Голая земля подмерзла… Под листвой мягко идет. Сегодня одни пробки и консервная шмурдь. Походив биля церкви- мусорник полностью слой Креста на на нас нет
З прийдешнім Новим роком усіх хто на Райберті!!! Дякую що ви усі є і я міг бути з вами! Усім щастя, та миру!!!
петлична емблема "стройбату" срср після 1969 року... револьвені набої інколи дивУють станом свого збереження...
Трохи не уявляю того замка. Якщо я не помиляюся, то це патрона коробка ВМ: https://reibert.info/lots/patronna-korobka-mosina-vm.1195133/ Віталій, не зрозуміло якого року денга. 1737?
Красивые, если пачка копнулась https://reibert.info/lots/patron-40-37g..1287493 Похоже 37??? Тройка как 5 .. курица набита с наклоном в право… на 3 фото маг коробка ВМ. Странный деактив- не тронута, только прорезь под спуск чем то закрыта.
Сегодня пару гильз… и все! Холодно….. На старой дороге, видимо до снегопадов прилетел пидарский Дрон. карбюратор в комель дерева влез…..
Я только 1 раз нашел не тронутую в 100м длинной старую гужевого транспорта дорогу ( отрезок ее) , подумал в начале- странный не глубокий окоп… монеты были и в ней, но основная часть по обочинам!
Якщо підете до лісу, і нічого не знайдете, то це точно вона) Якщо знайдете - то розкажете нам, в якому лісі ваша дорога) ЗЫ впрочем,там такие бебеня, что, отправив Вам локацию, я, по версии Конфуция, могу лишь потерять вас как человека)
В районі Києва Будь-яка дорога варта уваги, але майже всі вибиті з різним ступенем вибитості Чи то в цій темі, чи в темі про Легенду є розповідь, як я по дорозі ходив з металошукачем)
До війни був там,блище до Биківні і попалися мені там дуже цікаві знахідки. Просто питаю, чи це я такий чи ще хтось цікавеньке знаходив там?
Трохи оживим тему. Сувора зима у всіх відношеннях... Щоб хоч чимось зайнятися, здав на метал копані гільзи, які зібралися за 2 сезона. Продав на аукціоні 83 штуки більш-менш читаємих і не потрібних ранніх радянчиків. Також у колекції маю дві такі "голки". Хто підкаже, прості?
Привет! Оба еще царские, верхний без хомута. Гривен 200 примерно если продавать будешь Тоже дома сижу …… мож морозы спадут хоть до 10….
А що за беспредел ОЦЕ? Пробачте, якщо комусь зіпсую настрій у цей чудовий сонячний день... На Полтавщині у чоловіка вилучили рідкісні прикраси часів ранніх слов’ян Правоохоронці викрили незаконний продаж унікальних археологічних знахідок, що належать до періоду ранніх слов’ян. У цьому допомогли фахівці Національного музею історії України, які наприкінці грудня 2025 року помітили на одному з онлайн-аукціонів оголошення про продаж десятків цінних артефактів. Власником лота виявився мешканець Котельви. Під час обшуку в помешканні підозрюваного правоохоронці вилучили 71 монету та різноманітні металеві предмети, походження яких власник пояснити не зміг. Також у нього знайшли професійний металошукач. Прикраси та монети направлено на експертне дослідження, яке має встановити їхню історичну й культурну цінність. Прилад, мабуть, теж відправлено на тестування, та дослідження.