Удивляет даже не то как мы до этого докатились а то что мы до сих пор продолжаем покупать росийское и беларуское не смотря на то горе которое они нам причинили и продолжают причинять !! С ув
Готов пожертвовать (своим Наганом с одной маслиной) для Путлера. Думаю что его деревянная бошка сообразит для чего такой подарок?! Слава героям Украины! З повагою до всiх комрадiв!
Можливо є ще біженці з Києва. Є хата в селі з пічним опаленням старенька Городищенський Р-Н Черкаської обл. Звертайтеся!
Шось донести неможливо. Таке враження що їбашать 25й кадр на очах вата і в мозгах вата..Орки точно орки..
Всем добрый вечер ! Частично случилось то к чему я призывал в начале этих трагичных событий. Нашёлся герой, который кинул коктейль Молотова в стену Кремля ! Это маленькая искра , которая разожжет пламя в сердцах и умах думающих людей и я надеюсь что в ближайший месяц Кремль будет пылать ярче орска . Слава Украине !
Героям слава! Мало там думающих людей.( Все кто понимает ситуацию - сбежали с России за бугор. (Таких людей там сразу питаются посадить)
Добрий день шановна громада пошуковців та знавців історії ! Хочу щиро привітати Вас з прийдешнім Новим Роком ! Скажу відверто що цей рік в плані моїх проектів і мрій просто в мене вкрали, змусили мене взятись за зброю і замість того щоб створювати світ і життя викликали в моїй душі лють і жагу до помсти! Але попре всі зусилля окупантів ми гортаємо цю сторінку нашого життя і продовжуємо робити свою справу з усмішкою на обличчі. Вони не зможуть забрати наших мрій а значить ніколи не переможуть!!! Я сподіваюсь що в новорічну ніч станеться те про що йдеться в цій темі і червоні палаци запалають вогнем ! Нахер таких сусідів !!! З Новим Роком !
Вітаю всіх з прийдешнім Новим роком! Як би я хотів, щоб вальнуло по тому кремлю, щоб аж "часіки" повилітали на красну площу. Щоб аж ленін вибіг з мовзолею подивитись, що там коїться... Відлягло б трохи на душі...