Когда-то давно, когда жили с женой ещё на съёмных квартирах, появился у нас ноутбук. Уехал я на работу, звоню домой, а жена говорит-включаю, работает где то час, потом выключается. Включить можно только минут через 20. Спросил у коллег-все хз. Потом рассказывает-убирала в комнате, пыль протирала, подняла ноут-под ним лист а4... Убрала-и всё прошло...
Недочитав тему, єрунди купа говорять, ремонтувати старе гівно взагалі нераджу, спихати треба їх, ремонт зачастую виходить як сам той ноут. Купляти новий теж нераджу, меньше 15 тисяч - це мінімум, ви нічого нормального не знайдете, навіть просто для роботи і фільмів. Купляйте б/у. Якщо потрібно, сусід поверхом нижче возить б/у ноути зі Штатів. Жалізо непогане є і ціни нормальні, якщо є зі Львова, можете сконтактуватися (номер можу дати), і прийти й самі все побачити і провірити. На скільки я знаю, він відсилає їх теж.
Да. В магазинах на витринах стоят майнят, был небольшой шкандаль по такому случаю. Потом сбывают перегретое гавно лохам.
Мене більше всього дивують люди які купляють ноути 11 покоління процом за 10 тисяч і потім жаліються на комп. Ви хоч дивились скільки коштує проц 11 покоління? Шість кусків звичайна і5 11 покоління, а в ноуті ще ssd на пів терабайта, яка коштує в закупці 50$, а плюс оперативка, матриця, материнка, .... А тепер прикиньте, що виробник на тому це заробити має і другі-треті лиця, які орендують приміщення, платять зарплати працівникам, займаються перевозкою і платять податки. Якщо тільки проц і ssd в ньому коштує 70% його кінцевої ціни, то що ви хочете отримати? Все інше там просто мусор, в таких ноутах навіть пластік (корпус) руками кришиться, просто смішно.
Правда переважно в ноутах різані проци, не такі як в звичайних ПК, але по ціні вони не сильно відрвзняються.
Основне що необхідне для майнінга-це наявність дискретної (звичайної) відеокарти, на інтегрованій цього незробити. Може поділетесь досвідом, а то ви мене аж прям зацікавили.
Увы, но нет. Моя знакомая делала репост гневного поста своей подруги, все сказанное было снято на мобилу - часть ноутов на стойке занималась майнингом, другая часть в это время крутила рекламу. Пошла с сыном студентом выбирать ноут. Выбрала ))) Все ноуты с майнингом были перегреты. Искать пост не буду, извините
Щоб хоть щось майнити треба дискретну відяху, мало які ноути їх мають, щей необхідної потужності і вони дуже недешеві. Щоб щось намайнити потрібно дуже довгий період це робити на ізнос. За день-тиждень-навіть місяць, на ноуті без виключень ви нічого ненафармите. Це просто смішно. Для цього ставлять цілі зв‘язки з 4 і більше відеокарт мінімум класу nvidia 1060 на 6gb (одна така відеокарта зараз коштує більше 12 тисяч).
Поглянте краще відео, що потрібно для майнінга і скільки це коштує. Щоб я вам не описував тут процес.