КрасивоЕ ) "Благодаря корпусу из меди CuSn8 длиной 300 метров, сапфировому стеклу и механизму Seiko NH35A за 395 долларов США эти часы также имеют привлекательную цену"(С) Не мой формат. .Я уже прошел уровень - Титан\Часы \ Себенза. Та же И нвикта , Дайвер с таким же Seiko NH35A стоит в половину. .Я стал старше и практичнее . все -Имхо, дружэ..
это в прошлом.. Часы вчера поехали на " ноль" , стрелку ) Там же бал\ калькулятор.. 10 лет носил - ток батарейки менял. Таких уже не делают..
Та в мене робта та життя взагалі не сидяча, а постійно в русі. Цей годинник ношу багацько і давно. А кварц і електронні не дуже подобаються. Зараз дивлюся Seiko на OLX.
Я теж після орієнтів перейшов на сейко,хоча моє перше кохання Мако1 та шкодую ,що колись продав-най би були))). Не знаю чому ,але гріє душу назва бренду)))Якими Сейко цікавитесь?
Полірнути сатін,яким оброблений цілком корпус та браслєт?Скло можете самотужки полірнути ганчирочкою.
Спробуй розмагнитити. Якщо почали поспішати раптово-скоріш за все колапс пружини балансу. Репасаж може почекати.
На Мако стоїть сейківський механізм,дуже симпатичний годинник,привабливий та з чесною ціною,чого не скажеш про Сейко..Маю такий,дуже задоволений,але взяв би Мако-Джамбо ще- у порівнянні з Сейко SKХ подобається більше.Наразі,після офіційного об"єднання Орієнт має більше цікавих моделей ,що відрізняються дизайном та ціною від Сейко,яка застрягла дещо в нульових та накидує невиправдані ціни.
Мені подобаються дайвери але жаба не давить хіба що на Сейко5 спорти. Мені теж Мако подобаються в оранжовому кольорі, якраз під колір мого мотоцикла.