Всім привіт )) Цікавить чи є бажаючи вже поїхати в травні ка всеукраїнський зліт копачів та колекціонерів який відбудеться в Прилуках сьомого травня цього року ?
Костя, Ви би створили окрему тему про зліт, і обговорювали там всі питання. Для чого в кожній темі писати одне і те ж саме?
а те я маю на увазі шановний Є.... шо пора вже на коп))))))))))) я от сьогодні виїхав перевірити землю на полі , і так ненароком відкрив сезон ЗИ мав на увазі 05го)))) ранок був тяжким....
отже , сьогодні був другий по факту але перший більш-менш нормальний вихід (в перший не вдалося покопати)
фотографував багато бо вже встиг скучити за копом трьоха- вже ммг каска- на жаль без хазяїна пін-лопатка - не така вже й лопатка , а швидше просто пін))) штик з залишками червоної фарби...
Это только очень малая часть экспозиции. Много нашего. Есть и твое, фотки скину потом. Да и к 9 мая еще подвезу, ждут. В другом музее очень строго, пол дня сидели опись делали. Если в зале не увижу, то все пойдет сюда. Спасибо за помощь!
не розумів звідки піндосовський пакет по 41вому.... вродь для лендліза ранувато , але інет рулить і ось виявляється що http://tov-sergeant.livejournal.com/30655.html
У меня есть похожая штука (если не такая же), если найду, покажу. Вообще получилось по 41г., но я думал гражданка.
и я хочу начать сезон, аж душа чешется, так, чтобы лопата свернулась и развернулась, но на выходные опять срань небесную обещают, а я билет на электричку почти купил
ваш пост в тему: Приходит как-то летом школьница в салон пирсинга, подходит к одному из мастеров и говорит: - Дяденька, вы мне 24 февраля пирсинг делали на пупке. Так вот, вы мне кольцо какое-то тяжёлое повесили... Мастер: - Щас посмотрим. Поднимает маечку и, охренев, кричит: - Б***ь, Коля-а-а-а-н! Твои ключи от гаража нашлись!