Какие у вас часы?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Vasia., 12 чер 2016.

1. ViktorKux

ViktorKux Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.075
    Адреса:
    Ukraine
    Чому жарт, як на острові ставити зарубки)
    Як то кажуть
    Щасливі години не спостерігають! З повагою

Schanz та Boris Pryanikov подобається це.
    1. (в наявності 4 шт.)
      Бензинова запальничка BENZIN STURMFEUERZEUG CHROM POLIERT "DEUTSCHLAND" - Типова форма з...
      200 грн.
    2. (в наявності 3 шт.)
      Компактна мікро запальничка в вигляді брелоки, сама капсула герметична і не буде пропускати бензин ,...
      170 грн.
    3. Запальничка виробництва Imco Triplex Austria Super 6700 у робочому стані Іскра є Треба заправити
      650 грн.
    4. (в наявності 3 шт.)
      Нова дуже компактна турбо свічка , для розігріву їжі так і просто зігрівання, освітлення, можливість...
      185 грн.
    5. Запальничка виробництва Zippo USA у робочому стані Іскра є Треба заправити
      650 грн.
  2. alexshadow

alexshadow Feldwebel

Повідомлення:
    243
    Адреса:
    На кручах Днiпра
    Чомусь я гадаю,що якби то був не Луч,а скажiмо Лонжинi чи якийсь там Патек...наприклад,то поцiновувачiв виявилось би чимало:beer:

3. Schanz

Schanz Oberst

Повідомлення:
    3.951
    Адреса:
    Украина
    Та воно так :cool:, але як жити із годинником з однією годинною стрілкою :confused::)? Мабуть це не дуже зручно.
    От якби мені хтось такий Патек чи Лонжин подарував... :rolleyes: мабуть тоді б я не відмовився :).
    Але все одно, для повсякденного практичного життя я прикупив би на додаток ще якійсь Орієнт або Сейко.
    Якщо Орієнт, то навіть знаю який - дуже сподобалась мені модель Орієнту, що нещодавно показував нам камрад Игорь Подварский. Якби зараз починав обирати собі годинника, зупинив би вибір саме на такому.
    Стильно, практично, і без зайвих переплат за всілякі бійцівські і дайверські властивості, які мені скоріш за все вже не знадобляться. Роки минають, старішаю.
    Але це моя суто особиста думка. З повагою.
    Всім вдалого вибору! :beer:

alexshadow подобається це.
  4. Кайзеровский офицер

Кайзеровский офицер Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.706
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Насправді просто. Плюс/мінус 5 хвилин на око при швидкому погляді. Все одно знаєш і без годинника коли пельмені діставати щоб не розлізлися. Або приходиш до перукаря чи стоматолога раніше на 15 хв, а хтось ще сидить в кріслі, чи пізніше на такий час все одно ще хтось сидить. Певно не даремно колись хвилини взагалі не міряли. Піти з роботи вечером те саме. Одні вже без п'ятнадцяти додому збиралися, а інші без п'яти. Від начальника відділу чи кількості роботи на сьогодні залежить. Навіть у школі дзвоник давала технічка то раніше, то пізніше на 3 хвилини в середньому.

5. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.706
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Single hand watch в гуглі напишіть. Вони є і дорогі.

MeisterSinger-Stratoscope-Golden-Moon-2.jpg

рамзэс, Schanz та alexshadow подобається це.
  6. lgg1969

lgg1969 Oberleutnant

Повідомлення:
    2.063
    Адреса:
    Тихий Омут
    Покупал однажды с одной стрелкой , Анкер кажется , подарил . Забавная вещица для понтующегося оригинала , человеку попало в образ . В буклете было написано что то типа " настоящие часы для настоящего традиционалиста :) потому , что до 19 века все были такие " :)
    В этой теме всякие необычные показывать разрешено ? А то можно поискать по углам всякое прикольное .
    Например , оказывается мой тесть хранит свои и мои часы еще с семидесятых годов :) .
    Лично я надеваю часы по привычке , только выходя из дома . Скорее как элемент экипировки :) . Вот собрал по тумбочкам и вешалкам дежурные :)
    DSCI0113.jpg

рамзэс, Boris Pryanikov, KosG17 та 4 іншим подобається це.
  7. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    742
    Адреса:
    Ukraine
    Ремінь олдскульний)))

Images:

DSCI0113.jpg
    рамзэс, Кайзеровский офицер та Schanz подобається це.
  8. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.706
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Траншейные часы таким комплектовались.

