Ха.Вольдемар,насмешили.Вы,оказывается,кроме того,что путиноид - так еще и левак. Зато при социализме нет ничего,кроме уверенности в завтрашнем дне.Уверенности ,что он будет такой же хреновый,как и сегодняшний.
Может человек с таким умом работал бы инженером при социализме, а здесь сфера обслуживания. Депрессивная работа обслуживать тех кто по социальной лестнице выше тебя стоит, ремонтируя дорогие тачки. Я не путиноид я сам по себе.
Вы знаете "упоротые" есть и с той и с другой стороны,при чем это люди родившиеся и выросшие в Херсоне,пытался им втолковать что мы один народ хоть и с разными тараканами в голове,да куда уж там,фиг достучишся....
Це у москалів немає впевненості на завтрашній день !!! Бо наші "роди" (хоча і болісні) скоро закінчуться ... А ваші "роди" - ще навіть не починалися ... Не знаю як на СУ, а у нас в Галичині народ пригнічення не відчуває - навпаки, у всіх піднесений дух, люди у нас працьовиті (навіть москальбург будуємо, а потім москалі скажуть що то "русские" її побудували) і в Європу на заробітки наші їздять, і машини звідти приганяють (шестирічне БМВ, відмінний стан, 3 л. мотор +газова установка - 1200 у.е., "кляті жидо-ляхи" віддають, щоб не розмитнювати - їздимо на польських номерах; - є така законна можливість). Продукти харчування на 50 % у "жидо-ляхів" дешевше;... раз в тиждень поїхав закупився і на людей подивився ... ... наші харчі хіба для собак годяться у порівнянні з їхніми... КАМРАДА рональд тіж ляхи "з руками і ногами заберуть"... Толкові робітники там "на вагу золота" і платять їм "не хило"... ... а зі Львова до Польщі 80 км. - німці на роботу щодня за 100-120 км. добираються... Але і у Львові такий майстер "не буде скучати" ... , бо "западенці" куркулі і ми хочемо їздити на добрих машинах (москальських майже ніхто не купляє). "Загниваюча німчура" машин битих (навіть не дуже сильно) не ремонтує, їм простіше взяти страховку і купити нову. А "бандерівці" за копійки купують 1-но, 2-дво, 3-трьох річні трохи биті "бехи", "джипи", "мерси", дома їх ремонтують (цілі сервіси на цьому спеціалізуються) ... ХТО НЕ ЛІНИВИЙ, ТОЙ БУДЕ ЖИТИ !!!
Битую и крашенную тачку легко проверить и сейчас мало дураков покупать такой автохлам, их берут от нищебродства.
Що, "москалю", - "жаба давить" ... ??? Та їхні биті "тачки" - КРАЩІ МОСКАЛЬСЬКИХ НОВИХ !!! ... а ніхто і не приховує що вони биті, усі це знають ... але от "дурні бандерівці" купляють (сам на такій їзджу - задоволений) і нічого задоволені, бо і у нас є такі майстри як КАМРАД рональд , на совість роблять ще й гарантію дають... ... та й биті вони так умовно - "лише бляха гнута", одним словом "КОСМЕТИЧНО М"ЯТА БЛЯХА" ... Лисиця й виноград Прибігла раз Лисичка у садок; Вподобавсь дуже їй привітненький куток — І гарно погулять, і любо подивиться, То тим, то сим там можна поживиться. Глядить — На тичках виноград висить, Густесенько, аж тички нахиляє. «От,— дума,— снідання смачне; Усяка ягідка неначе привітає, Неначе каже: їж мене». Та от біда яка: відкіль вона не гляне, Де не зопнеться — не достане; Облизує роток — Хоч би десяток ягідок. — Бач,— каже,— люди як хитрують, Неначе носом чують…— А на вершечку поравсь Горобець: Усюди він, проворний молодець, Примазаться уміє на дурничку,— На те вже вдавсь. Побачив він Лисичку І зараз обізвавсь: — Здоровенька була, Лисичко! Поласуй з нами, молодичко! А виноград же то який! У вашому гаю не виросте такий!.— Лисичка думає: цвірінькало ти сучий, Без тебе знаю я…— Ні,— каже,— нам не йде, Кислючий-прекислючий — Оскома нападе! — Розсердилась вона і подалась додому, Жалкуючи, що бігла по-дурному. Так завидющий чоловік На брехні верне свій язик; Чого не втне чи не достане — Усе погане.
То так , але ж якшо є гроші -можна купувати в салУні та переплатити за "понти" добру половину ціни . А коли подумати головою про зароблені , а не вкрадені дармові гроші - то можна поїхати до Страсбурга та купити там Т-5 за 6 тисяч єврів , як зробив я , а не переплачувати базарній бикоті ще десять тисяч . Потім краще заплатити нашому топікстартеру за якісний ремонт задньої ляди , яку французонімець гепнув - і їздити на новенькому бусикові , який в Україні коштував би вчеиверо дорожче .
Может и на своих, я же не спрашивал у каждого какая у него машина кредитная или на свои бабки купленая, но то что новьё и свежих моделей это факт.
Прекратите провоцировать на разговоры определённого толка! Ведите их в Рамбур-Сити (РФ). Здесь не надо. Прошу обратить внимание и возможно принять меры к блокировке данного адресата!
То це, КАЦО, не "москалі" їздять у вас на "нових тачках"... ... а ЖИДИ їздять у вас на МОСКАЛЯХ, надаючи вам кредити та забираючи у вас ваші "тачки" у випадку фінансової скрути ... Краще ми вже на німецьких !!!
Тю.. вчера видел пару таких в нашем поселке и русские за рулем ездили. Чеченцев у нас в районе семей пять и они не беспредельничают.
Невыгодно в первую очередь по таможне ... А по таможне невыгодно потму как налог непомерный дерут ... А налог дерут , что бы дороже отечественных машин было. Что бы заводы продолжали гавно выпускать а не обанкротились
Ну и правильно , сколько ж можно на чужие разработки свой лэйбл лепить ? И к стати стесняюсь полюбопытствовать , и что обещают выпускать качественные машины ? Ломатся будут не чаще чем японской сборки ???
Ломучесть ваза несколько преувеличена. Было у меня их два с нуля, проблемы по мелочевке были. Если на новые модели будут ставить иностраные комплектующие плюс локализация то не чаще чем иномарки ломаться будет.
За последние 10 лет мой тесть ( патриот отечественного самоваростроения) поменял уже 3 машины... Кузова сгнили....