от сьогодні виїхали з камрадами копнуть ... якби не бля....ське колесо від водокачки яке було відрите з майже двох метрової глибини то може б і що нарили а так....
adrik, post: 5668863, member: 54752"]от сьогодні виїхали з камрадами копнуть ... якби не бля....ське колесо від водокачки яке було відрите з майже двох метрової глибини то може б і що нарили а так....[/QUOTE] Нормальне колесо.а ви думали максима знайшли?
думали про всяке)))) фотографія маштабу не передає - колесо в діаметрі метра півтора...і страшно важке собака , там воно і осталось.....
ромір в нього дуже не маленький , щоб забрати потрібно як мінімум Газєль а відстань така що шкурка вичинки не буде стояти
Якщо вони із солдатом знайдені - то передайте разом з ним: http://reibert.info/threads/esli-vy-nashli-ostanki-bojcov-rkka.41875/ Адже через них ім"я встановити можна, рідних знайти.
Allex, как то все сильно мутно. Прям детектив. Не нравится мне все это изначально. Думаю чуйка меня не подводит.
Подивимося, яка відповідь буде. Якщо хто не в курсі - то пошуковцям залізо, яке з солдатом було, не потрібне. А от останки та листи, з яких людину встановити можна - дуже цікаво.
Железо тоже разное бывает, бывает и подписное. Я думаю, что если из земли, то уже накрыли письма........
Якщо папери із землі, їх заламінувати треба, терміново. Бо вони дуже швидко розсиплються після різкої зміни умов зберігання.
я ее почистил))))))) а остальное все выкопанное вчера и сегодня, есть еще неопознанный хламец http://reibert.info/threads/pomogite-opredelit.534473/
Не было бойца.а планшет не из земли-и уже в музеи.п="Allex761, post: 5672980, member: 42639"]Пропав десь меценат. Схоже, ні в музей не піде, ні солдата не віддасть. [/QUOTE] Небыло
подскажите комрады, кто ходил в Бикивнянский лес днепровский район, как там? Он гричит с Броворским Княжичем. Стоит туда ходить? Полянки хабарные не скрываем
Да вроде уже отвечали на етот вопрос , ходить в Быковнянский лес нельзя , там массовые захоронения ! Но если очень хочется пощекотать себе нервы , и убить свою психологическую оболочку то милости просим в Быковню !