Мені 24 роки. Я одружений із вдовою, якій 44. У неї є донька, старша за мене на рік — їй 25. А тепер тримайтеся: мій тато одружився з цією донькою моєї дружини. Тобто він тепер мій зять — бо одружений на доньці моєї жінки. А падчерка моя стала моєю мачухою. Бо вона ж тепер дружина мого батька! З дружиною в нас народився син. Він — брат жінки мого тата, тобто моєї мачухи. А отже, він ще й двоюрідний брат мого батька. І відповідно — мій дядько. Власний син — мій дядько! А тепер ще цікавіше: мачуха народила дитину від мого батька. Тобто це мій брат. Але водночас — мій онук! Бо він — син доньки моєї дружини, яка мені падчерка, а заразом і мачуха. Геніально! А якщо копнути глибше, то виходить, що я — ще й батько своїй дружині. Бо я — брат її сина. А отже, за всіма ознаками, я сам собі дід. Такий от родинний серіал вийшов. Головне — на бабусю ще ніхто не женився. Але хто знає, що буде в наступному сезоні?..
Доброго дня всім. [QUOTE="tomych, post: 16484500, membe А якщо копнути глибше, то виходить, що я — ще й батько своїй дружині. Бо я — брат її сина. А отже, за всіма ознаками, я сам собі дід. Переглянути вкладення 27813100 [/QUOTE] Ось тут не зрозумів... ))))
Очі - дзеркало душі! Недаром їх так називать І , все єство , що є в тобі Вони за тебе відкривають. У них все можна прочитати. Про, що говорять чи мовчать, Від них послання розгадати- Почути те - про, що кричать. В очах побачити все можна, Усмішку, сльози, сум чи гнів. Бо через них, з душі лунає, Її таємний серцю спів.