Каппен на голці???

Тема у розділі 'Що це таке?', створена користувачем Мирон Тарнавський, 7 лют 2018.

1. Клевер

Клевер Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    42
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    122
    Повідомлення:
    5.901
    Адреса:
    Galizia, Gliwice
    мені він не потрібен і ціну я не придумав з пальця. продав не дуже частий каппен, до капенна ТС додам ше трохи от і намалювалась ціна яку я ( тільки я) вважаю за коректною.

2. Цікаві лоти

1. Копаний рідкісний оригінал із серії видатних людей України: І. Мазепа, А. Шептицький, Л. Українка та...
      4500 грн.
    2. Заварник старовинний виробництва Франціі
      290 грн.
    3. Відкривачка “Верхопольної артелі” для комплектаціії офіцерської сумки. Міцна, справна, не ржава, мож...
      200 грн.
    4. Католицький медальйон, іконка.
      70 грн.
    5. Банка, коробок з оригінальними олівцями (12 шт) відомого виробника A.W. Faber Castell, що виготовлял...
      2000 грн.
  3. Мирон Тарнавський

Мирон Тарнавський Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.643
    Адреса:
    Україна
    slava2008 подобається це.
  4. Клевер

Клевер Hauptmann

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    42
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    122
    Повідомлення:
    5.901
    Адреса:
    Galizia, Gliwice
    slava2008 та Мирон Тарнавський подобається це.
  5. prust

prust Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    45
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    107
    Повідомлення:
    3.155
    Адреса:
    LWOW UKRAINE
    Ну посмотрим , за сколько НИ ЖАЛКО , рядовой патриотический значек периода ПМВ купить......
    Найдется желающий на 50 ОЙРО - мои ему сочувствия , за эти деньги в Европе популярные и редкие значки в ОТЛИЧНОМ и Высокохудожественном исполнении продаются....
    Ну захочет человек - ради бога........

анатолий. подобається це.
  6. вв76

вв76 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    191
    Адреса:
    украина
    Якщо піде за 500 - буде добре)

анатолий. подобається це.
  7. Мирон Тарнавський

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.643
    Адреса:
    Україна
    Так, звичайно що буде добре! Надіюся і я. Прошу участі не брати будь-ласка!

Jeka77ua подобається це.
  8. Мирон Тарнавський

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.643
    Адреса:
    Україна
    Так, такітак, здається що за 500 грн так і піде ))

9. prust

prust Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    45
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    107
    Повідомлення:
    3.155
    Адреса:
    LWOW UKRAINE
    сочувствую , очень увлеченным людям. Мы конечно тут все больные и занимаемся вещами непонятными рядовому обывателю , но цена на такой патриотический значек , завышена как минимум в 2а раза , даже по европейским меркам. Исполнение слабенькое и невыразительное , привязки к конкретной дате или подразделению нет - рядовой значек , посредственного исполнения.
    За что платить , кроме ДИКОГО желания????
    Но если кто-то хочет - пусть сбудутся мечты , в конце концов и я всяку хрень покупаю , когда хотелка зачешется.
    Но реально платить здесь , не за что......

TarASha подобається це.
  10. Мирон Тарнавський

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.643
    Адреса:
    Україна
    Я Вам скажу так: можливі Ви праві, а можливо і ні... Я так думаю, річ попадається вкрай рідко,... Я особисто шукав декілька днів.. нігде немає. За 20 років мого колекціонуванн, я зробив твердий і ніколи не переконливий у мою сторону висновок - "коли не бачив ніколи знака - значить він не існував!" Так це вузьке визначення, адже можна нафантазувати будь-який сюжет знаку... Але зауважте таке, що будь-які невідомі знаки, які рідко трапляються, не можуть бути чиєюсь сучасною фантазією, адже повірте мені, шахрай ніколи не придумає логічного зображення сюжету!

11. prust

prust Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    45
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    107
    Повідомлення:
    3.155
    Адреса:
    LWOW UKRAINE
    да при чем здесь фуфлогоны , у них идет все по накатанной - есть популярный знак и спрос , налаживается производство.
    Я говорю о том , что далеко не все знаки ТОЙ эпохи заслуживают такого трепетного внимания - некоторых было просто НЕСЧИСЛЕННОЕ количество , и идеализировать их не стоит. Цена не столь велика , как Наша ХОТЕЛКА.....
    Не хотел никого обидеть:beer::beer:

12. Мирон Тарнавський

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.643
    Адреса:
    Україна
    :beer: Питань не має... Це не мій знак, мені все рівно. Однак, я приводжу до загального висновку, не тільки про цей знак, але й про інші маловідомі знаки.. Більшість колекціонерів хочуть отримати те що їм нагально потрібно, от і бються як можуть за товар. Я особисто ставку не робитиму, тому що він мені не цікавий.. Просто цікаво було підтримати розмову!

13. prust

prust Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    45
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    107
    Повідомлення:
    3.155
    Адреса:
    LWOW UKRAINE
    Так МЫ все здесь ведем разговор об вещах , нам интересным и небезразличным , но далеко не все готовы за эти предметы отдать семейный бюджет........
    Я тоже высказывал личное мнение , основанное на более чем 30ти ( + - , с учетом юношеских лет ) летнем опыте коллекционирования.... Тэндэнции все равно сохраняются.
    Хороший значек , но не стоит вложеных в него на АУКе сейчас денег ,( если только человеку , " НЕ ВКРАЙ НЕОБХІДНО ":D )
    :beer::beer:

Мирон Тарнавський подобається це.
  14. fadir

fadir Schütze

Повідомлення:
    4
    Смішно.....це самий рідкісний "КАПЕН" якого я бачив.....коштує мільони, один такий на всю європу...
    А тепер без шуток.До Капенів він навіть приблизно не відноситься,і біля них навіть він приблизно не стоїть...і називати даний значком Каппен це брєд брєдом....
    Патріотика... удачі в продажі.....