Каркас тента на 469 УАЗ

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Коромыслов, 17 тра 2026 у 20:46.

1. Коромыслов

Коромыслов Feldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    17
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    32
    Повідомлення:
    243
    Адреса:
    Украина
    Бажаю міцного!
    Хлопці потрібна допомога, знаходжусь в Чернігівській області потрібен каркас тента під УАЗ 469, я вийшов на майже фінішну пряму в своєму проекті)))
    З 2024 року почав щє на Запорізькому напрямку встановлювати дизельний двигун Андорія на данний УАЗ замість рідного стуканувшого. Купили його в Польщі привезли звідтіля. Перебрали дизельногомотора, все докупили, переварили кріплення під двигун, зістикували з рідною коробкою та встановили. Потім саме під час відповідальних робіт з установки счеплення, наш підрозділ перекинули на відновлення в Черкаси, потім був Покровськ, потім знов відновлення, потім перевели наш бат в іншу частину, потім Харків, потім відновлення, потім курський напрямок, а потім мій перевод в іншу частину , весь цей час не було жодної можливості забрати чюдо-коня та доробити його, і через рік - ось місяць назад я повернувся та нарешті забрав того уазіка і притяг його до себе на службу))) Це був проект в два роки і я вже бозна скільки разів сказав йому "прощавай" назавжди, намагався знайти когось хто його доробить мені або комусь щє іншому, але сталося так що я його врешті-решт забрав ))))
    Багато хто подивіться на це і скаже, нах. воно треба!? Я планував його як маленького помічника по хозяйству механізованої роти. Але тепер він як згадка про той період про тих хлопців що їх вже немає на цьому світі, та про мої усі переживання та райдості. Зараз я як і був в війську, як і було фронт завдань по забезпеченню великий. УАЗ мусить повернутися в стрій та працювати на перемогу. І так і буде!!! Це без сумнівів. Але дуже хочеться, маленька забаганка, встановити на нього тент бо попереду літо а я щє влітку 23 році в запоріжських степах мріяв про кабріолет та вільне повітря навкруги.
    Тому камради, друзі та панове, може в когось є не дуже потрібний комплект даного каркаса, куплю або на щось поміняють. По ОЛХ шукаю, знаходжу, але все нажаль, вже продано))) не везе))))
    З повагою.

Останнє редагування: 17 тра 2026 у 20:54