Виникає, і інколи такі, які в нормальних умовах з продавцем вирішуються за 1 хв. розмови, а з олхдоставкою це треба вирішувати через менеджерів і шляхом розторгнення угоди. Тому після сьогоднішньої продажі я вирішив більше цією послугою не користуватись.
Ничего,встряните пару раз с наложенным,кода покупатель тупо не забирает и включает мороз и опять что нибудь решите
Іронія тут зайва Встрявав і в таке. Але настільки рідко, що і не пригадаю останній випадок. Може разів 3-4 було за роки.
Давиче покупатель моего товара нажал "Купить с ОЛХ доставкой". Ну думаю позвоню что ли, узнаю все ли устраивает. Позвонил он говорит все ок отсылайте. В итоге когда товар уже пришел в отделение и пролежал там пару дней он написал мне на ОЛХ мол забирать не буду мне не подходит совсем. Через 5 дней автоматом поедет назад ко мне, деньги я не потеряю вообще, НО 2 похода на Новую почту по катку иметь буду.
Все буває в перший раз. Ви і уявити не можете, які абсолютно недолугі питання там можуть виникнути Я не втратив нічого, є за цей час пару резервів. Покупець теж, гроші свої отримає назад, але товар не отримає, хіба якщо ще раз спробує купити. Поки що чекаю...
Камради перевірте як ви кольора відрізняєте..продаються Льови..тільки не за..буйте продавця- він просив... https://m.olx.ua/uk/obyavlenie/kros...ery-IDL4SR6.html?reason=seller_listing|normal