Кримінальна справа,як гаряча страва,- подається відразу! Ви чекаєте дзвінка:"Ой,я вибачаюсь шо я вас наїб...в! Шас ффсьоо поверну де взяв!!!"
Шановні формування.А можу я у модератора узяти номер телефону,і позвонити цьому чоловікові..Що він скаже? А бо модератор хай позовне.Всім гарного вечора і мірного неба.
При правильному оформленні теми, в ЧС, модератори допомагають. Але ж Ви, навіть, посилання на аккаунт не дали...
Посилання на аккаунт я кому повинен дати? Модератору?Я вже расказув що тему відкрив у Ч.С. але чомусь тема опинилася у курилці.
Конечно . Попросите модератора и даже потребуйте . Пусть он сначала пообзванивает все морги и больницы , потом полицию , потом ТЦК .
..тут класичний приклад "їзди на ручніку".. бо з таким "пізнім запалюванням " - далі вже нікуди (((( Стільки часу переганяти "порожнякИ" , коли при min поданій ТС інфі вельмишановний колектив вже і тіпА - "вичислив", і "заготовок" дій - до вибОру до кольОру - накидали..а воно і далі "руки заламує" - "що робити"... ..нема адекватних слів для вираження емоцій.
Я модератор. Кажіть що треба,все пишіть тута... Розберемось! Головне по порядку,- перше,- хто і коли вас взув? Друге,- як давно то було? Третє,- давно ви в землю закинули знаряддя землеробства? І коли збираєтесь витягти? І нарешті четверте,- який мій процент з того фсього?
Є кідали, є ті хто чуть тормозе, а є затички - це ті хто лізе туди куди пес х.й не суне (в кожну тему яка його не стосується)