Оцей хлопчик намальований сажою з пічки , круто правда? Гарненький , в цілому все складно , а якщо придивитисся отдєльно на носик і на очі то все просто . Учіться , дівчатка люблять художників, та ще як.! Будете іти на свіданія і кажіть шо я художник і буде щастя . Так ні, вони признаються шо я грузщик, як тю тю
Я, канєшно, не знаю як у кого... А у мене в печі уголь гарячий. Я за ним туда не полізу... Знайшли собі Івасика-Телесика...
Чтоб уголь не осыпался с наброска - пробрызгайте лист лаком для волос (лак должен быть сильной фиксации).
Дружбою два ми з Allex761 будемо працювати десь в іншому місті, після того, як попрацюємо над дубами бінзопилкою з глушітєльом.
Рога різні бувають , і так для чого потрібні такому маленькому жуку такі рога , так ось для чого : щоб перерізувати голови для других жуків , сама не знала коли побачила як перерізував сильніший. Просто підходив всував голову у клешні і кусь. Я то думаю чого голови валяються коло пенька, страх яка природа . За самку ведать
Через неділю прийду будем малювати жука разом , непропийте всі гроші , купіть карандаш і листок , я буду ваш вчитель по живопису
От блін! Пізно прочитав повідомлення... Вообщєм грошей на листочок не залишилось. Буду малювати ваших жуків на газеті.
Та новую жену можно найти разными способами. Тут только главное не попасться какой-нибудь львице в лапы...