Ребята себя на фото случайно никто не узнает? Отзовитесь! Что нашли? ))) Хотел выйти на озерцо с прибором,но понял что уже немножко поздно )))
https://maps.yandex.ua/27164/boiark...32389&z=13&rtext=50.326400,30.247353&rtt=auto Привет а в этом лесочке кто то был?
Прошлым летом в тех местах иногда копали,за день обычно пару-тройку николашек,жменька советов и всякий шмурдяк.Крайние разы уже и этого небыло.
Зовсім дарма посоромилися підійти та переговорити з хлопцями. Навіть, якби вони не захотіли спілкуватися, то можна було би просто повернутися назад, та і все. Особисто я, наприклад, під час копу стараюся не вступати в контакти з навколишніми аборигенами, але коли підходять, то чому би і не поговорити? Вони часто розказують всякі історії про потоплі танки та всяке інше. Останнього разу розказали історію про поліцая, котрий десь у себе у дворі закопав золото розстріляних євреїв. Навіть показали двір (там ніхто зараз не живе), і ми по ньому походили з МД. А з приводу озера: вибитих місць не буває.
нечего там некопано, сам видел Польский окоп нетронутый, из находок возле окопа десятка два грошей 30 годов, пломбы польские..Саня подтвердит
выбить все места невозможно, например, в лесе не доезжая, Виты, мы с Саней видели нетронутые места по войне, за Витой, это да, ты прав, но опять же пусть копают не жалко же)))
Там таки копано перекопано но рядом повторяюсь однозначно места хабарные. За кладбищем согласен, копать смысла нет, на царской дороги тем более!! 00000 находок будет. Но если хотите по войне на не выбитые места это до Виты
Дякую за відповідь.Річ у тому, що фоткав не я, а мій товариш по присадибній ділянці.А вже потім ввечері мені ії показав ).Я засмутився ).Тому що все ж таки надіявся на те, що там ніхто до мене не копав ).Дурні мрії...).Але якщо б був там присутній, то звісно спробував би з ними поспілкуватися...Цікаво! ).Згоден з Вами, все залежить від того, як до тебе звертається людина.Якщо - спокійна,врівноважена та адекватна, то чому б і не побалакати ).Нещодавно в лісі перехожий дідуля повідав де ходили солдати, і сам там і були знайдені різноманітні монети...А в усіх інших місцях, як зазвичай - пивні пробки,сміття і.т.д...
Брозин и ХапалАнДаг - полный детский сад.... ........... Отдай машину - не трынди она моя..................
Ну, как бы чтобы оскому сбить, я там иногда покопываю, когда с дачи еду. Последний раз пфенижков наколупал, в т .ч. Веймарской респ. и поляцких грошей тех же времен. И рупь с лениным, сцуко, сперва думал царица, а там этот идол...
https://reibert.info/threads/progulka-v-rajone-kruglyka.663227/ Прогулка по Круглыку.По неопытности разместил не в той теме.