Мої слова митця , я багата i дуже , в мене горохова каша з барана , напишіть хто коли їв горохову кашу з барана , а ніхто, бо така каша в дуже дорога!!!! Так що я сама багатша на світі !!!!!!!!!!!
Боюся, тутошній контингент не поведеться га обіцянки багатства. У мене стійке враження, що тут одні лиш закоренілі холостяки. Їх цим не проймеш.
йой! сусідо ти зявився. ну як ти, шо ти. сто років тебе не чув небачив. розповідай де воюєш та скілько вже трохвеїв маєш
та ну на...а як же біблійотекарші і бюстгальтерші? ПС: в неті бачив дуже файну дівчину копаря...впередвминули чи якось так нік... ПС2: знайшов: https://www.youtube.com/@vperedymunyle ПС3: ото комусь повезе з дружиною і тестем копарем
Тю, то я дурно пішов до армії? Ви обіцяли відразу після мене. Вже два з половиною роки на Вас чекаю, а Ви замість того сидите в темі про нову дружину. Скажу як рідному: нова дружина має бути з інвалідністю і потребувати постійного догляду. Тоді буде правильна бронь. А іще краще, щоб років під 90 їй було, можна щось корисне успадкувати.