Кидала ОЛХ 0954019681

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем OttoSk, 30 гру 2019.

1. OttoSk

OttoSk Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    58
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    99
    Повідомлення:
    3.788
    Адреса:
    UA
    0954019681
    также по подтверждению спецуры - АР Крым, но не факт!
    Двигаемся ближе..
    Теперь карта: 4302-5600-0087-9213, как бы на имя Пономарчук Євген Анатолійович и кто ты и где ж ты , бомжик?..:beer:
    https://www.ukrcapital.com.ua/

Останнє редагування: 2 січ 2020
    Reinhard T.E. Heydrich, Бек, Rudolf Ribbentrop та 2 іншим подобається це.
    1. Панама ЗСУ.
      280 грн.
    2. (в наявності 3 шт.)
      Панама Нато. Оригинал. Размер L. Новая.
      420 грн.
    3. 1 грн.
    4. Плотна панама Hihi . 100% коттон, для активного відпочинку. Чорна з оливковими вставками Орієнтовно...
      140 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Панама. Тактична. Нова. Мультикам. Вентиляційні вставки. Шнурок. Лента для кріплення маскування. Кно...
      250 грн.
  2. Rudolf Ribbentrop

Rudolf Ribbentrop Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    15
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    27
    Повідомлення:
    3.490
    Адреса:
    Україна
    Доброго дня.
    Нажаль, через свою необачність, став черговою жертвою цього покидька!
    Сценарій той самий, тіж фото, лише цього разу ціна наближена до реальності, з ОЛХ працюю в перше. Зізвонився з данийм "продавцем", попередно не міг з ним вийти на зв"язок за телефоном, який був вказаний в темі, через два дні він відгукнувся на мої повідомлення, розпочався діалог,уже з іншого номера телефону(пояснив свою відсутність тим, що змінив свій номер телефону, через докучання йому не серйозними покупцями, які просили величезну кількість додаткових фото). Людина виявилась дуже обережна!В цьому питанні солідарний з автором теми, хочу додати,що людина вміє вести конструктивний діалог (нав"язувати свою правоту) та імовірно являється псигологом,спілкується ламаним суржиком(п. Вимагала попередню предоплату в розмірі 1000грн, після її отримання, сказав що на пошті на 2-х відділеннях йому відмовили у відправленні,адже сумма товару при відправленні наложним платежем, перевищує ліміт 5000грн, вимагає відкриття посилки та додаткове вивчення вмісту речей, згідно описаного,виявивши там зброю, працівниками НП було відмовлено у відпраці. Помідомивши мене по телефону,про цю ситуацію,"продавець" запропонував повернути мені кошти, що викликало у мене довіру, на це я відмовився. Я запропонував йому особисту зустріч (він представився із Житомира),він погодився, з цього моменту і почалось саме цікаве! Почались массові дзвінки на добу по 5-ть разів, наполягав на швидкій зустрічі, пояснюючи це тим, що потрібні гроші, обробляв мені мозок два дні, проникся суттєво в довіру та запропонував не чекати, коли до нього приїдуть та вислати товар після того, як я оплачу половину собівартості предмету. За поганим збігом обставин, товарищ який мав прямувати до Житомира, не зміг назвати орієнотовної дати поїздки та припустив, що ні куди не поїде, на цьому мене й спіймали на "живця", повідомивши (продавця)"кідалу" про це, він запропонував вийти з цього положення, зробивши попередню предоплату за половину предмета, наобіцявши мені в додачу (18 набоїв до карабіна),все швидко відіслати одразу після проплати.Попередньо в діалог втрутилась (дружина) "кидали",чого лише там не було,були навіть сльози та навязування переконаннь в тому,що вони порядні вірюючі люди,все це мене дуже розчулило,жіночі чари спрацювали(зізнаюсь,тут був сильний фактор маніпуляцій яким я піддавс, не так чоловіка,а як жінки,яка дуже вдало вміє маніпулювати чоловіками). Напевно, ми колекціонери і справді моментами хворі люди,оскільки готові за жаданий предмет, віддати сутєву сумму не відомим людям,навіть не замислюючись про наслідки.Проплативши сумму,телефон через 2 години був (позазоною), вимкнений по цей час.
    +380986942498
    0972960657
    https://www.olx.ua/obyavlenie/mmg-98-k-shp-IDHNC5I.html

Ось реквiзити:
    Картка банку JSC UNIVERSAL BANK

5375 4141 1796 9252
    Вахнiй Маргарита

Сумма дуже пристойна,вирішив не спускати це покидьку з рук, написав заяву до кібер поліції.
    Камради,будьте обережні! Я звик довіряти людям, до останнього моменту у мене не виникало жодних підозр.
    Для мене цей урок на майбутнє виявився дуже дорогим,сподіваюсь для когось ця інформація буде корисна.

