Kel Tec sub 2000

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем АЛЕКСЕЕВ, 9 лис 2019.

1. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    Ага, как раз в субботу, перелазя через ничейные заборы (ведь через свою персональную калитку скучно) с рюкзаками под 15 кило(полноценное лагерьное снаряжение, оружейный комплект, ведрами вода и жрачка) я и мой друг как дибилы улыбаясь тоже вспоминали что первые 40 лет в жизни мальчишек самые сложные. Мне 28, ему 41.

АЛЕКСЕЕВ та [_Werewolf_] подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смот...
      5175 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Магазин металевий новий Duramag (USA) AR15/M4 калібр 5.56/300blk алюміній (30 патронів) колір олива...
      1400 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смот...
      1375 грн.
    4. (в наявності 4 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, с...
      1590 грн.
    5. Мортира (балканский стакан), воронований метал використовується для дистанційного метання гранат РГД...
      700 грн.
  3. olega5

olega5 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.123
    Адреса:
    Украина
    Честно говоря, при цене в 17-18 я загорелся покупкой. При цене в 22 я включил голову и начал думать, что я от него хочу. Таскать с собой особой необходимости нет, т.к. имеется травмат. Для плинка и развлечения мелкашка тише и дешевле, как раз ее сейчас выбираю, хочу в хозяйстве заиметь. Подумал я и так вижу, что 223-й калибр универсальней и не намного дороже. Возможно, следующим стволом выберу арку в 223, чем келтек в 9х21. Тем более, если цена будет расти.

Oleguz, HBG, F_R_A_G та 3 іншим подобається це.
  4. F_R_A_G

F_R_A_G Hauptmann

Повідомлення:
    2.293
    Адреса:
    UA
    Именно. Оценка потери прибыли только по наличию товара на рынке - профанация. Есть еще товары заменители и альтернативные решения. Толковый маркетолог оценивает и их. И тут картина будет более полная и несколько иная. А в современном мире еще и стоит принимать во внимание информационное давление на рынок. Если покупатель почувствует, что его "лошат", то продавцы могут потерять не только "упущенную" за конкретный товар прибыль, а и лояльность, что отольется куда большими потерями в будущем.

HBG та [_Werewolf_] подобається це.
  5. Andru

Andru Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    1.316
    Адреса:
    Киев
    Уговорили, давайте сравним цены и наценку.
    Первая цена с официального сайта производителя , вторая у нас в магазине (без скидки, то есть ещё 10% можно легко убрать).
    Savage a 22 пресижн: 600$ / 980 (со скидкой меньше 900).
    Savage a 22 fv-sr : 350$ / 575 (со скидкой 517).
    И так далее . То есть видно что исходная цена увеличивается в полтора раза. А ведь в магазине можно ещё большую скидку получить.
    Так что цена в 600-650 $ за келтек вполне обоснована ( а 22 fv-sr стоит в США столько же). Я даже не сомневаюсь что при покупке партии в 240 штук келтек их не продавал по розничной цене в 350 баксов.
    З.Ы. не думаю что келтек пользовал ся бы такой популярностью в штатах при цене 800-850$.

Yuber та Oleguz подобається це.
  6. АЛЕКСЕЕВ

АЛЕКСЕЕВ Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    29.603
    Адреса:
    Украина
    И что нам, как покупателям это даст (с практической точки зрения)?
    Просто посчитаем чужие деньги

7. olega5

olega5 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.123
    Адреса:
    Украина
    а сколько стоит келтек в штатах? если у нас он будет стоить в два и более раз дороже-значит, разводняк ормагов. Как видим из расчета- средняя наценка 50-70 процентов

8. F_R_A_G

F_R_A_G Hauptmann

Повідомлення:
    2.293
    Адреса:
    UA
    Да это вопрос не считания чужих денег, а обсуждение за поднятый тезис о "потерянной" прибыли и "увольнении" маркетологов ствола :D

Andru подобається це.
  9. АЛЕКСЕЕВ

АЛЕКСЕЕВ Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    29.603
    Адреса:
    Украина
    Ну разве что поговорить:) на цену в Стволе это никак не повлияет

10. [_Werewolf_]

[_Werewolf_] Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.526
    Адреса:
    Украина
    Хммм...
    $556 цена от производителя
    https://www.keltecweapons.com/firearms/rifles/sub2000/
    Неожиданно. Возможно, производитель поднял цену, тогда на этом фоне $800 Ствола выглядят довольно обоснованно, учитывая 20% пошлины, %10 НДС и затрат на доставку и прочее.

Yuber, BravoLA, HBG та ще 1-му подобається це.
  11. olega5

olega5 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.123
    Адреса:
    Украина
    9х19.. а под 9х21 где сверлят, там или тут? это тоже расходы..

