Сегодня проезжал мимо СТО знакомого ну и зашёл узнать расценки так как на вопрос сколько получается только улыбается. Так вот при мне выкатили из покраски белый фолц Бора. Какой то не хороший человек заострённой монетой поцарапал бок машины. Каждая деталь - 1700гр. Покрасили 2 крыла и 2 двери. Цены 10 дневной договорённости.
Знаєте камрад! У мене схожа проблема. Тiльки патрiот не дружина, а я. Хоча вона зі мною на 99,9% згодна, все ж ій подобається Донецьк, подобається тому що велике місто. Що правда коли ми побували на відпочинку у Східниці, та й до одруження вона сама їздила на Західну Україну неодноразово, то люди їй більше сподобалися, ніж на Донбасі. Так от, переїхавши до неї у Донецьк у червні минулого року, я й досі не можу себе тут знайти у чомусь, оскільки моя професія тут не пригодилася, та й за віком вже 40. Хоча коли я збирався переїзджати, то думав: Та! Знайду запросто! Ще розкажу два приклади. Знаю одного чоловіка з моєї батьківщини. Коли Союз розпався, він жив десь на Алтаї, і коли почув що Україна проголосила незалежність, то розпродав все що міг, і з сім"єю повернувся в Україну. Зараз має і авто, і при посаді, і діти пристроїні. Другий приклад, коли чоловік навпаки виїхав з України. Був в одному райцентрі Херс.обл. на початку 90-х, такий собі лейтенант родом з Росії, працював у військоматі. І не зміг змиритися, та звикнути до змін, укр.мови і т.ін., зібрався і виїхав з сім"єю у Росію. Довго не міг продати тут квартиру, але чув що приїздив недавно, каже що все добре, що колись переїхав звдоволений.
О чём тема? Если человек хочет переехать - он обязательно переедет. И ничто его не остановит. Если руки не из ж., то работа будет всегда, а если к таким рукам ещё и голову.... то можно стать и руководителем. ИМХО Кто хочет - ищет пути решения, кто не может - причины.
"КАЙЗЕРЛЕМБЕРГ наверное в "Краивке" работает, поскольку ее так усилено рекламирует." Це по дружньому - чи щоб "укусити" ??? "А вот насчет леса, то камрадов обвинять не надо." 1) Так ми "загризлися" не з приводу лісу, а з приводу хамського ставленя москаля-окупанта до мого народу який на нього вкалує і своєю працею його збагачує !!! 2) ... від колиші це хам-москаль бандерівцеві КАМРАД ??? "Его наши, не донецкие и крымские, а наши местные лесники режут" "Такой вот патриотизм на словах только..." Без образ, але "ваші мєсниє" це москалі чи українці ??? Кого ви називаєте вашими, а кого чужими ??? Ха !!! Гуцули якщо крадуть ліс, то вони не патріоти !!! А москалі їх намовляють (грішми) красти - то вони патріоти !!! Щось шовінізмом від вас потягнуло !!! Чи може ви щось інше про патріотизм хотіли нам сказати ???
На рахунок "краївки" - то це для приколу, щось Ви вже на гумор не реагуєте бачу. А на рахунок лісу, то "мєстниє" про яких я пишу, то по нашому це будуть місцеві громадяне, які є жителями сіл навколо яких цей ліс вирізають безбожно, а в вишиванках ходять та поважними людьми рахуються. Знаю багато лісників та власників пилорам по Львівській області , які крадуть це добро без всякої совісті, при москалях такого не робили, так чому зараз при незалежній державі знищуюють її ресурси. Рахуйте мене "шовіністом"
В свете событий и заявлений некоторых руководителей территорий регионов "Украины" (это касается ТОЛЬКО конкретных НЕ политических личностей) Реально переехать на ЗУ и обеспечить нормальную жизнь своим членам семьи? Вопрос риторический! Никакого отношения к политическим событиям в мире не имеет отношения! Не ведет к возгоранию межнациональной, межрегиональной розни! Не пропагандирует нацизм!
