доброго вечора, шановні камради!було в мене сьогодні вільни 4 и години.я швиденько в гараж на бричку і до Пущи.думаю знайду танк,який німці прикопали.часу було мало,вирішив далеко не їхати а походити з краєчку.знайшовши довгі окопи почав пошук.після часу пошуку зрозумів що танка нема...ну думаю знайду кулемет...і ось сигнал!!!починаю копати...все думаю.. кулемет мій!!!аж раптом чую гавкіть.мене знайшов чийсь сірко..на кожен мій рух гав гав..ну думаю зараз власник скаже,сірко до ноги!!!але тихо..сірко рриии..не дає і кроку ступнути!ну думаю тримайся.!достаю пістоль кажу:лапи в гору здавайся або закрий пельку ,а то буду вести вогонь!сірко відмовився.постріл вгору.ооо диво сірко зник..але тут таки почався гавкіт власниці,яка загорала десь за деревом.(причаїлась змія!)куди стріляеш!!чого тут лазиш!!!як ви дістали тут лазити(типу її ліс)..побачивши її позо до колін зрозумів,що звичайна куля не візме..треба жакан або 45 мм калібру..думаю промовчу.так як мене вона не бачила я продовжив копати кулемет,але нажаль виявилась звичайна труба..ну думаю досить пошуку.треба тікати.Коли підходив до переправи,побачив голу німфу.яка стояла на моєму маршруті.!( викручувала свій купальник)побачивши мене відвернулась і показала гарні сідниці..але груди теж були нівроку!я як справжній лицарь,зійшов з маршруту та поліз чагарниками(нам же незвикати)..але є грішок..я ще обвернувся..ну сідниці сподобались...ось таки пригоди були сьогодні...нажаль знахідок 000000000000
может как раз наоборот?)) именно их(сідниці) она и предлагала для фотосессии?)...Эх камрад, камрад...) Треба проникать глубже в Нимфовские загадочные души!)
А, там что разве еще что то есть? Хотя, если за гильзами ППШ, то есть смысл. На Вс. вот есть более интересное предложение. А, вот чуть не забыл. Камрады, не берите на коп куриные яйца, проверенно, будет голяк. Хотите верьте, хотите нет. Можете даже смеяться
Под шумок пряги , монеты , кокарды ) не каждый раз , но периодически . На выходные тоже есть пару местечек , завтра времени просто не много Пускай лучше сейчас смеются , а то на копе с яйцами будет уже не до того
Смотрите не ходите возле полигона НГУ,у них там стрельбы с 29 августа до 2го сентября. http://strana.ua/news/29368-po-kievom-preduprezhdayut-ob-opasnosti-shalnyh-pulevyh.html
Вот поехали вчера с комрадом копать за Барышевку по старовине, не тут то было облом по полной программе, поперла война, вопина попалась одна и пару монеток, покопали хорошо. Отправлено с моего HTC One dual sim через Tapatalk
Не всем же штык ножи и каски прут на каждом выходе. Надіслано від мого GT-S7562, використовуючи Tapatalk
И я "копать" ездил. Село Деснянское, Черниговской области. 300 км от Киева... Вот ТУТ был. Очень красивые места. Хутор видел...Старые заброшенные хаты... И их очень много. Поля уже вспаханы, картошка собрана... Копай - не хочу... Но прибора в этот раз небыло. Просто пили водку и ловили рыбу
Как можна прибор с собой не взять на такие красоты, тут возишь его с собой по городу без дела, а так класный отдых.