Ваша порада, коли є вірний друг з авто - найкраща. Автомобілем кореш вивіз на місце, а через декілька днів забрав, при умові, що не йде масовий розшук.
Дякую, хоч хтось оцінив мої зусилля. Сама краща хованка десь на виду. Є знайомий по сайту, колишній алкоголік(ну це мабуть бреше бо вредний), весь синій, з хати навіть штани спродавав. То тупо був закрився в квартирі на девятому поверсі, поломав ліфта і отако пересидів. У колекторів ноги теж знаєте не казенні , кожного разу ходити в двері гупати, а він відтіля казав шо нема нікого вдома.
це той що надумав вЯліким пєйсатєлєлєм про заєк стати а у перервах між творчістью акуми з кацапських мігів тире та пропиває? якщо той то всьо. накрили чи закрили його. а мо просто партвєшок© скінчився а з бояри так не пишеться
Та ні, Той коли не на яблуках то акуми тирив, диверсант!, А коли сніг і сліди видко то сидить дома і пише тихенько дисидентські штукенції про омоновців. А цей місцевий. Пиячив то його навіть з кбп вигнали бо буйний. Це при тому шо там всі не сахар. Лікантроп оно тоже вредний, ходе мене зачіпає... Ну коротше вигнали . Я його навчив економити, думав шо за розум візьметься, подобрішає, а він нЄ. Не хоче! І ше один з ним .. Прибився...
Вообщем вопрос решился и без леса.Неожиданно продался старый ноутбук на олх,появились деньги что бы отдать.я малость на париматче на чужие деньги проигрался.Всем спасибо за советы.Да и тема думаю актуальная на самом деле,закрепить бы ее.
...если ничего не путаю, то, согласно Торе - у зайца должньі бьіть копьіта... не? Или, там про Кролика речь шла? Не могу вспомнить...
Тут тему закрепить просят , а Вы на меня такую напраслину возводите ! И главное нашли кому жаловаться , пану К. ! Вы полагаете мудрый Учитель поведёться на ваши мелкие пакости ? Да ни в жисть ! Но карму себе Вы уже очень попортили !