Images:

IMG_1050.JPG
    IMG_1068.PNG
    IMG_1069.PNG
    Останнє редагування: 11 тра 2020
    Igor 21, von Goltz, Ph@ntom та 5 іншим подобається це.
  3. ЗАТОКА

ЗАТОКА Stabsgefreiter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    53
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    80
    Повідомлення:
    195
    Я оставил жалобу на олх. Там по ссылке, это объявление не активно, но жалоба прошла.

Otryta, von Goltz, takt09 та 2 іншим подобається це.
  4. Boris Pryanikov

Boris Pryanikov Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    Как это ни печально,но это всё до опы. Объява своё отработала,это существо,уверен,уже разместило что-то новенькое и скорее всего подобных заманух у него не одно-два,а с десяток,а может и больше.

Igor 21, von Goltz, Ph@ntom та 3 іншим подобається це.
  5. Wadospyro

Wadospyro Major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    263
    Лоти
      на продажу:
    50
      продані:
    681
    Повідомлення:
    2.931
    Адреса:
    Україна
    Я без зла, но до #опы те жалобы...
    Обьявы кидал висят неделями и их никто не банит. Хотя в жалобы отправляю весомые аргументы.!

von Goltz, takt09, Волк1 та 2 іншим подобається це.
  6. Жадность.Жадность и неосторожность.
    Ведь не сложно пробить реквизиты на оплату,и поискать схожие фото в Гугле...
    И сделать на руке татуировку-На ОЛХ только наложка или ОЛХ доставка.Пусть всегда перед глазами будет.

Ph@ntom, takt09, neo160889 та ще 1-му подобається це.
  7. Вот этого к примеру вчера рубанули очень быстро.Только написал ему что хочу купить рюкзак-в это же время форумчане написали жалобу на ОЛХ-через 10/15 минут уже его объявления были удалены(6 или 7 шт.)

Останнє редагування: 11 тра 2020
    takt09, Boris Pryanikov та Wadospyro подобається це.
  8. Wadospyro

Wadospyro Major

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    263
    Лоти
      на продажу:
    50
      продані:
    681
    Повідомлення:
    2.931
    Адреса:
    Україна
    Видать зависит от модератора. Попадаются до ужаса тупорылые личности.

Otryta, Ph@ntom, takt09 та 2 іншим подобається це.
  9. ЗАТОКА

ЗАТОКА Stabsgefreiter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    53
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    80
    Повідомлення:
    195
    Я понимаю, что это, как мёртвому примочки, но кто знает этот олх, вдруг прокатит и его заблокируют. Если много людей подадут жалобу, на одного и того же авось сработает.

Otryta, takt09 та Wadospyro подобається це.
  10. Boris Pryanikov

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    Не сработает,у таких имбицилов скорее всего не один аккаунт. Это своего рода профи,мы в Курилке,а они работают.

ЗАТОКА подобається це.
  11. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    Многие просто забыли, что купить стоящую вещь по дешевке вряд ли получится. Мошенники пользуются слабостью людей к " халяве".

von Goltz, ViktorKux, olegwarlock та 3 іншим подобається це.
  12. ЗАТОКА

ЗАТОКА Stabsgefreiter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    53
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    80
    Повідомлення:
    195
    В случае с Rudolf Ribbentrop, не было никакой дешевки , там этот кидло ММГ схп оценил в 21000 , так что цена реальна....

VIKTOR 243, Otryta, takt09 та ще 1-му подобається це.
  13. reider74

reider74 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    651
    Адреса:
    Киев
    Я читал. Но описал ситуацию в общем. Тактика мошенника строится на человеческом факторе: цена, синдром " коллекционера", и много других. Цель одна- выманить денежку.

von Goltz, ViktorKux, Boris Pryanikov та ще 1-му подобається це.
  14. olegwarlock

olegwarlock Hauptmann

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.158
    Адреса:
    кременчуг
    Всякое бывает. Я уже как-то писал как купил мультитул Gerber MP600 ProScout в полном комплекте, с битами, переходником, сменными пилками в состоянии нового за 250 грн. по предоплате. Перевёл деньги и думаю: " Во я дебил, повелся на шару..." Но на следующий день получил посылку, был даже немножко в шоке что это не развод. :)

sombre, ViktorKux, Boris Pryanikov та ще 1-му подобається це.
  15. Волк1

Волк1 Leutnant

Повідомлення:
    1.271
    Адреса:
    Возле Киева.
    Всем повторю ещё раз (много где писал).
    Есть ОЛХ доставка. Если нехочет ей высылать значит нахер сразу.

