А як їх підбирати? До моделі правильно чи до розміру? Тому може Адріатіка і купити механізм, і буде Адріатіка. Може справжня, а може і фантазія, але честно зроблено буде. Єдина в своєму роді. Аж цікаво. Я згоден на механізм Адріатіка в Адріатіку. Тоді в мене буде справді Адріатіка але фантазія. Тільки я певно так можу...
Якщо в вашій Адріатиці оригінальний корпус і механізм вам треба знайти цей годинник в інтернеті, подивитись який там оригінальний механізм, купити його і вставити)
Якщо і фантазія, то можна підібрати їх механізм за розміром. Або інший Швейцарії виробництва. Знаю наприклад кварцеві механізми Ронда у різних виробників. Думаю так само і з механікою. Тому великої проблеми не бачу якщо оригінал чи фантазія. Може і фантазія бути чесною. Я до речі і в корпусі з латуні новоробному нічого не бачу поганого. Наприклад якби вирішив взяти той Брайтлінг, то не проти щоб мені на нього такий самий новий корпус вилили. Або старий до ладу привести новим покриттям. Але зробити не з оригіналу оригінал це певно перший раз на Райберт. Спробую.
Кстати цвет циферблата отличается от того что на фото в лоте я получил. Сравнив объявление и мои фото это видно. Но, так часто бывает и при покупке Тюдора. Приходит не совсем то что указано. Того сомневаюсь и за механизм какой в нем будет по факту получения в независимости от того показал продавец или нет.
А это с чего все начиналось. Вроде 1950х. Такие и мои внешность имеют, и Сейко с Ситизен. Этот поломан так и продается и циферблат тоже уже не айс. Кстати много их как советские окись или что это я не знаю... Говорили японцы таким не болеют. Но я показал и японца с таким. Не знаю уже чего такое стает, и может ли оно вообще быть у бренда?
Існує проста річ, найпростіша, бактерії і гриби, тобто пліснява, воно повсюди, в годинниках, навіть герметичних, в оптиці, також герметичній і ще і азото чи аргоно наповненій. Ото саме робить квітучі циферблати. Бо тая зволоч любить алюміній, цинк, мідь, мідні сплави,шар між фарбою і тими металами+ кислий жир і піт від тіла. Поки що не бачив нічого на титанових виробах, якщо вони не в контакті з іншими. Звичайні годинники не абсолютно герметичні. І ті що після заводу майстер перебирав вже отримали дозу живності. Шкіряні ремінці то цілий розсадник.
Нашел хороший ролик про реплики. Современные реплики это проявление коллективного. Своего рода поклонение бренду, я же люблю хенд-мейд. А это проявление индивидуального. Я уже и за Эпос сомневаюсь после просмотра. А что касается старых часов, все равно согласно этому ролику они все не оригинальны. Как подделки с Кавказа Ролекс где все детали оригинал, но сделаны не в Швейцарии. Любой старый Тюдор и Брайтлинг подтвержденный оригиналом уже не оригинал раз его перебирали.
Можливо хтось пам'ятає, як на самому початку 2000-х фірма Сейко захищала годинники від підробки? Була додана ще одна ступінь захисту, а саме, із внутрішньої сторони скла лазером наносився мікро-шрифт логотипу Seiko 5, досить тонка і ажурна робота, яку в кустарних умовах не підробити. Цікаво, чи і досі таке роблять?
На болотяному форумі пишуть що після 2005 році не зустрічається. http://forum.watch.ru/showthread.php?t=292530
Я не знаю чесно кажучи. Але пам'ятаю як мама за оригінальним Айфоном в Польщу їздила адже в нас не було представників офіційних в 2010х. Може так і тут? Треба в офіційного дистриб'ютора брати? Можливо на їх сайті можна відразу від виробника замовити?
Я особисто вважаю, що чим міцніше триматися офіційних дистриб'юторів, тим менше шансів купити підробку. Хоча б у сегменті бюджетних, або годинників середнього класу.
Так, якщо щур не заведеться в них в колективі і левак не буде спихувати... Всяке буває. На 100 відсотків я особисто ні в чому не можу бути впевненим. Але за Сейко і Оріент впевнений більше що буде оригінал чим за швейцарців. Хоча якщо нові не дорогі бренди то можна брати. В мене оригінал Адріатіка нові з 2010х. Мені їх батько подарував. Але прибрехав що за 2800 злотих брав, а я сдуру тут написав бо вірив що то правда. Вони доларів 200 коштують ті з фазами місяця і сонця. Просто я йому подарунок зробив свою річ, а він мені свою. Такі наврядчи чи будуть підробляти, а як і будуть, то на відміну від Патеків зроблять добротно. Хз чому, але в ці фантазійні Адріатіка і Ромаер з Індії наче душу вкладали. Реально навіть скло дуте і гарані циферблати і ремінці не самі дешеві. Дешевий ремінь в мене на Касіо я замінив з застібкою. Він більше на шматок лаку чим на ремінь схожий. Тут же шкіра і непоганої якості.
Думав купити. Відео в темі такого годинника виставив. Головне щоб на камінцях як на мене щоб були. Механізм напевно копія Оріент чи Сейко буде швидше за все...
Зараз вже китайці роблять хороші годинники порівняно з 90 роками. Часто використовують механізм від Сейко. Якщо брати ціна-якість - краще китайців не знайдете. За умовних 3 т.грн можна знайти китайця з сапфіровим склом, керамічним безелем і японським механізмом.
Ось такий годинник. Правда мій дизайн знову. Проте фірма наче непогана. На дизайн уваги не звертайте що в мене все на один манер. Але це чесний годинник на сьогодні. А через років 15 напевно і їх підробки будуть напевно
Сьогодні був продуктивний діалог. В мене є можливість купити цей якщо ніхто ставок вище робити не буде, але я вже сенс не бачу в цьому. https://www.ebay.co.uk/itm/326066658260 Краще поміряю того китайця на руку що вище посилання. Може і добре буде на руці. Все одно годинники одного стилю.
Не поганий Тюдор. Корпус, механізм і навіть заводна головка начеб то оригінал. Циферблат і стрілки скоріше за все не з цієї моделі.
То якщо і це фантазія, то чим Адріатіка буде відрізнятися як я механізм Адріатіки і поставлю чи той що фірма замовляла в свій час у інших підрядників
Тюдор і Адріатика відрізняються ціною . Адріатика, при всій повазі до бренду, це початковий рівень і навіть зараз їх моделі не дорогі. Тюдор входить до компанії Ролекс. Тому і попит на них більший. В вашій Адріатиці до кінця не зрозуміло, чи є там взагалі щось оригінальне, з цим же Тюдором ситуація більш зрозуміла.
Тюдор недорогий бренд щоб дуже якщо і зарплати Швейцарії брати до уваги. Тому Тюдор позиціювання для людей які цей світ будують, а Ролекс для тих хто цим світом керує. Подивився HMT ціни індійських вінтажних. То вони як пів того Тюдора б/у теж коштують багато варіантів. Є і дешевше,є і дорожче екземпляри. Але не 140 злотів. Швидше 140-200 доларів за старі. Якщо дивитися на ціну, то двигун в мене не такий і паганий. Реально ціна здивувала. https://www.ebay.com/itm/126162358479 https://www.ebay.com/itm/313977077619 Приклад
Ось не дорогі, а мені саме більше сподобалися з них. Я заради малюнка на корпусі ладен взяти. Тут механізм як в мене. https://www.ebay.com/itm/375232695279