Годинник працює,скло пробите осколком,(трофейний) стан близький до нового,або збереженого чи пильнованого. Скільки за нього можна віддати грн.?
Функция поиска по картинке творит чудеса , на нашем ресурсе - https://reibert.info/lots/zalishki-axmat-chaju-abo-jim-podibnix.1430229/ при желании можете глянуть цену у орков, там подобного мотлоха валом.... Вам решать, если этот вопрос адресован участникам этой темы, то лично я бы бесплатно не взял.... С ув.
Та думаю ничего они не стоят... Там вся ценность в страшных надписях на циферблате, которые по задумке должны вдохновлять орков на подвиги... Корпус и циферблат скорее всего китайские, механизм - вот дам 100% что внутри копеечная Мийота, за два доллара... Дешёвая патриотика, короче.
До того ж, ще й бита... Цікаво лише як антураж. Та і то, на любителя. Я б також, принципово нічого їхнього в дом би нести не став. Чуже воно, і по духу, і за походженням.
Ну, стан близький до нового тільки у браслета. Корпус покоцаний, і це вже не виправити( показав на фото) Скло бите, невідомо чи не зачіпило циферблат. Механізм там мійотовський. Як на мене, ціна цього годинника гривень 200. І то чисто як антураж.
Прошу не считать этот пост флудом. В прошлом, а особенно в позапрошлом году (сейчас мода прошла) столики барыг на барахолках столицы были завалены совковыми МПЛ, флягами, касками, разной китайско-мордорской ******* (в том числе и часами) и жменями совкового гильзача со стрельбища - и все это продавалось за дурные деньги как "военные трофеи". Уверен что 99, 99% подобного мотлоха продающегося как ""военные реликвии"" к военным трофеям не имеют ни какого отношения от слова совсем. С ув.
Так і було, і наші ж баригани, які торгують на ібей, купляли Востоки (Командирські) яких в Україні завжди було багато і вказували в описі що то трофейні.
Знайшов інформацію,на ресурсах окупантів. Ціна у них в районі 5600-6400 рублів Механизм Miyotа. Їх виробляє СЛАВА ,чи щось таке,чи вона викупила фірму якусь в 2002р,короче треба читати ,
Вот щось найшов. Спецназ Спецназ Торговая марка «СПЕЦНАЗ » (амер. " SWAT" или " commandos") была зарегистрирована в 2002 году «Часовой компанией «ВЕРНЫЙ ХОД». Девиз бренда: «СПЕЦНАЗ — ЧАСЫ СПЕЦИАЛЬНОГО НАЗ НАЧЕНИЯ». В настоящее время бренд «СПЕЦНАЗ » является суббрендом легендарной марки «СЛАВА». К разработке и созданию многих моделей часов «СПЕЦНАЗ» приглашались настоящие эксперты — действующие спецназовцы, а для заказов компании «РОСКОСМОС» в разработке моделей для космоса принимал участие легендарный космонавт Владимир Джанибеков. Большинство моделей под торговой маркой «СПЕЦНАЗ » выпускаются в строгом милитари- стиле и предлагаются для экипировки сотрудников российских силовых структур: МО, МЧС, ФСБ, ФСО, ГРУ, МВД, РОСГВАРДИИ, а так же ЧВК, охранных предприятий, любителей экстремального отдыха, рыболовов и охотников.
Готов поспорить, что ни на одном сайте, где продают эти часы, включая их официальный (если он есть), нигде не будет указано где они производятся... Учитывая я что не по наслышке знаком с жопорукостью и хитрожопостью русни, могу с уверенностью утверждать что они в лучшем случае(!) лишь собраны в рашке до кучи, из китайских комплектующих... Копаться, честно говоря, лень, но более чем уверен в этом.
Касио есть Касио, вполне достойный вариант. Смущает только такое крепление браслета, я его не очень люблю - он очень ограничен в движении, можно сказать что закреплён на ушках в одном положении... Ну и замена невозможна, только на родной такой же. Ну это уже личные придирки, а так - хорошие часы, и цена реальная, и носить не стыдно.
Хрень это все. У меня есть устрица довоенная. Там реально уровень. Часы 1930х ударопрочный корпус имеют , водозащитные, и некогда СПД радиевая светила безотказно. Субмаринер начало. Да и бренд то не плохой. На англоязычной Вики сказано до 25 тысяч долларов на нынешний курс этой фирмы часы тогда стоили. Вся разница бедных и багатых обществ видна на моих часах и Вашем скриншоте. Те трофейные часы хотят бы номерные?
Та Ви жартуєте! У годинника ціною 5600...6400 сучасних рублів щоб ще й номери стояли!? Звичайна штамповка. Єдиний, можливо непоганий нюанс - голівка для перестановки стрілок має додатковий захист від зовнішнього впливу за рахунок особливості конструкції корпусу (виступи з двох боків, що забезпечують її захист). Але звичайно ж, що голівка не закручується на різьбі, як це буває у дійсно коштовних годинників із правильною функцією водозахисту.
Колись, поки не пізнав дзен, у вигляді розумних годинників що нагадують коли треба попісяти))), дуже любив марку касіо, але з edifice не склалося... Що не куплю - біда, везу на гарантійне обслуговування. Чи так мені "повезло" чи просто робили тоді гівно. Років з 15 пройшло з того часу
Теоретично можливо. В межах даного форуму може і ні, але якщо розширити коло спілкування, вийти на інші форуми, де годинники є профільною темою.... Зокрема і закордонні. Чому б ні, хтось обов'язково користується такими годинниками.
Питав на англомовному форумі. Ніхто нічого не знає... Цікавий артефакт. Особливо звук від нього наче електричка їде. Їх випускали пів століття тому на протязі зовсім короткого проміжку часу. Думаю йому купити собрата від Сітізен Космотрона.
Мабуть, це дійсно раритети, із самого початку це була нечислена гілка еволюції механізмів годинників, яка не отримала продовження в сучасному виробництві. Тому і користувачів в цілому по світу не так багато...
Швидше релікти минулої епохи. Епохи коли вони дійсно модерно і круто виділялися. Час кварцевої революції і альтернативний варіант між класичною механікою і кварцем. Ні до перших ні до других відношення по суті не мають. Але звук це щось...
Мені здається що цими годинниками майже не користуються по призначенню. Скоріш просто в колекціях лежать. Їх випускав багато хто. В СРСР наприклад був Луч.
В якому сенсі ''наче електричка''? Цей звук хоч не заважає найближчому оточенню насолоджуватися тишею?