Друзі, в когось є мапи північно-західної частини Києва в трикутнику Романівка-Біличі(Коцюбинське)-Петропавлівська Борщагівка..десь 1920-1940 роки.? бажано військова, з позначенням війскових частин чи шось накшталт того..бо на інших там немає нічого, хоча воно там було))
На картах, воинских частей не видел. Склады за Романовкой уничтоженные , там всякие детоны старые собирают. От Романовки до Житомирки вдоль Ирпеня можно найти всякий хлам который из ДОТов вылетел. Но копать там можно только от безысходности. А вообще меня удивляют "старожилы" - новички этой темы. Вы тут так долго мусолите одни вопросы. За это время можно было собрать свою банду. Рядом с Киевом столько толковых мест с находками , а в пределах 60 км вообще копать не перекопать. Их просто нужно искать и найдете 100 %. Тут вам никогда не сольют жирное место , сейчас не 2010 год . Для начала советую выбрать территорию поиска , а затем собирать всю инфу из всех источников. Книги , карты, форумы , интернет... Или можете дальше собирать гильзы.
Місце це раніше ніж р.Ірпінь, чи навіть КиУР..в тому й справа..на всіх старих картах хіба шо хутор Любка значиться, але до нього кілометри 3-5..мають же ж бути якісь мапи з позначенням війскових частин..я один раз поруч зустрів двох копарів, вони казали, що за їхними данними там була якась військова частина, яка здається в 1938 році була зруйнована вибухом (мабуть божприпасів)..але ці слова ж не підкріпиш паперовими данними..хотіли сьогодні продовжити дослідження, але ж дощ((..вибачаюсь за дурне питання, та в яких можливо книгах могло б бути відображенно те шо там було чи та подія, що зруйнувала там все вщент?
Під Клавдієвом цікаві місця. Я там бандіцький обріз мосінки знайшов, і монети були також. Якщо поїдете, візміть в команду, дякую.
В Бабинці збирався, біля Клавдієво, в мене там хата..як буду їхати маякну..туди можна й на декілька днів))
У меня с прибором что то не то? Копал в парке пару часиков, 14 монеток дореформы, но копал чермет, при чем не всегда сигнал был цветной. Так должно быть или что то с прибором? Никель до реформы?
Аси бывают разные. - https://reibert.info/threads/dorabotki-garrett-ace-150-ace-250-ace-350.296193/#post-6262632