12. АЛЕКСЕЕВ

АЛЕКСЕЕВ Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    29.603
    Адреса:
    Украина
    Сверлят там

HBG подобається це.
  13. Andru

Andru Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    1.316
    Адреса:
    Киев
    Вот видите если там цена 556$ то у нас 800 $ действительно оправданы.
    Неверное келтек нанял маркетологов с райберта :)

Большой Макс та [_Werewolf_] подобається це.
  14. olega5

olega5 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.123
    Адреса:
    Украина
    Да! нас нанимать надо) оружейное сообщество подскажет)

[_Werewolf_] подобається це.
  15. F_R_A_G

F_R_A_G Hauptmann

Повідомлення:
    2.293
    Адреса:
    UA
    Я тоже думаю, что 1.5 цены от американской - это нормально. За морем телушка полушка да рупь перевоз

16. olega5

olega5 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.123
    Адреса:
    Украина
    Соответственно, 1100 у.е. это много, как продают за 31000. двойная наценка

17. [_Werewolf_]

[_Werewolf_] Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.526
    Адреса:
    Украина
    А где это вообще продают?

18. olega5

olega5 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.123
    Адреса:
    Украина
    Рылся на оружейных форумах, нашел объявление. Если интересно, могу поискать, кинуть в личку, дабы не делать рекламу)

19. АЛЕКСЕЕВ

АЛЕКСЕЕВ Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    29.603
    Адреса:
    Украина
    Да, и здесь на форуме тоже похожая цена проскакивала

20. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Пан пропонує прямий шлях до інфляції. Саме через таке розуміння бізнесу і маємо невпинну інфляцію.

21. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Повністю підтримую. Це здорове розуміння бізнесу.
    На відміну від попереднього - хронічно хворого.

[_Werewolf_], F_R_A_G, Andru та ще 1-му подобається це.
  22. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Все вірно, за виключенням "плазми". Думаю плазму можна знайти хіба в якій комісіонці ;)

23. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    То є так.
    Пан знається на економіці :)

