Приветствую. Лично у меня двоякие впечатления, клеймо, толщина самой пряги е еще некоторые детали меня смущают. С уважением, Илья
Хорошая, нечастая пряжка RZM 57, есть версия, что производитель Martin Winter. Вилка и ворота, судя по всему менялись. С уважением, Илья
Приветствую. С учетом того, что у вас уже есть аналогичная пряга, которую можно использовать, как эталон, полагаю, вы здесь сами все видите. Здесь, как говориться «каждому свое». Пожалуй, с учетом цены этой пряги и ее редкости, с уверенностью можно сказать одно - оригинальный медальон примерно так и стоит. Думаю, и бывший хозяин тоже это со временем понял. Точнее, то, что продать «сборнячок», как аутентичную прягу и по рыночной цене, вряд ли выйдет, да и скандал может быть, продавец весьма известный. Кстати, за те полгода, которые пришли между фотографиями продавца, пряжка преобразилась, стала реалистичнее С уважением, Илья
Вітаю, пане Ілля.Скажімо так, від початкової ціни він мені скинув ще 100 баксів. Якщо ціна реальна, не бачу сенсу починати процес зворотнього звʼязку, нехай лежить…) з пов
Приветствую. Рекомендую почитать для общего развития https://www.wehrmacht-awards.com/fo...buckle-article-in-the-latest-military-advisor С уважением, Илья
Те що я зрозумів із своїм досить недолугим рівнем англійської (треба буде якось попрацювати із Гугл-перекладачем в даній темі) , це те що чим далі від 2-і Світової, тим більше усіляких військових «раритетів» зʼявляється. Мова йдеться про відомий раритет «GAU Essen” та пряжки Landpolizei зокрема. Ряд експертів сумнівається і оригінальності даних продуктів. Інші , навпаки. Хто з них має рацію, невідомо. Між тим дані пряжки активно скуповуються колекціонерами за немалу суму. З плином років дешевшими вони не стають. Моя особиста з цього думка з цього приводу (не експерта, а колекціонера-аматора) така , що усе що не втрачає вартість на протязі років, має право існувати якщо не як історична реліквія, то хоча б як обʼєкт капіталовкладень. Якщо дана пряжка і виявиться не оригіналом, але більшість експертів її визнає як оригінальну.. Що ж, я засмучуся, але не дуже.. І завжди встигну її продати хоча б на тому самому міжнародному сайті, де її визнають за реальний Assman.. З повагою, Андрій
Думаю, Вам стоит перечитать более внимательно Если, говорить конкретно про Landpolizei, то речь едет о «золотой» и версии в покрытии. Именно их никто не видел, до появления «чудесного клада». Ну, а так да, Вы правы, фуфлогоны-фуфлоделы, в первую очередь заинтересованы в производстве, легализации - признании «мега раритетов» И так далее. Живет их дело и процветает благодаря вот такому самообману С уважением Илья
Вітаю панство. Ось така цікава нікелева пряжка з «лівим» ореликом прийшла (thanks to п.Ілля) сьогодні. Особливо потішили лапки даного орелика) Інша Вермахт, більш ] проста, прийшла бонусом.Думаю, вилка на ній була замінена.
Вітаю товариство. Ось така пряжка СС «Зламане крило» прийшла сьогодні ( thanks to п.Ілля).Якщо продавець її не підмінив при відправці , має бути рідкий екземпляр..)