Дякую, та ще ходив би але змерс Тай поїхав до хати, вмене прилад немає беру у Друзів Тай підкопую трохи
Вибачаюсь, але менi цiкаво, як довго їхав до хати змерс Тай? Ще питання - Друзів Тай та змерс Тай це одна людина? Може це брати?
Трохи вийшов, трохи вибиг... Нема прилада... Шо блин, за понты? Хватит прикидываться и выгребать ауреусы...
Дякую, хлопці за вподобання, дійсно прилада нема, беру у камрадів у тих яких є по три прилада, надія є шось знайти та придбати собі теж прилад, з повагою,усім граних знахідок
Десь по три виходи я і тато. На нашому "фронті" без змін, діємо під гаслом "Виношу колір!", окрім люміньки.
Добре. І я трохи шокую аудиторію)). Історія така - була колись хатка біля траси, були ми там коли луг був і після перепашки - нічого особливого та біля ніяк. В цьому році разів 5 їхали повз і батя кожен раз "давай зупинимось, наче перепахано гарно". Я морозився. Цієї суботи аналогічно, але я вже здався. Ну ось результат на фото. 25 монет на двох за 3,5 години, ну і добирали вже залишок ще годинки 2,5. Звісно усі радянські окрім двох пішли у метал. Два царські п'ятачка та 10ка також одразу в лом. Але так багато монет за короткий час і 5 шт срібних 5 коп це вперше за 9 років карьєри... Ну і 8 срібних за коп також вперше.
Рекомендую видалити Ваше дитяче та, з огляду на викладене супутникове фото військового аеродрому та околиць, дещо провокативне питання і не дякувати.
Поліція Києва передала до Національного музею історії України рідкісні артефакти IV-V століття, вилучені з «чорного» ринку. Про це повідомили в пресслужбі поліції Києва. Запобігти продажу археологічних знахідок вдалося в січні цього року, коли правоохоронці у співпраці з науковцями відстежили оголошення про продаж унікальних виробів, датованих IV-V століттям, на популярному сайті для колекціонерів. Як повідомили в столичній поліції, мешканка Кіровоградської області намагалася продати ці справжні скарби, аналогів яким немає у світі, за безцінь. Серед унікальних знахідок були: фрагменти чоловічого браслета та ременю; срібна фібула — символи найвищого статусу часів Великого переселення. Ці об’єкти культурної спадщини світового значення, яких не має у жодній світовій колекції, нині передані на відповідальне зберігання до провідного історичного музею країни. Зазначимо, що 20 березня, після завершення досудових експертиз, правоохоронці передали вилучені археологічні знахідки на відповідальне зберігання до Національного музею історії України. «Під час війни, коли ми втрачаємо багато музеїв, коли наші вороги вивозять цінні колекції, поліцейські продовжують боротися із незаконним обігом археологічних предметів. Я радий, що правоохоронні органи розуміють відповідальність перед майбутнім, що Україну робить її культура, а також вдячний їм за те, що ці чудові експонати були нам так швидко передані