і сьогодні день не пропав ..... був на покапушках з камрадами як вияснилося вже дома крім хламу приїхав на моїй спині і кліщ , такщо обережно в лісах
ех я б їх .... але він (кліщ) був на спині а руки виросли чомусь тільки в перед тому гадом занявся синуля , короче я швидше за все виживу а от кліщ напевно ні камради під цензурою )))))))))))) хто загубив батарейки звертайтесь за пиво камрад віддасть))))
З єгерями та лісниками нічого не змінилося, з чого б раптом? Янтарної кімнати поки не викопали, золота Рейху теж. Звичайне залізо іще є, надто багато його туди завезли свого часу, але більше на полях. У лісах дуже вже активно збирали останні 70 років.
не далеко була річка і після фотосесії граната і патрони пішли на дно (до своїх родичів з попередніх покапушок ) конкретно я вважаю що дані девайси не несуть абсолютно ніякої цінності і тому я їх топлю по максимуму , так щоб і іншим було не повадно , можливо тут знайдуться камради які думають інакше але дайте мені будь-ласка відповідь - який інтерес може нести ржава РГДеха чи інший ВОП , на мою думку нічого крім проблем (завтра чи через деякий час ) вони не принесуть камради бережіть життя і здоров'я воно в нас одне (на жаль )
Подскажите по карте. Нашел карту: Карта РККА. Довоенный Генштаб 1941 года. На ней указано . Сама карта . Эта дорога(?) указана только на этой карте, на карта более ранних и поздних ее нет. Это не новостроящаяся дорога (см. рис. 1). Мне кажется что такая неточность на карте такой местности и времени маловероятна. Также совершенно не понятно что соединяла эта дорога. Сам думал что это какая то неточность, но в лесу были найдены д/ж костыли. Сами костыли были не от обычной ж/д, а вроде как от узкоколейки. Что хотел спросить: 1. Возможна ли такая опечатка (неточность) на карте генштаба? 2. Какие ваши предположения по поводу этого? Возможно я просто что-то не понял или пропустил . Заранее благодарен.
там была узкоколейка. вообще то там полигон был. в лесу много окопов тренировочных в той части. плюс в сторону лестного кладбища арт полигон был до ВОВ.
Вставлю свои пять.В 1941году немцы строили временные железные дороги для подвоза боеприпасов и всего остального и у них жд.колеи уже нашых.
Карта довоенная. Дорога ведет от трассы "Киев - Бровары" до с. Николаевка (зачем?). А самого села сейчас там нет.
Якщо був полігон, то могли збудувати дорогу для підвозу матеріальних засобів та особового складу. Такі і зараз є, наприклад, у Десні між безпосередньо військовим мівстечком та полями полігону. Називається "поезд с ниоткуда в никуда". Ось тут курсує:
Бував там) У випадку з Десною все ясно. Дорога починається з в/ч (склади, и т.д.) і закінчується на самому полігоні. У випадку з Броварам, як я писав раніше, дорога починається біля траси і закінчується у селі якого зараз немає. Особисто я не бачу логіки у будівництві такої дороги.