В одній із тем цього камрада є продаж копій рукояток до різних типів зброї! І в самій темі заявлено що рукояті зроблені з полімеру! Я написав запит в темі камрада , де з одним з вимог була відсутність зірки на рукоятки до ТТ, камрад відповів що має потрібний мені товар, після чого товар був оплачений!! Яке було моє здивування коли на пошті я отримав товар вироблений з дерева, ще й не дуже якісно!! Я забрав товар з пошти, і написав в особистій переписці що товар не відповідає опису на що отримав відповідь - «ну зірочки ж не має»??? Люб‘язно попросив відправити мені гроші і написати зворотню адрессу на відправку, но камрад просто відмовчується і нічого не відповідає!! Не рекомендую до співпраці Камрада “Karat”!! Скрін шоти переписки можу скинути всім зацікавленим!!
Мав колись схожу історію з цим камрадом, купив накладки(давно то було, не пам'ятаю до чого саме), забрав на пошті, приніс додому, перевірив, по розмірам все співпадало, але була одна проблема, а саме не було просвердлено отвір для кріплення накладок болтом, написав йому в лс типу це треба робити одразу, все ж таки я заплатив за готову роботу і не мав бажання дороблювати, він мені сказав що тут роботи пару хвилин і звинуватив в тому, що я сам винен, типу треба було все перевірити перед оплатою, самі накладки були непогані, але трішки браковані, коли відливались (місцями були раковини), накладки я доробив сам, правда вигляд був уже не такий, так як мені треба було на ММГ , то пішло і так. Одним словом треба бути обережним і перш ніж оплачувати перевіряти, що відправляють,бо можна трохи розчаруватись, при отриманні. З повагою.