замовлення без реєстрації).

Images:

awaaw.jpg
    xenomorf подобається це.
  11. westdiver

westdiver Feldwebel

Повідомлення:
    419
    Адреса:
    м.Чернівці
    Та це Русланчику Скінмену треба подякувати - він вчить, як правильно треба ремонтувати і точити ножі.

12. Продавец -militarist-

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    2.811
    Адреса:
    Зборів
    не всі його послідовники володіють прямими руками і це вилазить боком дуже часто (принаймні для мене).

13. Gofreem

Gofreem Schütze

Повідомлення:
    5
    Ваші фото нічого не підтверджують, бо крутили болти скоріше за все ви самі. Я розумію що вам кудись треба збувати брак, і немає бажання віддавати такий ніж за пів ціни, от ви і знайшли вихід. Моя помилка тільки в тому що я поспішав і не перевірив, буде мені уроком на майбутне.

14. tushenka

tushenka Oberschütze

Повідомлення:
    2
    Адреса:
    bahmut
    Здравствуйте, интересует реплика Zero Tolerance 0770 - 249 грн, цена актуальна и какой есть цвет В наличии?

Roman26 подобається це.
  15. Продавец -militarist-

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    2.811
    Адреса:
    Зборів
    Актуальна. Чорний, синій, помаранчевий. Пишіть в приват.

Сopter подобається це.
  16. Timoff

Timoff Stabsgefreiter

Повідомлення:
    763
    Адреса:
    Киев
    Шановні, а що змінює викрутка? Брак є зовнішній, а але є й внутрішній. А щоб його виявити потрібно розібрати товар. Друга справа, що треба розбирати обережно.

Roman26 подобається це.
  17. Продавец -militarist-

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    2.811
    Адреса:
    Зборів
    Ситуація, коли фрейм заходить під протилежну плашку це якраз і є дефект зовнішній і помітний він при одному єдиному першому відкриванні і розбирати ніж для цього не потрібно. Друге питання НАВІЩО чіпати гвинти, якщо ніж "бракований".
    Ви б хоч тему почитали, перш ніж писати такі дурниці.

Статус теми:
Закрита.