По Первой подняли не один десяток , но такая пу"ня - первый раз ! И где - далеко в горах от человеческого жилья , на высоте в полторы тысячи метров ... да там и могилы то не было , они были сброшены в окоп лицом вниз и еще "валетом" ...ладно , проехали .
Так чому, такі пошуківці як Oprishok та doccc не взяли і не забрали залишки з собою, а розіс...ли тему ще на три сторінки. Чи нема бажання після когось пер....ти.. А ви кажете зробили по свому.
Так , ребята , хватит гавкаться между собой. Модераторам прсьба закрыть вообще эту тему , а то развели срач на две страницы . С ув. ко всем мнениям . Аминь !
А що тут мовчати, мішок з кістками на плечі, хрест під паху і вперед до Львова. А то всі сильно мудрі. Треба дуло не трогати, визвати кого треба, а коли стосується справи, всім по нема діла, або зробимо пізніше, ліпше зробити як зробили хлопці, а в тому що хтось після них нарив, уродів хватає.
Ну за Опришка я говорить не буду, он сам за себя ответит, но вот телефоны поисковиков из Долі или Пам'яти могу дать, об этом и раньше писал.
Як писав один з відомих тут людей,залишки - це термін,який описує кількість розуму деяких особистостей,а від людей залишаються останки.Закопав я ті ребра,біля хреста.А зачепило мене це тому,що якщо побачив людські останки - чи валетом,чи лицем вниз - зупинись,і дальше не копай.Верни як було.Я вже раніше описав і мотив,і порядок дій,який повинен робити нормальний копар і законослухняний громадянин.Якщо ви в бронепоїзді,і до вас це туго доходить - то винен не я з Опришком,а ви самі.
Щоб остаточно припинити вашу дурну маячню,я покажу,як ми це робимо.І не розказуйте іншим,що робити,і вам не скажуть куди йти. https://reibert.info/threads/esche-boec-po-44-mu.83588/ https://reibert.info/threads/esche-boec-po-44-mu.83588/#post-1534625
А дальше бійців,якщо правильно все зробити,чекає таке: http://news.if.ua/tag/Олеша а не кості по цілій полонині.
" Как то встретил я в лесу человека , Он откапывал другого человека , Он искал его награды и пули , Он хотел его железную шапку . Старый следопыт , Синие глаза Знает кто и где зарыт Раз и навсегда ..."
А на пеньке сидит душа того немца и незнает как в Дрезден вернуться. Вот только души частенько за копачами ходят...
Заберите этих тоже, пока снегом не замело. Даже временно перенесите останки поближе, чтобы легче их было забрать иначе их снова потревожат.
Что бы бойцов не тревожили нужно хоронить на кладбище, с батюшкой, так как наличие креста в лесу моральных уродов не останавливает... А ходят души лишь за теми, кто чувствует сам, что поступил не по совести... Из личного опыта: Поднимали с камрадами шесть советских солдатиков, в перелеске не далеко от села, местные ходили туда посра... по сца... и грибы собирать, и ни кто даже не имел представления что там шесть человек, причем солдатики были не похоронены, а просто брошены, у одного ботинки из земли торчали, жесть короче. Ни у одного из бойцов не было ,,житонов,, и ни каких либо других предметов которые могли бы помочь определить бойцов, по этому было принято решение не куда не обращаться, похоронили мы бойцов в селе рядом с которым они полягли, со всеми почестями, на кладбище, с крестами, рядом с братской могилой, всех отпел батюшка, все их личные вещи ушли с ними же в могилу вплоть до швейцарских часов(которые были у одного из солдатиков), все что по крупней отправилось в местный школьный музей в том же селе, в музее заведует дедуля школьный историк всю жизнь собирает в музей экспонаты для детишек, что б помнили и не забывали о тех трагических временах(хотя сейчас это мало кому интересно), и мы помним, каждый год на 9 мая ,у кого выходит приезжаем в село(благо не далеко от нас) и оставляем цветы, ну и пьем сотню за упокой и не забываем благодаря кому мы сейчас живем(и не важно чьи солдаты, они все люди, просто невинные жертвы своего тяжелого времени) ... Я к тому что наличие ,,корочки,, официала, к сожилению не делает вас честным и порядочным человеком...
Там уже снега по колено , а вообще это глушь полная , там только с весны по осень местные гуцулы животных вырастают , им до этих крестов нет дела , кроме заметных копарей .
Доброго дня всім! Оживлю тему і закінчу епопею з останками на Озірному. Вибачте, що аж тепер пишу бо якось випало з пам"яті написати це в 2018 році. Запросив 2 роки тому офіціалів і вони забрали всіх, хто вже був знайдений і тих кого ще знайшли. Так, що все закінчилось по християнськи Підсумки Пошукової дослідницької військово-меморіальної експедиції «Карпати-2018» 25-30 липня 2018 року в районі Гринявського хребта (Верховинський район Івано-Франківської області) відбулася Пошукова військово-меморіальна експедиція «Карпати -2018», присвячена 100-річчю закінчення Першої світової війни. Експедиція була проведена за підтримки Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Управління ДСНС в Івано-Франківській області. В експедиції взяли участь понад 40 представників пошукових організацій України, що входять до складу ВГО «Союз «Народна Пам'ять». За 6 днів експедиції, 3-ма пошуковими групами ( «Карпати», «Захід» і «Обеліск», до складу яких увійшли пошуковці з різних регіонів України) було знайдено останки 27-ми невідомих солдат (імовірно - 19 Російської Імператорської Армії, 7 військовослужбовців кайзерівської Німеччини, 1 солдат - австро-угорської), виявлено 42 одиниці вибухонебезпечних предметів (ВОП-ів), які учасники експедиції передали для знищення представникам ДСНС Івано-Франківської області. Також виявлено безліч цікавих знахідок часів Першої світової війни, які прикрасять музейні експозиції України. ВГО "Союз "Народна Пам'ять" висловлює величезну подяку всім, хто взяв участь в експедиції! Окрема подяка Державній службі України з надзвичайних ситуацій, представникам Чернівецького прикордонного загону, голові ДП «Гринявське лісове господарство» - за підтримку в проведенні Пошукової дослідницької військово-меморіальної експедиції "Карпати-2018"! Подробиці тут https://www.unm.org.ua/uk/pidsumky-poshukovoyi-doslidnyckoyi-viyskovo-memorialnoyi
Згадав цю давню тему. І в підсумку час і вчинки розставили все на свої місця. І вияснилось хто є хто.