Ви напевно пошуткували а завжди знайдеться олень який сприйме слова в серйоз і залишить на гілках гирлянди зі свого лівера , тому на деякі теми потрібно шуткувати обережно (поки в темі відсутній модер який мавби терти подібні "поради" ) З повагою Т.
Петлицы образца 1935 года, Старший начсостав ВВ и ГУГБ НКВД, СССР. Подскажите по проходам в инете нету
Аеропорт уже перекопан, в доль и поперек, моим товарищем, у него где то в закромах до сих пор в роди как валятся табличка с расписанием рейсов, по крайней мере так он рассказал!
Да я тоже больше склоняюсь к тому что это не ВОП.(нет пояска да и форма немного странная(сужается от острого конца))
Шукаю компанію для копу по буднях. Можу впасти комусь на "хвіст". Цікавить територія - Київ (правий берег, парки), Ірпінь, Пуща і ближні райони. Самому надоїло копати. Війна не цікавить, але у цих місцях на жаль без неї не обійтись
Доброго ранку. То наш друг Ромка, він не голодний, ми просто жартували ) А я захворів. Тепер сиджу вдома і ковтваю усілякі пігулки від застуди
Вот как выздоровеете, то нужно обязательно меня с собой взять. Я вообще ем мало. Скорейшего выздоровления. Я буду ждать!