Рональд, не нужно "сжигать мосты" или "пороть горячку", не нужно ни чего продавать и ни чего покупать. Выбрали Львов? Приезжайте, снимите 1 комнатную квартиру, найдите не спешно работу, поживите и поработайте минимум 1 год и после этого принимайте решение. Сразу покупать квартиру совсем не обязательно. Львов лучший город в Украине.
"На рахунок "краївки" - то це для приколу, щось Ви вже на гумор не реагуєте бачу." Та ні, КАМРАД, з гумором у мене усе "ГУТ" - стільки смайликів як я тут ніхто не має "Знаю багато лісників та власників пилорам по Львівській області , які крадуть це добро без всякої совісті, при москалях такого не робили..." ... і при москалях крали не менше, бо державний ліс - НІЧИЙНИЙ, а ось за поляків ліс був у приватній власності (поділений на морги) і господарі до нього ставилися по господарськи... "Рахуйте мене "шовіністом". Я ж звертаюся до Вас КАМРАД, а не КАЦО !!!
Тоді мої обидвої дідів були ПАНАМИ ??? Бо один мав 6 моргів лісу, а другий 7,5 ... А "пани" у 1939 р. прийшли і ліс забрали ...
Из 1700 грв с одной детали сколько они получили чистыми? Просто интересно.Был у меня один сезон,когда за месяц мы с напарником "срубили по три штуки уе. Новые хонды после града перекрашивали для салона,но опять таки - это исключение.
То ж рускіє в чєбурєків водіями працюють - от за керманичів їх і мають ( та й взагалі мають , мають , мають ... ).
Если бы Вы знали сколько я на халяву всего переделал.Что тут сказать?Тоже разворачивался и уходил. И я то же повторюсь-на эмоциональном уровне я Вас прекрасно понимаю.Я сейчас работаю в реставрационной мастерской.Я зарабатываю те же самые деньги (даже немного больше) при гораздо меньшем напряге.И хотя зарплату постоянно задерживают, я доволен работой в плане душевного спокойствия.Нет дурацкого конвейера с одним выходным в неделю,превращающего людей в психопатов.Нет сумасшедших клиентов и многих других негативных вещей.Т.е. я поменял обстановку.Вы,видимо хотите того же,но на более радикальном уровне. Абсолютно не переживаю.Не в деньгах счастье,и даже не в их количестве.Человеку для жизни,на самом деле нужно не так уж много.
Чому ж ні ? Пани це добре , тим більше шо вони вже давно є , схаменіться та озерніться , їх там багато !!! Гайда виберемо собі нового Олексу-генерального директора СТО ! Вже в горах як тільки новенький асфальт - так і новий панський маєток , як тільки новий "апендикс" від траси Київ-Чоп - так і новоспечений "батько нації" . Пропоную десь на Буковині започаткувати автомайстерню та примусово записати в клієнти всі панські "равлики" - ото буде роботи в справжніх майстрів ! Готовий бути технічним директором з невеликою платнею в 2,5 тисячі еврів . Топікстартеру необхідно буде запропонувати 3 тисячі еврів при наявності в нього дійсно "золотих" рук . Оголосимо набір штату професіоналів . Податки до місцевого бюджету та прозорість роботи гарантуємо . Також необхідно винайняти манагерів , щоб стабільно пошкоджували карпатський олігархоавтопарк для забезпечення роботою галичансько-буковинської СТО№1 .
Не треба шановний рівняти той з пальцем!заким мій бмв зломається,їхніх 3 згниє!вони з заводу браковані!йду дивлюсь "машина"біля банку в якості реклами про можливість кредокупівлі її.там такі зазори в дверях-слон з салону втече!але ж вона щойно з заводу!караул!ратуйте! а ціна!боже мій!
Таку Вам зарплату щоб не крали ? Добре , беремо Вас до штату . Нагадую що набір штату продовжуємо , рівно як і пошук інвестора .
це ви сказали дід на пана миколу?отого з бородою?йой важайте!йому не кажіть!такий дід москалів з 6 за пояс запхне ))) знаю бо працював з ним 13років.на рахунок меню-цілком згідний!