Капитан Очевидность.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем velomas, 7 жов 2018.

1. руслан100

руслан100 General-leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Та будут вам темные лошадки,не переживайте.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Швидко захнулася термо-шапка. QUICK DRY CAP OLIV Тепла термічна шапка виготовляється з штучних воло...
      350 грн.
    2. (в наявності 1 шт.)
      Polartec Fleece Winter Hat Beanie Cap колір - койот Coyote Brown Виготовлена з синтетичного мікрофлі...
      550 грн.
    3. (в наявності 4 шт.)
      Шапка флісова койот Mütze Fleece - Флісова шапка приємно зігріє в прохолодну погоду завдяки висок...
      300 грн.
    4. Зимняя шапка- ушанка ВС Великобритании. В расцветке DPM. Мех - полушерсть. Очень теплая. Состояние...
      300 грн.
    5. Шапка флисовая watch cap, helikon-tex оригинал. Хорошо сохраняет тепло и отводит влагу. Отлично скла...
      190 грн.
  3. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    хочу светлых,много чего невозможного хочу,не для себя,для всех в этой вечно нагнутой стране.Своими же нагнутой и с их подачи чужими.

gantz подобається це.
  4. руслан100

руслан100 General-leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    23.145
    Адреса:
    Bukovina
    Всерождаются светлыми....а потом...Вспомните Гаврилюка.

Briter подобається це.
  5. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    известная к сожалению фигня,но когда попадаешь в стаю,идти против тяжело ну и спокус слишком много,токо шо дерьмо и сразу пан,да гроши,да власть и еще безнаказанность,т.е.недоторкан1сть.И тяжелого носить не надо.

6. Боб67

Боб67 Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    28
    Повідомлення:
    1.260
    Адреса:
    Вол.Вол.
    Таке життя,сам в кінці весни спробував,на одній праці не втримався ,вік за 50 років,шеф сказав ,,у нього працюють до 45 ,,. Прийшлось шукати працю де я ще потрібний в 50 років.Відпрацював майже все літо на міні заводі,не сподобалось,весь час під камерами, наглядом.Мав чистими 850 злот в неділю,це з суботами,хавчик за свій рахунок.Потім пробував водієм,по всій Європі доставка товару,на міні грузовику.Тепер маю сталу працю,900 злот в неділю,і повний моціон(проживання,3х разове харчування) .На батьківщині не можливо заробити в місяць 1000 у.є.,тому багато людей працюють за кордоном.

gantz, Archi Hoffman, Витт та 5 іншим подобається це.
  7. jokercop

jokercop Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    667
    Адреса:
    Украина
    Може трішки не в тему, але причина мені здається одна.Найголовніша проблема, у тому що коїться в країні у нас в крові. Не потрібно далеко заходити, потрібно глянути з боку на самого себе, поміркувати, осмислити всі свої вчинки, чи завжди живемо правильно, чи можемо ми бути реальним прикладом для підростаючого покоління. Наведу простий приклад, із свого життя. Не давно у моєму авто, накрилася АККП. Всі чудово знають, що відремонтувати коробку не дешево.До чого я веду, майже усі знайомі, з якими я спілкувався, з приводу цієї проблеми, радять швиденько зліпити, чим подешевше, і на базар. Ось мої шановні у чому проблема, ми не поважаємо один одного, як не прикро. З автомобілем в мене така проблема сталася в перше, викинув на продаж, думав продам візьму щось краще, а тут раз, і приїхали. Скільки людей стикаються з проблемами, коли "брат" наї...ав" "брата". Коли мою коробку розібрали, то якраз і побачили результат, доброзичловості, та гарного відношення українця, до українця. Може я і дурний, але ремонт вирішив зробити якісний, не має різниці, може і я буду їздити на цій машині, а може і продам. Зате я знаю, що людина яка купить цей автомобіль, буде спокійно їздити і не мати більше проблем. І діло не тільки в автомобілях, схоже в нас діється скрізь. Поки ми не почнемо поважати один одного в душі, а не на показ,доти в країні буде безлад.

ПАРОМЩИК, Briter, gantz та 4 іншим подобається це.
  8. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    — Сочувствуйте друг другу, — прошептал Морри, — и будьте друг другу опорой. Если бы мы этому научились, на свете было бы намного лучше жить. — Морри вдохнул и добавил: — «Любите друг друга — иль погибните вы». (с)

ПАРОМЩИК, Briter та gantz подобається це.