Какой с прэй самый лучший от комаров

Тема у розділі 'Для новачків', створена користувачем кэх, 21 тра 2015.

1. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    687
    Адреса:
    Ukraine
    А що краще з цих двох?

1. Подводный пинпоинтер с дисплеем ,на котором изображается расстояние до цели и заряд батареи,имеет 9...
      1098 грн.
    2. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Видео немного устаревшее, но для того чтобы ознакомиться...
      900 грн.
    3. Ручний металошукач пінпоінтер підводний GP-Pointer GT-110 чорний Хороша чутливість як на малі, так і...
      600 грн.
    4. Данный корпус рассчитан для установки герконового выключателя (установлены магниты на поворотном кол...
      300 грн.
    5. Новый поинтер ,плюс крона и защитный колпачек…смотрите другие мои лоты..
      1098 грн.
  2. Пэк

Пэк Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    614
    Адреса:
    Стольный Град Киев
    Оба работают на ура.
    Тот что на аптечке с лева - от комаров, с права от клещей. Я часто на природе бываю в таких локациях где тьма кровопийц разных, так что приходиться использовать такой вот коктейль....
    С ув.

KosG17 подобається це.
  3. 50_Reichsmark

50_Reichsmark Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    981
    Адреса:
    Дрезден
    Від кліщів ефективні ті засоби які мають діючу речовину «альфа-циперметрин» все інше - під великим питанням.

4. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    687
    Адреса:
    Ukraine
    Аерозоль Klever Stichfrei!
    Купив,спробував, працює!
    З недоліків - ціна.

Пэк та Alex Richter подобається це.
  5. Енот рыболов

Енот рыболов Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    608
    Адреса:
    Киев
    Раджу бути дуже обережним з циперметрином і взагалі піретроїдами, бо це уже справжня отрута, якою травлять тарганів, мурашок, тощо.

50_Reichsmark та KosG17 подобається це.
  6. Енот рыболов

Енот рыболов Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    608
    Адреса:
    Киев
    Коротенько по суті питання .
    Вище була раціональне зауваження щодо кількості відлякуючої речовини у засобі-репеленті. Чим їх більше, тим препарат ефективніший (і токсичніший). Тому якщо бачите напис для дітей - то там діючої речовини не більше 10%
    Усякі екстріми та максимум у нас означають як правило максимально дозволений у нас вміст ДЕТИ -30%
    За кордоном здається, таких обмежень не має, у поляків бачив і 50%
    У магазинах України є гардекс, є оф і є якійсь білоцерківський, найдешевший, назви не пам'ятаю.
    Беру, якщо є, будь який з вмістом 30% - і не парюсь. Все одно діюча речовина скрізь однакова.
    Здається, гардекс додає гвоздичну олію, може, працює трохи краще інших.
    Якщо не має 30 % - не парюсь і беру який є.
    Лосьйони та креми не беру - простіше зайвий раз пшикнутися, ніж оце все нерівномірно наносити.
    Повірте риболовля - гриби- водний туризм, пробував усе.

Це було про репеленти- засоби, що відлякують комарів, і єдині засоби,які можна без особливого побоювання ( ну, крім потрійного одеколону, але це під питанням;) ) наносити на себе. Певна токсичність і в них в теорії є, але жодного разу - не помічав.

Друга група засобів від комарів - інсектициди, і з-за неї це все пишеться. Тобто ті,що не відлякують, а вбивають комах. І це вже зовсім інший коленкор, як то кажуть.
    Наносити їх на шкіру не можна, і на одяг - вкрай небажано. Обмежено вони використовуються у спіралях від комарів і в аерозолях від молі і тарганів. Ще вони входять у склад собачих нашийників від блох.
    Так от цією весною два моїх не дуже розумних капелюшних знайомих, що дивляться ютуб, один за одним розказали мені про чудо -засіб циперметрин)
    Ніхто з них не помер, один навіть не отруївся.
    Другий отруївся, але несильно.
    Але оця жага - ставити на собі досліди трохи псує мені настрій. Бо дуже добре знаю, чим закінчується порушення правил безпеки.
    А там же ж крім циперметрину, є і дельтаметрин, у якому аналог природнього піретроїду з піжми 'усугубілі' цианогрупою і здається, атомом фтору...
    Він десь у 100 разів ефективніший і токсичніший. Але де, скажіть мені, після якого пшика проходить кордон між 'відлякує комарів' і 'травить господаря'?
    Ви знаєте? І ніхто, повірте, не знає.
    Воно вам треба?

Так я до чого, шановні копарі. У нас не дуже про здоров'я і безпеку людей, чесно кажучи дбають.
    І тому - якщо при всьому тому піретроїди ( а це отрута, нехай і помірно токсична для теплокровних) дозволені у використанні тільки так і так - не усугубляйте і не модернізуйте.
    Як дипломований хімік і навіть із стажем роботи вам кажу.:beer:

Останнє редагування: 11 вер 2023
    Mishka* та флегМАТ подобається це.
  7. Rastaarheolog

Rastaarheolog Oberleutnant

Повідомлення:
    1.871
    Адреса:
    Україна, Київ
    А я взгалі і ніколи не користуюся такими засобами. Пофіг…

Mihail Thalujnyi, Валерий Ч та Енот рыболов подобається це.