Какой с прэй самый лучший от комаров

Тема у розділі 'Для новачків', створена користувачем кэх, 21 тра 2015.

1. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    742
    Адреса:
    Ukraine
    А що краще з цих двох?

1. Тренчик, пружинка, непотеряйка для пинпоинтера pinpointer, ключей, пистолета, барсетки, и других вещ...
      150 грн.
    2. Тренчик он же непотеряйка он же пружинка он же страховка. Сделан из нейлона (один из самых прочных...
      140 грн.
    3. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Основные характеристики: Чувствительность на пятак - до...
      900 грн.
    4. Данный корпус рассчитан для установки герконового выключателя (установлены магниты на поворотном кол...
      300 грн.
    5. Новый Gt 110 ,плюс крона и защита колпачек…смотрите другие мои лоты…с уважением
      578 грн.
  2. Пэк

Пэк Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    607
    Адреса:
    Стольный Град Киев
    Оба работают на ура.
    Тот что на аптечке с лева - от комаров, с права от клещей. Я часто на природе бываю в таких локациях где тьма кровопийц разных, так что приходиться использовать такой вот коктейль....
    С ув.

KosG17 подобається це.
  3. 50_Reichsmark

50_Reichsmark Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    1
    Повідомлення:
    975
    Адреса:
    Дрезден
    Від кліщів ефективні ті засоби які мають діючу речовину «альфа-циперметрин» все інше - під великим питанням.

4. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    742
    Адреса:
    Ukraine
    Аерозоль Klever Stichfrei!
    Купив,спробував, працює!
    З недоліків - ціна.

Пэк та Alex Richter подобається це.
  5. Енот рыболов

Енот рыболов Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    576
    Адреса:
    Киев
    Раджу бути дуже обережним з циперметрином і взагалі піретроїдами, бо це уже справжня отрута, якою травлять тарганів, мурашок, тощо.

50_Reichsmark та KosG17 подобається це.
  6. Енот рыболов

Енот рыболов Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    576
    Адреса:
    Киев
    Коротенько по суті питання .
    Вище була раціональне зауваження щодо кількості відлякуючої речовини у засобі-репеленті. Чим їх більше, тим препарат ефективніший (і токсичніший). Тому якщо бачите напис для дітей - то там діючої речовини не більше 10%
    Усякі екстріми та максимум у нас означають як правило максимально дозволений у нас вміст ДЕТИ -30%
    За кордоном здається, таких обмежень не має, у поляків бачив і 50%
    У магазинах України є гардекс, є оф і є якійсь білоцерківський, найдешевший, назви не пам'ятаю.
    Беру, якщо є, будь який з вмістом 30% - і не парюсь. Все одно діюча речовина скрізь однакова.
    Здається, гардекс додає гвоздичну олію, може, працює трохи краще інших.
    Якщо не має 30 % - не парюсь і беру який є.
    Лосьйони та креми не беру - простіше зайвий раз пшикнутися, ніж оце все нерівномірно наносити.
    Повірте риболовля - гриби- водний туризм, пробував усе.

Це було про репеленти- засоби, що відлякують комарів, і єдині засоби,які можна без особливого побоювання ( ну, крім потрійного одеколону, але це під питанням;) ) наносити на себе. Певна токсичність і в них в теорії є, але жодного разу - не помічав.

Друга група засобів від комарів - інсектициди, і з-за неї це все пишеться. Тобто ті,що не відлякують, а вбивають комах. І це вже зовсім інший коленкор, як то кажуть.
    Наносити їх на шкіру не можна, і на одяг - вкрай небажано. Обмежено вони використовуються у спіралях від комарів і в аерозолях від молі і тарганів. Ще вони входять у склад собачих нашийників від блох.
    Так от цією весною два моїх не дуже розумних капелюшних знайомих, що дивляться ютуб, один за одним розказали мені про чудо -засіб циперметрин)
    Ніхто з них не помер, один навіть не отруївся.
    Другий отруївся, але несильно.
    Але оця жага - ставити на собі досліди трохи псує мені настрій. Бо дуже добре знаю, чим закінчується порушення правил безпеки.
    А там же ж крім циперметрину, є і дельтаметрин, у якому аналог природнього піретроїду з піжми 'усугубілі' цианогрупою і здається, атомом фтору...
    Він десь у 100 разів ефективніший і токсичніший. Але де, скажіть мені, після якого пшика проходить кордон між 'відлякує комарів' і 'травить господаря'?
    Ви знаєте? І ніхто, повірте, не знає.
    Воно вам треба?

Так я до чого, шановні копарі. У нас не дуже про здоров'я і безпеку людей, чесно кажучи дбають.
    І тому - якщо при всьому тому піретроїди ( а це отрута, нехай і помірно токсична для теплокровних) дозволені у використанні тільки так і так - не усугубляйте і не модернізуйте.
    Як дипломований хімік і навіть із стажем роботи вам кажу.:beer:

Останнє редагування: 11 вер 2023
    Mishka* та флегМАТ подобається це.
  7. Rastaarheolog

Rastaarheolog Oberleutnant

Повідомлення:
    1.863
    Адреса:
    Україна, Київ
    А я взгалі і ніколи не користуюся такими засобами. Пофіг…

Mihail Thalujnyi, Валерий Ч та Енот рыболов подобається це.