Що саме? Чому я так вирішив? Все просто. У тканинах трупа який розкладається відбуваються гнилісні процеси, під впливом яких об"єм тканин збільшується, у т.ч. пальці. Якщо в цей час на пальці є перстень, він лопається, як правило внизу, у найбільш слабкому місці. Якщо буваєте на барахолках, де продають різні воєнні речі, то зверніть увагу на персні. Вони часто з отакими тріщинами. Якщо вона є - 99%, що перстень зі жмура. Все.
А іще, я би сказав, якийсь той перстень занадто чистий для щойно викопаного. У візерунках (обведене червоним) - не земля, на вагах (відмитий) те саме. З.І. Зауважу наступне: мені все одно, як там було, пишу що бачу.
Немного добавлю-обычно это место паяный шов в нижней и самой узкой части изделия.Если изделие невысокого качества то припой может разложится под воздействием природных факторов.Если припой качественный и порван/поломан что видно по фото-ТАДЫ ОЙ...
А тебе только наживу подавай. Вот прошелся бы по снежному лесу,воздухом подышал,кости свои старые размял ...
А если рафик в мороз не заводиться,то так и скажи,мне не трудно и заехать. Да и Андрей проезжал мимо.
Мой рафик заводится и в -22, пока молодой еще. Ну сказал бы шо заедете так я бы вам и места без снега показал