Есть разделы где нет ОЛХ доставки. Тогда просим создать лот в том разделе где есть, указать ту же цену и отправить то что вам нужно. Точка.

ЗЫ. На жалобы уже не реагируют. Раньше банили и я уделял в день время чтобы вылавливать таких уродов. Но уже года два это бесполезно. Они нехотят портить статистику.

Pancho Villa, Boris Pryanikov та ЗАТОКА подобається це.
  16. Boris Pryanikov

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    Всё верно. Но есть одно но. Недавно сделали планку в 5000грн,если заявленная цена и соответственно оплачиваемая превышают эту сумму,то есть проблем,да и посылку такую дорогую обязательно попросят посмотреть. Жить с каждым днём становится веселее и проще. :)

Rudolf Ribbentrop, ЗАТОКА та Волк1 подобається це.
  17. Волк1

Волк1 Leutnant

Повідомлення:
    1.271
    Адреса:
    Возле Киева.
    Ту та. Согласен. Ну значит только личная встреча или через знакомых, коллег и тд.

Boris Pryanikov та ЗАТОКА подобається це.
  18. Boris Pryanikov

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    Они обычно не идут на личные встречи,выше писалось как с ИФ в Винницу человек прокатился.

ЗАТОКА та Волк1 подобається це.
  19. Волк1

Волк1 Leutnant

Повідомлення:
    1.271
    Адреса:
    Возле Киева.
    Я в такое говно попадал. Правда это было недалеко.

Значит просим доп фото с листочком и датой или на фоне переписки в личке ОЛХ.

Boris Pryanikov подобається це.
  20. Волк1

Волк1 Leutnant

Повідомлення:
    1.271
    Адреса:
    Возле Киева.
    К стати. Если вещь разборная то можно сделать несколько лотов. Разбить на части.

Pancho Villa та Boris Pryanikov подобається це.
  21. Boris Pryanikov

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675
    Всё верно,это как варианты не попасть на бабки. Кидала не станет отправлять ни ОЛХ-доставкой,ни продавать при личной встрече,он просто подождёт более лёгкую жертву. У меня тоже было,хотел купить вещь,продаванША хотела или предоплату или аванс,нашёл человека в её городе,готового подъехать,оплатить и забрать вещь,когда дело дошло до встречи,продаванША самоизолировалась,аргументируятем что ей в данный момент некогда заниматься всякой ерундой:smile_6:

viking38 та Волк1 подобається це.
  22. рост1972

рост1972 Oberleutnant отпуск

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    Как правило ещё бегают за аферистом продаваном уговаривают," пытаются" ублажить всячески чтоб продал супер товар по супер цене- как бы считая продавана за лоха..а тот себе сидит и тупо прикалывается с десятка звонивших лохов за день..

23. poklik

poklik Feldwebel

Повідомлення:
    245
    Адреса:
    город K
    Странно что в Украине до сих пор не появился свой ибей со своим пейпалом.

->Alexander. подобається це.
  24. ->Alexander.

->Alexander. Oberleutnant

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.863
    Адреса:
    Україна, ранiше - Дніпро.
    Может, и, нет такой необходимости? Лучше, бы, попросту - позволили полноценную работу, уже, имеющегося, международного?
    Впрочем - о чём, это, я? :mad::smile_5:

sombre подобається це.
  25. poklik

poklik Feldwebel

Повідомлення:
    245
    Адреса:
    город K
    -так это ж не от нас зависит.. Они не идут на наш рынок, бо слишком мошенническая и коррумпированная страна) Будут наши кидалы массово друг у друга "покупать", а пейпал им возмещать)) То есть даже если теоретически пейпал полноценно откроется тут, то очень быстро закроется обратно, и ещё долго будет помнить свою фатальную ошибку.
    Наверное по этой же причине не откроется и наш собственный пейпал.

sombre, АЛЕКСЕЕВ та ->Alexander. подобається це.