Да мне и не нужно Вас позорить тут, Вы сами отлично справляетесь Если б шельма не была мечена то так бы не извивалась Горит, значет есть чему
Прежде чем лайкать постам мошейника в темах, разберитесь что к чему, тут не я обиженка, тут вы, интелектуаллы с двумя словами из семи букв в сообшении обиженки на весь мир , патамушта он ни делает вам кассу на аукционе Форумный зевака
Я не хочу никого обидеть, но при Супрун позакрывалось много туберкулёзных и психиатрических диспансеров.
То шо дибіл який додає усіх в ігнор то нам ясно. Просто питання,тебе в дитсадочку чмирили,у школі колготки тобі порвали,і вже ясно шо гендер в тебе середній між чоловіком і жінкою.,ну,і в армію тебе мама не пустила бо там тебе віддеруть всраку за напівжіноче рило,а якже бубочку таку пустити,їбал.ника набють.,то ти скажи ти кинув цю пагубну звичку після пляшки пива в сраку їбат.ся? Чи далі натираєш очелло?
Та киньте його в ігнор форуму, і не будете витрачати час та енергію на хвору людину(не буде видно його повідомлень)
З радісттю але цей самець курки заблокувався,шоб не було видно шо він кукарікає,то нема доступи до кніпки "додати в ігнор"
Хочу сказати велике дякую усім камрадам за поради і просто за добрі слова.Справа моя ,ше не закінчена. Рішив трохи почекати,зараз дуже важкий час,усе може буди.Почекаю.Дякую усім.
Не с Трампа в с ситуации в Трамп тут не причем...все может быть .Даже то самое Т.Ц.К.Подожду чуток.Если нет то продолжу.