Schanz подобається це.
  9. Schanz

Schanz Oberst

Повідомлення:
    3.951
    Адреса:
    Украина
    В цьому відео прозвучала фраза ''цей годинник скоріше як приємний сувенір...''. З цим я згоден.
    Бо щоб користуватися ним практично, потрібен по-перше зір я у орла! Для того, щоб відрізнити ці ''плюс/мінус 5...10 хвилин'' особисто мені, щоб дізнатися котра година, буде необхідно кожного разу одягати окуляри.
    Рівень консерватизму, в якому зроблений цій годинник, для сучасної молодої людини скоріше за все не сподобається, а для тих кому вже ''45 плюс'' будуть незручності через вікові вади зору.
    Хоча, знов таки, для кого +/- 5...10 мінут не принципово, то і проблеми немає.
    Як то кажуть, на любителя.
    Але, не звертайте увагу на моє стариганське буркотіння , носіть кому що подобається. Головне, щоб було до душі і приносило задоволення.:beer:

Boris Pryanikov подобається це.
  10. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.706
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Я з школи такий стиль люблю. Ті Джі-Шоки і тд як панк культура виглядає. В мене не настільки крикливий стиль одежі. В мене з школи класичні годинники Casio Lin 163 титановий і Guess з цієї теми. Оріент титан теж носив в 10-11 класі. Це тоді я його купив на гроші подаровані мамою на день народження. А одноклассники носили годинники за 200 грн максимум. І то від батьків що дісталися. Враховуючи що ті годинники брали ще за курсу 5, то до 40 доларів школярі мали собі годинник. Мій був в декількох раз дорожче, але точно ціну вже не пам'ятаю того Оріент. Зате магазин пам'ятаю на проти Скверу Пенсіонерів в Миколаєві.

Schanz подобається це.
  11. Schanz

Schanz Oberst

Повідомлення:
    3.951
    Адреса:
    Украина
    Пам'ятаю такі ременці! Десь в середині 70-х мій однокласник носив батьківську (а може і дідову)) ''победу'' саме із таким типом ремінця. Тоді годинники у школярів були ще не частим явищем, але вже і тоді, в 70-ті, такий ремінець на руці підлітка здавався, як на мене, анахронізмом.
    Але що в ньому було здорово - це не вбиваєма якість шкіри:smile_12:
    Майже без втрат від діда до внука)).
    Доречі, і мій перший годинник був також старезна батьківська ''победа'' , 7-й клас школи...
    Щоправда, ремінець був трохи сучасніший:beer:

Кайзеровский офицер подобається це.
  12. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.706
    Адреса:
    Metropolis ☢
    В мій час теж в класі 3-4 хлопця годинники носили, і 1 дівчина. Тоді любив титан. Легкий і міцний. Зараз вінтаж більше подобається, проте що то, що то класика. Всім Оріент і Гюес подобалися тоді мої. Касіо теж, але без вау ефекта у оточуючих.

Screenshot_20240218-215012.png unnamed (19).jpg

рамзэс та Schanz подобається це.
  13. Schanz

Schanz Oberst

Повідомлення:
    3.951
    Адреса:
    Украина
    Юність завжди полюбляє якісь вау - ефекти. А справжній шарм цієї моделі Касіо починає сприйматися з роками. Не кричущій чоловічий дизайн, нічого зайвого . Я б може тільки дату місяця на циферблат додав :rolleyes:.
    Люблю такий стиль.

KosG17 та Кайзеровский офицер подобається це.
  14. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.706
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Зараз в ЛС скину те що я куплю. Як не сьогодні, то на наступній неділі. Ви відразу зрозумієте що дійсно куплю як оголошення побачите. Це Брайтлінг. Саме в моєму стилі. Перші Адріатіка вінтаж, другий це вінтажний Брайтлінг. Сподіваюся буде нормально працювати. Саме те що треба по дизайну.

