Какие у вас часы?

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Vasia., 12 июн 2016.

1. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Якщо б у мене було таке зап'ястя як у Вас, я б купив собі один вінтажний Ролекс Пресіжн в 34 мм, і більше в житті б не купляв ніяких годинників))

Изображения:

2024-03-31_14-37-49.png
    Schanz и Кайзеровский офицер нравится это.
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 3 шт.)
      Нові в упаковці.
      1000 грн.
    2. Захисна протиосколкова маска Smith Optics Elite OTW Multicam в комплекті чорна та прозора лінза, на...
      242 грн.
    3. (в наличии 10 шт.)
      Надійний захист для мотоциклістів, велосипедистів, страйкболістів та любителів активного відпочинку!...
      205 грн.
    4. (в наличии 10 шт.)
      Окуляри антифари для нічного водіння антивідблискові авіатори HLV Night View Glasses Жовті – признач...
      79 грн.
    5. (в наличии 2 шт.)
      Пропонуємо вашій увазі стильні ретро-окуляри для мотоциклістів та велосипедистів у вінтажному дизайн...
      190 грн.
  3. Кайзеровский офицер

Кайзеровский офицер Oberst

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Это тоже их вид? Если бы кто-то поставил с 700 хотя бы, то купил...

https://www.ebay.co.uk/itm/185214296805

4. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Так, схожі. Тільки це Тюдор.

5. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Просто фото Ролексу який я Вам скинув по суті є найдешевшим варіантом Ролекса який можна купити чоловіку. Такий годинник можна купити в районі 100 т.грн. В діаметрі ж 36 мм ціна буде в районі 150 т.грн.

6. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Я швидше за все Тюдор і куплю. Я не архітектор, я будівник. Писав за те як вони позиціонують свою продукцію. Навіщо косити під того ким не є? Це як підробка яку я не візьму на відміну від фантазії. Тільки в випадку Ролекс буде не годинник, а власник підробкою.

Сіверянин нравится это.
  7. Schanz

Schanz Oberst

Якщо вже дійсно якась подряпинка муляє око, то простіше і дешевше купити якусь чорну водостіку швидко сохнучу фарбу, і обережно, на кінчику голки, під мікроскопом, або щось на кшталт нього, цю подряпинку ''запікати''. Як мінімум, на 60 відсотків вона буде менш помітною.

Последнее редактирование: 31 мар 2024
  8. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    І знову в тому Тюдорі механізм фото відсутнє. Не знаю, навіть якби були на руках 1800 фунтів зайві навряд чи взяв. Це не 140 злотих, що може через рік знову такі самі купити. І не 500 злотих.

Сіверянин нравится это.
  9. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Я б не брав цей Тюдор, на мою думку це збірна солянка, в годинниковому світі називається "котлета"

10. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Я не можу відрізнити. Як на мене тут від прямоти рук майстра залежить, а не від якості механізму як буде час показувати. Я же сумніви маю що колись куплю щось краще Епосу унісекс. Навіть якщо буду і мільйон гривень в місяць заробляти.

11. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Якщо я куплю Эпос унісекс чи Тюдор маленький він не буде потрібний нікому потім. Як Аппелла чи фантазійна Адріатіка. Для мене без різниці. Як сказав про Сітроен в кінці 1990х мій тато "вічний груз".

12. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Так как разобрался с старыми самоделками и переделками поговорил за советов с человеком знающим. Там два типа часов от СССР. Первый тип хорошие просто часы что были в свободной продаже. Второй тип очень хорошие что не продавалось свободно. От водолазных с запасом прочности танка и под 1 км погружения до часов спец назначения. Не обязательно это на военку было. Например хронографы для пилотов как военных так и гражданских что не продавали в магазине всем желающим, для полярников и тд. Оказывается их много в СССР было. Сам удивился насколько много моделей было при социализме. Даже капиталистов в ассортименте обогнали вероятно. Другое дело что цена за старые часы тежелая будет те же хронографы и полярники...

