аууууу чо притихли ? чи всі на покапушках ? от і ми з камрадом вирішили проїхати на розвідку перевірити землю земля - супер , копати можна ну і наш шмурдячок за дві години копу
поки зима дає можливість потрібно нею скористатись , бо так як було в минулому році не буде , а вчити читати і аналізувати потрібно завжди а не тільки взимку
згоден! але деякі копать кожен день, інші - 2 раза на тиждень, я наприклад по вихідним! кто більше для цього часу приділяє, хтось менше так що комради побільше сигналів під катушки!
Тобто Ви хочете сказати, що за 2 тижні температури -3 -6 земля в лісі не промерзла? Я планував після 9-го грудня на коп, тож зараз вагаюся... чи їхати взагалі.. Ви з Київської області?
земля супер там где нет льда)) Значит земля супер пока нет потепления а за ним резкого заморозка)) Я хожу на коп в обычном режиме...вот только пришлось сшить одежду софарику, оказалось он боится холода, кто с таким сталкивался?
з тертушкою 705 ходжу все нормально не мерзне пока..да сьогодні більший морозець....в неділю супер було тільки в лісі замітив земля мокровата стала під листям , мд глибше заглядає...нерахуючи шар листя і чуть сніжку
якщо блок боїться (хоча я з таким не зустрічався ) то варто приділити увагу і катушці (ушам) а особливо шнуру
Пришел домой с копа, перестал работать, через пару часов после многократно нажатия кнопки вкл, начал мигать экран и стучать странно, еще через полчаса начал иногда включаться, еще через полчаса заработал как обычно...На копе работал супер. глубина отличная. Взял на другой день аську..это небо и земля....Вот сшил одежду может выдержит софарик
це у Вас він конденсатом покрився і позамикали контакти , радуйтесь що взагалі не спалили , це ж скільки ума потрібно аби включати електро прибори відразу по приходу з холоду не в обіду сказано
Да, а я думал, что стебель зажевался на фото) У меня тоже как то сломанный попался...на зч. Ну это у местных там разные точки, Пристромы, Семеновка, Красноармейское, Остролучье и т.д., а для пришлых весь регион - Березань)
Сейчас модно в вязаной ходить. Не, но до думаться до такого.......... хорошо, что прибор не накрылся...... Помните, что занесенный с мороза, скажем, телевизор сразу включать нельзя – чтобы скопившийся конденсат не вывел из строя технику. Так что в холодное время года необходимо подождать пару часов, прежде чем проверять работоспособность. Я бы даже рекомендовал снимать чехлы после дождя или мороза дома.
Теперь понятно...а на копе проблем не было, в принципе работать можно, просто нельзя включать при перепадах температуры..
сьогодні випхались з камрадом перевірити землю перед "копом вихідного дня" а заодно і вигуляли Клонів ,ну щоб не заморочуватися з мілкими цілями бо всетаки морозець, земелька замерзає , в деяких місцях промерзла на сантиметрів 5 а там де ще не затверділа вже як пластилін , тобто ось-ось з хабарком не густо - мосінська голка її ж затвор і ще так не мало великокаліберного желіза яке ми не берем