P.S. Годинник оригінал.

Schanz та KosG17 подобається це.
  15. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    742
    Адреса:
    Ukraine
    Маю касіо протрек 2500. Дуже виручили у певний час(початок....). Сонячна батарея та багато плюшек корисних...

Schanz подобається це.
  16. Сіверянин

Сіверянин Obergefreiter

Повідомлення:
    54
    До речі, що стосується однієї стрілки, то особисто для мене це вже занадто)На любителя. Хоча і в самого є класичний двухстрілочник без дати. Під сорочку те що треба.

Images:

IMG_20240328_133301.jpg
    рамзэс, Boris Pryanikov, ViktorKux та 3 іншим подобається це.
  17. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    742
    Адреса:
    Ukraine
    А взагалі, то якась у нас хвороба)))))

18. Schanz

Schanz Oberst

Повідомлення:
    3.951
    Адреса:
    Украина
    Ось, зараз таки відшукав в інтернеті ту свою першу ''победу''...
    Screenshot_20240328-132052.png
    Тільки у моїх була єдина відмінність від цих, що на фото - круг в середені циферблату , що на фото очерчений окружністю, на моїх був зафарбований під ''позолоту''...
    До мене батько їх носив років з 20. При мені вони стали підбрехувати на 3...4 хвилини на добу, запас ходу помітно зменшився... Доводилося їх постійно підзаводити.
    Але то таке. Головне, що в школяра був СВІЙ особистий годинник :cool::smile_8::)! Сучасна молодь цього навіть не зрозуміє.
    Історія цієї ''победи'' завершилася трагічно в 10-му класі. Я впустив їх на цементну підлогу в під'їзді...:eek: :smile_1::smile_10: і годинник після цього замовк назавжди.
    ...
    А потім, на першому курсі був таки ''луч'', в комплекті з металевим браслетом, але то вже юула інша історія. Яка зрештою завершилася Орієнтом.

Кайзеровский офицер подобається це.
  19. Schanz

Schanz Oberst

Повідомлення:
    3.951
    Адреса:
    Украина
    Та мабуть так, але ж симптоми та прояви дуже різні
    :D:beer:

20. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.706
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Але результат один. Зараз почекаю той Ромаер. Ромаер в дорозі 10 днів рівно на сьогодні. І вирішу вже брати Брайтлінг чи ні. Якщо буде нормальний, то я знайшов Ельдорадо і можна брати сміливо. Тільки Ви знаете де. Більше нікому ні слова.

Schanz подобається це.
  21. Schanz

Schanz Oberst

Повідомлення:
    3.951
    Адреса:
    Украина
    Раніше його вже тут викладав, та якщо пішла така пиятика, то вже за одне покажу ще раз і той ''луч'', моє друге кохання)). Фото з інтернету. Все один в один як мій годинник.
    Screenshot_20240328-142246.png
    Початок 80-х. Наявність металевого браслету в комплекті з корпусом тоді була справою неординарною. Зазвичай браслети або ременці кожен тоді купував собі окремо вже після купівлі годинника.
    Пізніше зустрічав таку саму модель, тільки із жовто золотавим кольором циферблату. Але мені тоді сподобався саме цей, із блакитно-сірим.
    Під очі і джинси, як я тоді казав))

KosG17 та Кайзеровский офицер подобається це.
  22. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    742
    Адреса:
    Ukraine
    Такі маю, 1979 рік, якщо не помиляюся

Images:

Screenshot_20240328_154621_eBay.jpg
    рамзэс, ViktorKux, Schanz та 2 іншим подобається це.
  23. Кайзеровский офицер

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    4.706
    Адреса:
    Metropolis ☢
    Ценные говорят медецинские. Коллекционная вещь.

Schanz та KosG17 подобається це.
  24. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    742
    Адреса:
    Ukraine
    Них** себе! Не знал.

Schanz подобається це.
  25. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    є їх, декілька раз вилазили в продажі, так, пульс легше міряти. Ціна була на рівні звичайних, а вони і відрізняються тільки циферблатом.