24. Free-man

Free-man Obergefreiter

Повідомлення:
    96
    Адреса:
    Армагеддон
    Не бачу сенсу втягуватись у розмови, які не мають сенсу, пробачте.
    Але Ваше повідомлення стоїть окремо від всіх інших. Тому витрачу трішки часу (набираю я дуже швидко на клавіатурі, тому не важко) і напишу декілька тез і Вам особисто і ще раз по цьому питанню взагалі.
    Для початку одна теза: інфляція немає ніякого відношення до визначення ринкової вартості товару. Це просто різні речи, які немають одне до одного ніякого відношення. Парафія розмови про інфляцію, це парафія кількості грошової маси у обігу країни та забеспеченя цієї грошової маси товаром. Це якщо дуже спростити. Тобто гроши це той самий товар, і коли якогось товару стає більше він втрачає цінність. А ринкова вартість, якщо будемо згадувати класичний маркетинг то є крапка у якій урівноважуються стрічка попиту та стрічка пропозіції! Інфляцію ми маємо зовсім з інших причин.
    Пане, в мене немає ніякого бажання приймати участь у розмові на економічну тему у стрічці про зброю, бо моя думка була у іншому і бажання обговорювати основи економіки я не маю. Мое висловлювання по питанню ціни мале лише один напрямок думок, скажу свою думку під іншим кутом: "Якщо хтось вважає що вартість якогось товару (зброї або ще чогось) занадто висока - ніхто не заважає купити її в іншому місті у іншого продавця. Якщо в Україні немає тої зброї, або за тією ціною яка людину влаштовує - ніхто не заважає завести зброю з закордону. Якщо є бажання, можна вкладати гроші відкривати ормаг та виставляти ту ціну яки Ви захочете. Або, розвиваючи логіку "чому так дорого" - продавайте за стількі за скільке скаже покупець. А він завжди буде говорити - дорого, при чому зовсім не важливо яка саме буде ціна. Тому дуже скоро все прийде до розмови - роздавайте задарма. Для того щоб мережа магазинів "Ствол", або подібна, не закрилась, вони повинні заробляти гроши інакше завтра їх не буде на ринку. І розсказувати власнику яку він має виставляти ціну на свою продукцію зовсім не розуміючи всієї його ситуації, яка складається з багатьох факторів - це просто даремно витрачати час. Ніхто не знає які витрати несе "Ствол". Крім прями сплат (оренди, зарплати, доставка зброї, збереження і т.і) існує цілий перелік тих, які можна зовсім не бачити і не розуміти стоячи збоку. І навіть якщо ми приблизно розуміємо, який сенс росказувати людині як йому робити бізнес? Це його справа. Розмови про те що покупець якось образиться та піде де інде - нехай іде. Це ризик цього продавця. Перегнув палку - люди пішли. Але це його проблеми і він сам за них понесе відповідальність. Але росказувати, що чого це дорого, або чому так дорого...
    Ми всі різні, тому кожен має право на свою думку. Я маю право лише висловити свою. На мій погляд "Стол" втратив гроши (звісно що це теоритично, бо для предметної розмови потрібні предметні розрахунки). І не тому що хтось продає по 31 000. Якщо передивитись моє повідомлення там чітко вказано що пункт №1 - це готовність ринку (покупця) дати цю суму грошей. Якщо на дефітиний товар люди готові дати 28 000 (сума взята зі стелі, тільки для прикладу) і при цьому ти продаєш продукцію не за місяць, а за два - як на мене правильна дія. Тому що все одно можливість завозити товар обмежена - це дефіцит. Якщо хтось хоче купити арку, будь ласка та людина йде і купує арку. А Саб 2 000 спокійно лежить і чекає свого покупця за ту суму яку визначив продавець. Якщо товар не купують за цю "високу" ціну, то це проблеми продавця и ризики його бизнеса. Увага - це його проблеми і його ризики і його бізнес. Це не мое і не Ваше діло, пробачте. Якщо він дуже помилися - він залишився без грошей і без бізнесу. Як на мене це настільки просто що навіть не вартує часу писати повідомлення на цю тему.
    У розмові про "маркетологів" і т.і. як на мене шкода витрачати час та щось додавати бо для мене все зрозміло як божий день. Звісно треба враховувати всі риночні показники, також і наявність конкуретних відів продукції у інших продавців на ринку у даний період часу і багато ще чого. Це очевидно, навіщо витрачати час на не предметну, на мій погляд розмову? Говорити про засоби визначення ринкової ціни це предметна і довга розмова. Колись я не погано вчився саме на економічному факультеті (і у житті постійно маю право з економічними питаннями) тому якщо не помиляюсь тільки по Котлеру цих засобів (визначення риноковї вартості) біля дев'яти. Досі пам'ятаю основні стратегії, такі як "втрата на лідері" і т.і. Який сенс це розбирати? Для мене - ніякого, бо моя думка була зовсім про інше. Ще і ще раз зверну увагу що замість того щоб говорити про те що "Ствол" продає дорого, я показав що "Ствол" міг реально отримати більше, а це означає, якщо хтось не зромуів, що ціна могла бути вище. Але ще раз - не нам визначати ціну ні "Ствола" ні іншого продавця. Ми покупці, тому або купуємо, або йдемо далі.
    Головна думка була одна: не влаштовує товар за такою ціною? Тоді або я не можу собі дозволити, або купую у іншому місті, або привожу сам з закордону. І давайте припинемо розмови рівня глобальних проблем світової економіки у розрізі інфляційних процесів кожної країни світу. Або поглиблений аналіз ціноутвореня в якихось галузях промисловості Україні. Або щось подібне. Якщо хочете - я не проти. Але я пас. Це я останній раз коментую цю тему. Висловлюю тільки свою думку, без претензій і зазіхання на чиюсь іншу. У разі якщо у когось інша думка - моя повага, але розвивати цю тему не бачу для себе ніякого сенсу.

Останнє редагування: 20 сер 2020
    Andrey Yakusha подобається це.
  25. olega5

olega5 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.123
    Адреса:
    Украина
    " пункт №1 - це готовність ринку (покупця) дати цю суму грошей. Якщо на дефітиний товар люди готові дати 28 000 (сума взята зі стелі, тільки для прикладу) і при цьому ти продаєш продукцію не за місяць, а за два - як на мене правильна дія "

Очень спорный вопрос. Мы не знаем, кто и сколько готов дать за келтек. Это как раз работа маркетологов или экономистов Ствола. Люди взяли свою рентабельность и очень быстро. Получили оборотные деньги. Возможно, за тот месяц, что товар продавался бы по высокой цене, они завезут рыболовные крючки, например и получат 300 процентов рентабельность. Поэтому говорить о том, что выгодно Стволу-это пальцем в небо. Люди нашли товар по хорошей цене, быстро его продали и пустили деньги в оборот. Это же не хлеб или гречка, которую люди все равно будут брать и на которую цена в карантин выросла в два раза. Нащупать цену-это может оказаться довольно длительный процесс, на который просто не хотят тратить время и деньги. Это АТБ может ценники менять по три раза на день. На оружие я всего пару раз видел, как цена снизилась на лежалый товар.
    Это комментарий просто мысли вслух, кто не хочет обсуждать, тот не обсуждает.
    Возможно, покупатели первых партий келтека наиграются и начнут продавать. Вот мы и увидим честную цену.

HBG та [_Werewolf_] подобається це.
  26. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    В какой охрененой стране мы живем. Каждый первый тут и юрист и экономист и политолог и маркетолог. Даже у посудомоек есть два высших образования.
    Жаль только что средняя зп, сколько там, 12к грн еле еле.

VIKTOR 243, КАЖОРД, F_R_A_G та 2 іншим подобається це.