Якщо б у мене було таке зап'ястя як у Вас, я б купив собі один вінтажний Ролекс Пресіжн в 34 мм, і більше в житті б не купляв ніяких годинників))
Это тоже их вид? Если бы кто-то поставил с 700 хотя бы, то купил... https://www.ebay.co.uk/itm/185214296805
Просто фото Ролексу який я Вам скинув по суті є найдешевшим варіантом Ролекса який можна купити чоловіку. Такий годинник можна купити в районі 100 т.грн. В діаметрі ж 36 мм ціна буде в районі 150 т.грн.
Я швидше за все Тюдор і куплю. Я не архітектор, я будівник. Писав за те як вони позиціонують свою продукцію. Навіщо косити під того ким не є? Це як підробка яку я не візьму на відміну від фантазії. Тільки в випадку Ролекс буде не годинник, а власник підробкою.
Якщо вже дійсно якась подряпинка муляє око, то простіше і дешевше купити якусь чорну водостіку швидко сохнучу фарбу, і обережно, на кінчику голки, під мікроскопом, або щось на кшталт нього, цю подряпинку ''запікати''. Як мінімум, на 60 відсотків вона буде менш помітною.
І знову в тому Тюдорі механізм фото відсутнє. Не знаю, навіть якби були на руках 1800 фунтів зайві навряд чи взяв. Це не 140 злотих, що може через рік знову такі самі купити. І не 500 злотих.
Я не можу відрізнити. Як на мене тут від прямоти рук майстра залежить, а не від якості механізму як буде час показувати. Я же сумніви маю що колись куплю щось краще Епосу унісекс. Навіть якщо буду і мільйон гривень в місяць заробляти.
Якщо я куплю Эпос унісекс чи Тюдор маленький він не буде потрібний нікому потім. Як Аппелла чи фантазійна Адріатіка. Для мене без різниці. Як сказав про Сітроен в кінці 1990х мій тато "вічний груз".
Так как разобрался с старыми самоделками и переделками поговорил за советов с человеком знающим. Там два типа часов от СССР. Первый тип хорошие просто часы что были в свободной продаже. Второй тип очень хорошие что не продавалось свободно. От водолазных с запасом прочности танка и под 1 км погружения до часов спец назначения. Не обязательно это на военку было. Например хронографы для пилотов как военных так и гражданских что не продавали в магазине всем желающим, для полярников и тд. Оказывается их много в СССР было. Сам удивился насколько много моделей было при социализме. Даже капиталистов в ассортименте обогнали вероятно. Другое дело что цена за старые часы тежелая будет те же хронографы и полярники...
Ну капіталістів вони ніяк би не обігнали, але є годинники які можна роздивлятись як покупку. Мені не подобаються насамперед годинники СРСР із за латунних корпусів. Там позолота, або нікель і до наших днів не багато дійшло з нормальним корпусом. Скло - звичайне, навіть не мінеральне, збирають всі подряпини, хоча і легко поліруються. Хронографи якісні випускали в совку, на механізмі 3133. Цей механізм вони зкопіювали з швейцарського. Але Вам навряд чи підійде, там діаметр у хронографів СРСР 38 мм без заводної головки. Та й ціна нормального годинника +/- 10-12 т.грн
У мене є 2 годинника СРСР які я свідомо купив. Це Восток Амфібія. Тому що корпус нержавійка. На деяких хронографах СРСР також корпус нержавійка.
при совку льотному складу на 12 років видавали " штурманскіє". Їх і зараз можна знайти за дурні гроші, в основному то все цільнотягнуті відомих фірм. Точно як і бортові АЧС різних модифікацій.
Ну латунь мне лично нравится. У меня нет предубеждений перед латунью. У меня и бритвы латунные. Советы как и индийцы скопировав механизм лишний раз доказали что часовых механизмов не так уж и много... Я бы например купил бы водолазные не смотря на размер. Они на гидрокостюм все равно сверху одеваваются. Я некоторые большие на рукав кофты застегивал когда-то. Тогда лучше смотрелось. Это на рубашу не подойдёт такой метод. В любом случае под водой и надо большие. Там темно стает очень быстро чем глубже. На паре тройке метров уже ничего не видно. И это если вода не каламутная. Если каламутная то только нырнув и уже не видно. Там и акваланг не надо. Маски с трубкой закрыв языком достаточно чтоб ничего не видеть только голову окунув даже макушку толком не покрыв водой.
Питання, нащо звичайному юзеру спеціалізоване обладнання. Навіщо звичайний механізм в герметичному страшному підводному корпусі чуваку в костюмі. Лижному. Чому найдорожчі годинники навіть не протиударні і не антимагнітні. Бо по статусу не прийнято працювати взагалі а не тільки в особливих умовах. Купляйте що підходить до сорочки і смокінга, під фрак кишеньковий годинник з ланцюжком або ніякий.
Ну це не так і багато для спец годинника. Тисяч 100 гривень новий коштує хороший. І хто має акваланг. Дві штуки доречі на літо і на зиму, ласти, маску і тд 15 тисяч грн знайти може. Пірнати не дешево коштує.
А підводне полювання? А фото на рифі? Як казав Кіт перед мужиками незручно коли нема таких вражень. Да і при дамах теж
А нічого не існує електронного, водонепроникного і недорогого щоб бачити час при підводному полюванні?
Як годинник типу Гюес то можна цілком. Як класика то краще фантазійна Адріатіка. В Адріатіка ремінець гарний. Реально якість шкіри на висоті. Я просто знаю що Тіссот по 50 баксів ще гарні ремінці продає. Але то 50 баксів...
Не знаю. Але вода в ставках часто каламутна що на метр, а вже нічого не видно. Теоретично можна і Casio на титановому чи стальному ременці. Але до першого відкривання і на невелику глибину. На метрах 7 вже важко в них буде щось побачити і це при чистій воді.