Вітаю товариство! Звик я до носіння годинника з юності. Чьоткий, все таки, це аксесуар, як не крути, мобільник то взагалі не те. Правда хороших наручних годинників в мене ніколи не було, так, електронні ерзаци здебільшого)) Потім я вподобав "класику". В університеті мав ось такий кварц. Десь у 2010-11 роках придбав непоганий Casio у титановому виконанні за 540 грн. при середній зарплаті 2400 грн. Але все з часом старіє та і батарейки набридло купувати. Вирішив перейти на повноцінну механіку, звісно не за усі гроші світу. Тепер я власник тої ж японської якості від ORIENT, модель 21-го року з Multi-year calendar. Магазин де я їх купував, надзвичайно приємно мене вразив сервісом і підходом, оформивши клієнтську карту та подарувавши толковий швейцарський (сподіваюся) мультитул (НЕ РЕКЛАМА). В нових "котлах" бачу поки єдиний для мене мінус - вони не світяться
Головне щоб самому подобалось,тому що зараз нікого нічим вразити неможливо. Такі Casio теж були,навіть цихвєрблат такого ж кольору,прикольний годинник,легкий та з доволі точним рухом,але ота батарейка.. З Орієнтом розлучився декілька років тому. Вітаю з придбанням..
Доброго Вам! Усе є на фото, дивіться в деталях на передостанній світлині) До речі, зараз в тому магазині до багатьох годинників є різні брендові подарунки. З повагою.
Вітаю. Підкажіть що вибрати для військового?: Garmin Instinct 2 Solar Tactical Garmin Fenix 7… Solar Garmin Tactix 7 Pro/Pro Ballistics
Я за ось таки. Вбити неможливо. Все є. Не заважають зовсім. Є зелені Мабуть самий масовий військовий годинник.
Вот никогда не понимал большие часы с маленьким функционалом Вот зачем этот большой корпус? Там же механизм с пять копеек размером,нет не пружины, не маятника,не камней. А ходить цепляется за всё ещё если и в куртке и перчатках. С УВ
Доброго. Нужно будет покопаться в инструкции, вполне возможно что и курс валют, и гороскоп, и новости политики))) Для сведения: Ссылка на инструкцию по часам garmin instinct серии 2 https://www8.garmin.com/manuals/web...UID-C9A5E731-8826-4AD0-8087-F6E2EAC625D6.html
Там ще й оце є Особливості Подвійний час Кремень Тактична застібка Свисток 2 батареї А ціна не жалко й згубити
Вітаю панство. Незадовго до війни приїхав мені з аліку годинник. Час від часу ношу його. Не знаю чи насправді там nh35 але стоп секунда є і доволі точний - похибка 15-20 секунд на добу. По герметичності не ясно, люм подобається і ремінець якісний. До того з механіки були лише в дитинстві восток з дельфінами. Дуже красиві але торохтіли в корпусі і були вельми не точні. Також є оріент механіка, ще один безродний китаєць на nh35, тісо кварц, своч і касіо. Всі потихеньку ношу якщо не забуваю.
так, там дійсно механізм Сейко, ТМ здається Едідайв, маю ТМ Стілдайв зроблено на тому ж заводі. Шкода тільки, що мені їх пошкодили.
Може когось зацікавить нова якісна коробка з швейцарського годинника.. Підійде для зберігання будь - якого іншого. Обміняв би на щось. Пишіть в ЛС.
Доброго ранку Ось тема для обміну З повагою! https://reibert.info/threads/podarju-pomenjaju-grazhdanskie-veschi.1129329/page-223#post-15359365