Schanz и Сіверянин нравится это.
  13. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Ну капіталістів вони ніяк би не обігнали, але є годинники які можна роздивлятись як покупку. Мені не подобаються насамперед годинники СРСР із за латунних корпусів. Там позолота, або нікель і до наших днів не багато дійшло з нормальним корпусом. Скло - звичайне, навіть не мінеральне, збирають всі подряпини, хоча і легко поліруються. Хронографи якісні випускали в совку, на механізмі 3133. Цей механізм вони зкопіювали з швейцарського. Але Вам навряд чи підійде, там діаметр у хронографів СРСР 38 мм без заводної головки. Та й ціна нормального годинника +/- 10-12 т.грн

14. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

У мене є 2 годинника СРСР які я свідомо купив. Це Восток Амфібія. Тому що корпус нержавійка. На деяких хронографах СРСР також корпус нержавійка.

Кайзеровский офицер нравится это.
  15. Briter

Briter Oberleutnant

при совку льотному складу на 12 років видавали " штурманскіє". Їх і зараз можна знайти за дурні гроші, в основному то все цільнотягнуті відомих фірм. Точно як і бортові АЧС різних модифікацій.

16. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Ну латунь мне лично нравится. У меня нет предубеждений перед латунью. У меня и бритвы латунные. Советы как и индийцы скопировав механизм лишний раз доказали что часовых механизмов не так уж и много... Я бы например купил бы водолазные не смотря на размер. Они на гидрокостюм все равно сверху одеваваются. Я некоторые большие на рукав кофты застегивал когда-то. Тогда лучше смотрелось. Это на рубашу не подойдёт такой метод. В любом случае под водой и надо большие. Там темно стает очень быстро чем глубже. На паре тройке метров уже ничего не видно. И это если вода не каламутная. Если каламутная то только нырнув и уже не видно. Там и акваланг не надо. Маски с трубкой закрыв языком достаточно чтоб ничего не видеть только голову окунув даже макушку толком не покрыв водой.

Сіверянин нравится это.
  17. alexshadow

alexshadow Feldwebel

я сам такий...але е одне маленьке але...це як автiвка,старiша краще новоi...якось так...:beer:

18. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Ну за водолазні, радянські, треба віддати не мало)

Изображения:

2024-03-31_18-38-34.png
  19. Boris Pryanikov

Boris Pryanikov Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    8
    Нагадало.. :D 48D9E539-1038-4D54-A2C6-46285A195B56.jpeg

Schanz и Briter нравится это.
  20. Briter

Briter Oberleutnant

Питання, нащо звичайному юзеру спеціалізоване обладнання. Навіщо звичайний механізм в герметичному страшному підводному корпусі чуваку в костюмі. Лижному.
    Чому найдорожчі годинники навіть не протиударні і не антимагнітні.
    Бо по статусу не прийнято працювати взагалі а не тільки в особливих умовах.
    Купляйте що підходить до сорочки і смокінга, під фрак кишеньковий годинник з ланцюжком або ніякий.

alexshadow, Schanz, Сіверянин и ещё 1-му нравится это.
  21. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Ну це не так і багато для спец годинника. Тисяч 100 гривень новий коштує хороший. І хто має акваланг. Дві штуки доречі на літо і на зиму, ласти, маску і тд 15 тисяч грн знайти може. Пірнати не дешево коштує.

22. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    А підводне полювання? А фото на рифі? Як казав Кіт перед мужиками незручно коли нема таких вражень. Да і при дамах теж :oops:

Briter и Сіверянин нравится это.
  23. Boris Pryanikov

Boris Pryanikov Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    8
    Кіт ще розкаже.. :D

24. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

А нічого не існує електронного, водонепроникного і недорогого щоб бачити час при підводному полюванні?

25. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Як годинник типу Гюес то можна цілком. Як класика то краще фантазійна Адріатіка. В Адріатіка ремінець гарний. Реально якість шкіри на висоті. Я просто знаю що Тіссот по 50 баксів ще гарні ремінці продає. Але то 50 баксів...

Сіверянин нравится это.
  26. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Не знаю. Але вода в ставках часто каламутна що на метр, а вже нічого не видно. Теоретично можна і Casio на титановому чи стальному ременці. Але до першого відкривання і на невелику глибину. На метрах 7 вже важко в них буде щось побачити і це при чистій воді.

Сіверянин нравится это.