А до речі приїхав без нічого і без шампанського . І без грошей . Я таким скажу їдь додому, а не тобі горохову кашу з баранини. Хоть і сольона получилась . Дуля тобі !!!
Нада приходить з колбасою , на свіданія , або з пивом , шампоанським , і тд . Я також підготовлююсь . Варю кашу. Понятно
Але ж він дуже гарний , я на нього дивлюся і міні харашо , ну і у Вас так буває. Я Вам пишу і міні харашо на серці. Як рідні . Понімаєте .
Даже предупреждение вписывать расхотелось . Давайте реквизиты в личку , вышлю вишневки и пива . Это просто пацанячий подгон . И дирку померяйте .....под лопатой , посмотрю у себя в сарайке кольца на печку . З пов.Андрій .
Наталю, треба було трохи романтики якоїсь добавити… а то іржава лопата, каструля з минулого сторіччя чи копу… а мужик напевно романтичний і вірші мабуть пише… от і накивав пʼятами!!! Не так він у віршах оспівував перше побачення!!!
Может женщина устроила проверочку на вшивость кобельку ......а вы тут половина таких как он халявщиков-альфонцев обножаете свою сущность ....