Сподівайтесь... Для початку хотілось би почути вашу думку як 'спеціаліста' і більше того-модератора цієї гілки форуму,якщо ви все-таки вирішили опуститися до рівня нас смертних і робити мені зауваження Ще раз-ця тема створена ТС для обговорення предметів,котрі я виставляв тут в темі оцінки на прохання власника...власне самого обговорення чи професійної атрибутики як і оцінки ніхто не побачив... окремі висловлювання кількох 'балаболів',котрі самі ж хотіли їх купити я до уваги не беру Отож-предмети продані майже одразу через особисте листування (власнику були терміново потрібні кошти),список бажаючих перевищував десяток,ціни також були різні... Наостанок додам -тема холодняка не моя пріоритетна,але щось таки я розумію,а от елементарний флуд і збивання ціни це вже окрема історія. Всіх благ
Те, що тема холодняка не Ваша пріорітетна, було зрозуміло з першого Вашого висловлювання. Вас цікавить моя думка? А яка ще тут може бути думка крім тієї, що це фуфло? Що до балаболів тощо, то дам Вам одну пораду. Будьте обережними щодо Ваших висловлювань. І, якщо тема холодняка для Вас все одно не приоритетна, то може є сенс просто читати та чомусь вчитися, ніж писати тут нісенітницю? Це теж на остаток, бо за флуд тут штрафують.