Про місця... Колись приїхав в мотовиловку. Ійшов через село по дорозі. Тут від заправки до мене біжить хлопець. - у вас рюкзак лопатка виглядає. Ви часом не копаєте? - копаю. - давайте будемо разом копати. -давайте, але я з Київа. Ну так поговорили і він питає.: - а ви в Оленівці копали. -ні не був, в що там? Там хлопці по находили золотих монет. Деяки по продавали Жигулі та купили прилади... - а ти там був? -ні - чого? - та місцеві копарі женуть. Так що місця місцями, а не знаєшь, будь обережним.
Саме краще "швидкі ноги мати"чим потім поліції розповідати за чого все почалось і чому лопатою по голові дав гоняльщікам
Один в полі не воїн... Треба їхати кумпанією, вдвох втрьох, впятерьох. Тоді легше довести що хтось не правий. Колись була тема про зниклого комрада, поїхав один, Київська обл, місцеві вбили...
То були не місцеві ,а заробітчани, наскільки я пам'ятаю. Вони щось будували там і жили там де будували на обьекті. Камрад поїхав за медом та ще взяв прилад пройтись. Знайшли в лісополосі. Застрелений щ рушниці. А у ціх знайшли і його машину. А багажнику 3- літрів банка меду... Десь так було..
Читав я про ту історію. Наскільки пам'ятаю, то було умисне вбивство з метою пограбування, і планувалося заздалегідь. Село Єрківці?
Разумеется. Я как бы намекнул, насчёт охраны и собак. Кстати. Насчёт именно Александрии не скажу, но Ботсад в Киеве покопан конкретно. И сильно сомневаюсь, что кто-то давал на это разрешение.
Поки не доїхав до Оленівки і золотих монет... ..Трішки вам КР та децл імперії в стрічку... Зразу хочу запитати - що, на Вашу думку, на останньому фото? Висла печатка, товарна пломба чи античний монетос, як каже людина, що викопала не один десяток тих печаток?
Якось знайшов полушку 1720 року, у такому ж стані. Не можу знайти фото, але рельєф був дуже схожий. Поки не почистив, теж гадав, що це за монета.