Какие у вас часы?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Vasia., 12 чер 2016.

1. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Повідомлення:
    54
    А скільки діаметр в Адріатики?

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 6 шт.)
      Перчатки нові Speedknit CoolMax виробництва Франціі Розмір XL
      190 грн.
    2. Нові. Розмір Medium
      1 грн.
    3. (в наявності 9 шт.)
      Оригинальные армейские перчатки для холодной/сырой/ветряной погоды. Пошив, качество – отличное. Осно...
      900 грн.
    4. егорючі рукавиці P1G-TAC , повністю нові Розмір Л
      105 грн.
    5. (в наявності 38 шт.)
      Оригінальні, привезені з США. Виробник - Mechanix Модель - FastFit Колір - Coyote Розмір - S (інших...
      520 грн.
  3. Кайзеровский офицер

Кайзеровский офицер Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.703
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Якось так. Що в Індії, що в Англії...

4. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Повідомлення:
    54
    Вінтажний Тюдор ( та і не тільки Тюдор) не важко перевірити на оригінальність коли є фото механізму, циферблату і задньої кришки з 2 сторін

Schanz та Кайзеровский офицер подобається це.
  5. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.703
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Наче 32 чи 33 мм. Ось вони зблизька. Так вислав в такому кейсі. IMG-20240308-WA0007.jpg

Schanz подобається це.
  6. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.703
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Не факт що ще те вишлють. Тому я не бачу нічого паганого купити вінтажні дешевше, але щоб вид був нормальний. Механізм можна і замінити. Да і Тюдор чи Адріатіка не важливо. Вони клони по суті. Наприклад корпус латунний старий не знаю як перевірити.

7. Schanz

Schanz Oberst

Повідомлення:
    3.948
    Адреса:
    Украина
    Тут я Вас цілком підтримую. Мабуть тому і вибрав Орієнт, бо це дає максимальний шанс придбати годинник оригінальний, без зайвих сумнівів що це справжня фірмова робота. Купуючи його новим у офіційного дистриб'ютера, був стовідсотково впевнений, що і стрілки там оригінальні, і все інше. І ніякого марь'яжу. І жодного сумніву відносно походження годинника.
    І ціна по кишені.
    Та і взагалі, то було втілення юнацької мрії.
    Якщо вже і бувають підробки трьохзіркових Орієнтів, то вони досить грубі, і впізнати їх може практично кожний, хто стикався хоч раз із справжніми Орієнтами.
    А купуючи дуже дорогий годинник, а тим більше за підозріло низьку ціну, завжди буде присутній якійсь ''хробачок'' сумнівів, а чи не помилився? А чи рідні там деталі в середені? А чи не підмінили там щось?
    Коротше кажучи, я за придбання годинника нового, і тільки у офіційних дилерів.
    Ну, а модель і ціна - це вже індивідуальний вибір і можливості, які в кожного свої.

8. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.703
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Сейчас даже Casio подделок куча не то что Ориент и Сейко. И даже в приличных торговых сетях. Знакомый столкнулся кстати с этим. И я не про дешёвые Джи Шок с Алика. А про модели Касио попроще. Сейчас и Сейко купить квест. И я по ходу тоже. Те Касио авиаторы сомнение вызывают у меня. В отличие от часов с eBay простояно ламаются.

9. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Повідомлення:
    54
    На жаль, китайці крокують семимильними кроками у питанні підробок. Тому особисто я купую моделі годинників початкового і середнього класу, які китайцям не вигідно підробляти і стараюсь купляти годинники до 2008 року. Ролекс напевно не куплю ніколи, навіть якщо колись з'являться гроші. Китайці вже такий клон ролекса роблять що навіть фахівцям складно відрізнити.

10. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.703
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Они как оригинал. Но живут своей жизнью. Нет, ход точный, но часто батарея выходит с строя через месяц. И при этом мастер все детальки какие-то меняет. Берёт за замену батареи и какие-то детальки до 200 грн. При мне меняет быстро. И к другому носил все тоже самое повторение. IMG_20240223_183424.jpg

11. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.703
    Адреса:
    Metropolis ☢
    А эти идут отлично. Хотя тоже в ремонт носились раз 5. Куплены в 2004-м. У меня дизайн как видите что Адриатика, что Касио, что Тюдоры, что Сейко и Ситизен на один манер в приоритете. Мой стиль. А механизм и сменить можно. Например в Адриатика поставить швейцарский, только смысла не вижу раз они точно идут. IMG_20240330_180018.jpg

рамзэс, Schanz та Сіверянин подобається це.
  12. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Повідомлення:
    54
    Ну головне щоб Вам подобалось) Якщо не секрет, ви плануєте продавати коли небудь свої годинники ?

13. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.703
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Вероятно нет. Скорее подарю. Например в Casio 2004-го года ремень короткий. Куда звенья дел уже и не помню. Разве что на подростка будет худого. Кому они надо? И Касио титановые стал конденсат появляться за столько лет.

14. Schanz

Schanz Oberst

Повідомлення:
    3.948
    Адреса:
    Украина
    Я купував більше 20 років тому, оригінальність перевірена часом)).
    Підробки трьохзіркових Орієнтів або Сейко 5 були завжди, але розпізнати іх легко навіть звичайній людині. Немає сенсу підробляти годинник ціною 70-100 баксів, доводячи підробку до якості і зовнішнього вигляду оригіналу. Бо який в цьому комерційний сенс?
    Це як підробляти 5 доларову купюру, задіявши фірмове обладнання і матеріали.
    А ось в ціновій категорії від $1000 і вище, купівля годинника (як на мене)) виглядає як похід по мінному полю.

Сіверянин та Кайзеровский офицер подобається це.
  15. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Повідомлення:
    54
    Тоді все зрозуміло) Я свої годинники періодично міняю. Щось продаю, щось купую. Тому особисто я не можу собі дозволити годинник з не оригінальним механізмом. Купити то я його куплю, а ось потім продати щоб багато не втратити в грошах, тут будуть проблеми. Не вмію, нажаль, продавати Брайтлінги як індійці)

trainee, Кайзеровский офицер та Schanz подобається це.
  16. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.703
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Я згоден, але Касіо брав за 740 грн там де і Оріент і результат Касіо живе своїм життям. Оріент брав раніше в 2008-м. Продав перед Майданом в 2013. Тобто 5 років відносив титановий. Але він став погрішність давати тому і продав і так і сказав людині. Я і тут викладаю і показую. Для того форумі і існує. Найдовше Гюес с 1993-го іде ще мого батька, і Касіо 2004-го. Як буде Адріатіка за рік побачу і Ромаер.

17. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.703
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Як я куплю і оригінальний Епос той що унісекс за зниженню ціною наприклад по акції. То теж його не продам. Це чоловічі годинники продати простіше. Тому мені особливо сенсу нема морочити голову. Все в розмірі. Наприклад я поставив би оригінал механізм в Адріатіка. Але це має сенс якщо цей буде паганого іти, а він іде добре. І головне якщо така модель дійсно існувала. Але якщо це фантазія, то яка різниця що в середині? Головне він в моєму стилі. Скажу більше, як це фантазія, то мені і краще. Я можу в ньому як в комп'ютері системному блоці все міняти. Від циферблату до стрілок. А не лише скло чи ремінець. Тому хочу щоб він виявився фантазією.

Сіверянин подобається це.
  18. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.703
    Адреса:
    Metropolis ☢
    І ще скажу як так, то тепер можу не паритися що перекручу і тд. Перекручу і зламаю, то новий механізм буде. Ще вранці переживав. І щодо Індії. В Адріатіка теж механізм індійського годинника, як і в США від них в три дорога. Тому правильно і зробив що Ромаер у них відразу взяв. Там і доставка безкоштовна на відміну від США

Schanz та Сіверянин подобається це.
  19. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Повідомлення:
    54
    Ну не знаю, ви ж коли брали Адріатику не знали що там індійський механізм. Особисто мені було б неприємно. Я б сподівався на повністю оригінальний годинник і платив би як за оригінальний, а отримав би зовсім не те.

20. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.703
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Я брал часы за 140 злотых, а не 120 долларов :)

У меня знакомый брал винтаж подороже 120 долларов. Ну там колупались конкретно. Правда тоже идут, ну сам факт я купил в хорошем состоянии те в которых колупались дёшево, а он дорого. От рук мастера ещё зависит. Брайтлинг был в теме за 400 евро вроде. Лучше уж индийский механизм. Сейчас ещё раз их покажу. Там если и оригинал, то вряд-ли детали есть сейчас на замену вдруг что... Тут механизм сменил и все. Да и вид товарный.

21. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.703
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Вот. Явно тоже сборка. Ремень и стекло. Корпус лучше уж заменить у индуса купив латунный чем это старье. Имхо

22. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Повідомлення:
    54
    До речі цей Брайтлінг - чудовий.

23. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Повідомлення:
    54
    Не скажу точно чи всі елементи рідні, але оригінальні. Індійського начебто нема нічого)

24. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.703
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Но упилян до той степени, что носить такой корпус мало кто будет. Ремень точно не его. Но основная проблема корпус.

25. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.703
    Адреса:
    Metropolis ☢
    На eBay есть механизм швейцарский в мои? Могу попробовать и заменить. Подумаешь, будет иной механизм. Могу и английский или французский вставить. И советский тоже механизм. Советские недавно хвалили тут. Тогда это станет Полет например, или Тиссот. А не один ли черт.

26. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Повідомлення:
    54
    Звичайно, на ібей все є. Це лише питання ціни)