Камрад «Karat»

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем Вуди87, 18 жов 2022.

1. Вуди87

Вуди87 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.516
    В одній із тем цього камрада є продаж копій рукояток до різних типів зброї! І в самій темі заявлено що рукояті зроблені з полімеру! Я написав запит в темі камрада , де з одним з вимог була відсутність зірки на рукоятки до ТТ, камрад відповів що має потрібний мені товар, після чого товар був оплачений!!
    Яке було моє здивування коли на пошті я отримав товар вироблений з дерева, ще й не дуже якісно!!
    Я забрав товар з пошти, і написав в особистій переписці що товар не відповідає опису на що отримав відповідь - «ну зірочки ж не має»??? Люб‘язно попросив відправити мені гроші і написати зворотню адрессу на відправку, но камрад просто відмовчується і нічого не відповідає!!
    Не рекомендую до співпраці Камрада “Karat”!!
    Скрін шоти переписки можу скинути всім зацікавленим!!

Alex-Arthur, Oprishok, Otryta та 11 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Невеликий компактний червоний ЛЦВ. Зроблений з авіаційного алюмінію. Кріпиться на 11 або 20 мм Pic...
      190 грн.
    2. (в наявності 3 шт.)
      Флаг «Герма́нской Демократи́ческой Респу́блики » Flagge Deutsche Demokratische Republik Флаг изгото...
      350 грн.
    3. (в наявності шт.)
      Ни для кого не секрет, что уровень уличной преступности в нашей стране, к сожалению растет. Защита...
      245 грн.
    4. (в наявності 20 шт.)
      Висувний тактичний брелок-ретрактор з карабіном – ваш надійний помічник у повсякденному житті! Забуд...
      100 грн.
    5. (в наявності 23 шт.)
      Sniper fabric tape Снайперская тканевая лента Британия Скотч на тканевой основе. Для маскировки, фик...
      300 грн.
  3. barabak

barabak Stabsgefreiter

Повідомлення:
    189
    Адреса:
    Kyiv
  4. Digger brovary

Digger brovary Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    11
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    16
    Повідомлення:
    184
    Адреса:
    Десь в Україні
    Мав колись схожу історію з цим камрадом, купив накладки(давно то було, не пам'ятаю до чого саме), забрав на пошті, приніс додому, перевірив, по розмірам все співпадало, але була одна проблема, а саме не було просвердлено отвір для кріплення накладок болтом, написав йому в лс типу це треба робити одразу, все ж таки я заплатив за готову роботу і не мав бажання дороблювати, він мені сказав що тут роботи пару хвилин і звинуватив в тому, що я сам винен, типу треба було все перевірити перед оплатою, самі накладки були непогані, але трішки браковані, коли відливались (місцями були раковини), накладки я доробив сам, правда вигляд був уже не такий, так як мені треба було на ММГ , то пішло і так. Одним словом треба бути обережним і перш ніж оплачувати перевіряти, що відправляють,бо можна трохи розчаруватись, при отриманні. З повагою.

Alex-Arthur, комотд, ivanov1 та 7 іншим подобається це.
  5. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    66
    Лоти
      на продажу:
    31
      продані:
    112
    Повідомлення:
    2.722
    Адреса:
    LA
    Вітаю! Питання вирішилось, чи людина досі відмовчується?

6. Вуди87

Вуди87 Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення: